JillsMat Opiniões 26

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Consultor de saúde pública

JillsMat erbjuder bland annat kreativa marknadsföringslösningar och digitala hälsotjänster med fokus på fantastiskt god och näringsrik mat (glutenfri lågkolhydratkost). Hennes populära hälsoprogram, Jillsmat30, hjälper dig att uppnå dina hälsomål genom njutbar mat, rolig träning och gemenskap.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

26 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Till dig som funderar på att genomföra…

Till dig som funderar på att genomföra något av Jills program eller kurser säger jag bara GÖR DET🤩 Recepten är så GODA, lätta att laga, fräscha och det finns ofta alternativ om det är något man önskar undvika tex mejeriprodukter eller liknande. Kurserna och programmen är snyggt illustrerade och lätta att navigera i. Jill är närvarande och svarar snabbt💫

Recepten har fokus på lågkolhydratskost, näring och är glutenfria. Kost som fungerar väldigt bra för mig, kvinna 42 år, jag tappar vätska i kroppen, känner mig piggare och är inte sugen mellan måltiderna när jag får i mig bra proteiner och ”rejäla” portioner, låt en kvinna äta sig mätt och glad😂
Flera av recepten är numera mina go to i vardagen🌸
Jag och Jillar och rekommenderar😍

5 de maio de 2026

Resposta da JillsMat

Åh! Tack Lena för det superfina omdömet ☺️. Jag blir så glad över att du är nöjd med mina program och att du genom dem hittat ett sätt att äta på som du och din kropp mår bra av i längden ❤️.

Kram/ Jill

Peppande

Peppande, underbara Jill. Goda och okrångliga recept. Plus för ”inga pekpinnar”. Tack❤️❤️😍

29 de março de 2026

Resposta da JillsMat

Tack så jättemycket Anna-Lena för att du var med i JillsMat30 och för fina ord och omdöme! Det betyder massor 🥹🫶🏼.

Kram,

JillsMat30 Jul & Nyår 2025

Har precis nu avslutat ännu ett fantastiskt program med Jills mat, denna gången med material med recept baserade runt Jul och Nyår. Har haft tillgång till en stängd Facebook grupp där vi fått material både om kost, träning o recept. Där vi kunnat delat vad vi ätit ställt frågor till gruppen och till Jill. Vi har gett och fått inspiration. Själv för egen del har ett antal nya recept inneburit att jag tagit bort eller ändrat lite på maträtter och ersatt dem med nya rätter som kommer bli nya traditioner. Min familj och släkt har verkligen uppskattat och de har frågat om recept eller vad är hemligheten. Älskar att experimentera med mat och även i detta programmet levererar Jill. Det roliga är att utmana sig själv och sina tidigare vanor och hitta nya vägar. Kommer att köra vidare på 365 gruppen men också hoppa in på kommande Queen 30.

4 de janeiro de 2026

Resposta da JillsMat

Tusen tack Marie för ditt fina och generösa omdöme 💛.

Så roligt att höra att recepten blivit nya favoriter – och till och med nya traditioner i familjen. Precis den typen av inspiration och nyfikenhet i köket är det jag vill bidra till.

Det är också alltid lika inspirerande att ha dig i grupperna – du sprider matglädje och härlig energi, och det betyder mycket.
Fint att höra att gemenskapen i gruppen och möjligheten att dela, fråga och inspireras har gett mersmak.

Vi ses i 365-gruppen 🤗

Classificada 2 em 5 estrelas

Loj coachning och brister att skicka det material dom utlovats

Jag köpte en jul och nyårspaket för 1000 kr. Den startade 1 december och slutade 1/1. Alla recept lades ut i en sluten FB-grupp. Jag hade hoppats att Jill hade varit drivande i gruppen och inspirerade med tips allt eftersom. Så upplevde inte jag det. Hon postade en del, men det fanns några medlemmar som delade vad de lagat för mat osv väldigt frekvent. På sista dagen meddelade Jill att hon mailat alla allt material, så man får det samlat. Jag fick aldrig något mail. Jag svarade på inlägget att jag inte fått, och Jill svarar att jag fått på jobbmejlen. Jag svarar att jag inte fått och ber henne skicka igen. Hon svarar kolla skräpposten. Jag svarar att det inte finns där heller. Ber att hon mailar igen, men där blir det tystnad från hennes sida. Det fanns en till som också påtalat att hon inte fått mail. Jill svarar bara att hon ser att mailet levererats.

För mig är det just vid något problem som det visar sig vilken service som ges. Här möter Jill inte upp min efterfrågan. Vill att andra ska få kännedom om detta!

3 de janeiro de 2026

Hej Camilla,
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att programmet inte motsvarade dina förväntningar, särskilt när det gäller upplevelsen av coaching och uppföljningen kring materialet. När förväntansbilden inte är tillräckligt tydlig kan det skapa frustration, och här ser jag att jag behöver bli ännu tydligare – något jag tar ansvar för.

Julprogrammet (och sommar) är medvetet utformat som ett mer avslappnat upplägg med stort fokus på maten, inspiration och en balanserad inställning till mat, snarare än ett intensivt coachande program. Mycket av coachningen i dessa upplägg sker genom att jag svarar på frågor i gruppen, och jag ser att detta behöver kommuniceras ännu tydligare. Övriga JillsMat30-program är mer uppstrukturerade och innehåller fler kunskapsdelar och mer löpande coaching.

När det gäller materialet uppstod tyvärr ett missförstånd. Jag uppfattade det som att mejlet hade hittats i skräpposten eftersom jag inte fick någon återkoppling efter mitt svar, men jag ser nu att situationen inte blev tillräckligt tydligt avslutad från mitt håll. Jag är ledsen för det.

Jag vill också förtydliga att jag nu har lagt upp en ny länk i gruppen där det samlade materialet finns tillgängligt för nedladdning, och jag kommer även att mejla dig separat.

Tack för din feedback – den hjälper mig att bli tydligare och bättre framåt.

Vänliga hälsningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi köpte en airfryer och Jills kurs

Vi köpte en airfryer och behövde rätt kunskap för att komma igång. Via receptsamlingen/kursen Jills Mat Airfryer Flex får man tydlig vägledning och massor med läckra recept. Idag provade vi att helsteka en fin bit rostbiff i vår nya airfryer, med hjälp av Jills vägledning. Det blev så otroligt gott och saftigt. Det är härligt när man kan lyckas med kött på det här sättet med hjälp av en bra instruktion och min man kunde nästan inte sluta äta. 😊

2 de dezembro de 2025

Hej Louise!
Tack för det fina omdömet. Så roligt att höra att du är nöjd med Airfryer Flex! 😍 Det är galet hur bra resultat man kan få med kött i airfryern. Det blir ju så saftigt 😋.

Ha det gott!

Fantastiskt födelsedags-event

Kan varmt rekommendera Jill för privata matevent.
Vi gjorde ett födelsedags-upplägg till min dotters 18-årsdag där Jill lagade mat tillsammans med oss alla (vuxna, ungdomar, barn). Det var fokus på riktigt god och proteinrik mat som också är enkel att laga själv. Även glutenfria supergoda alternativ som hennes knäcke. Avslappnat, inspirerande, mycket skratt och otroligt gott när vi fick njuta av allt tillsammans.
Hon gjorde även fina recept-häften som vi alla fick och hon hann dessutom med att fota under tiden, så vi fick fina bilder från födelsedagsfirandet. Blev en present som lever vidare med ny matinspiration i vårt hem.

20 de agosto de 2025

Jillsmat30 Queen, en ljuvlig kurs

Hoppade på Jillsmat30queen i hopp om att känna igen mig själv lite igen nu I klimakteriet, o kanske känna lite skillnad i kroppen är.
Jisses om jag gjorde, flera kilo ner i vikt, vallningar på natten i princip borta, likaså den "sträva" känslan I munnen. Inte så stel i mina leder o magen är såå lugn. O den där rösten som brukar skrika att jag måste ha nåt sött o sockrigt har tystnat.
Har ätit så god o lättlagad mat genom hela kursen, rekommenderar verkligen Jillsmats kurser. Jag kommer iallafall hoppa på hennes nästa med glädje 🥰

19 de abril de 2025

Resposta da JillsMat

Åh tack så mycket Ulrika för det fina omdömet! 😍 Det var verkligen en fröjd att ha med dig i gruppen. Du tillförde massor av matglädje och inspiration du också. Superbra jobbat och ser fram emot att "hänga" med dig igen i framtida program 🤗.

Fantastisk program

Fantastisk mat och väldigt nyttig information samt ett forum som stöttar och peppar allt ifrån det lilla till det stora.

10 de abril de 2025

Resposta da JillsMat

Tack Millan för det fina omdömet! 🙏 Kul att ha med dig i gruppen igen 🤗.

Ta hand om dig!

Inspirerande!…

Jag fick mycket inspiration av de goda recepten! Hade som mål att gå upp några kilo och det funkade bra! Näringstät mat hjälpte mig att bryta en ond spiral med dålig aptit och viktnedgång!

11 de fevereiro de 2025

Hej Ingrid!
Tack för ditt fina omdöme och så kul att höra att du nådde ditt mål med hjälp av god mat. Bra jobbat! 👏😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättegoda och lättlagade recept!

Jag letade efter ett program som fokuserade på långsiktigt välmående och hittade precis det jag behövde! 🙌
Jills jättegoda och lättlagade recept och matfilosofi gav mig massor av inspiration att förändra mina matvanor långsiktigt.
Jag älskade upplägget och friheten, där jag själv kunde välja vad och när jag ville äta, vilket passar mig perfekt i vardagen och även när jag reser eller äter ute.
Facebookgruppen var också jättebra med stöd och inspiration från både Jill och andra deltagare.
Jag har varit med i flera omgångar och är så tacksam att jag hittade Jills program – det har verkligen gjort skillnad för mig! 🙏🥰

1 de dezembro de 2024

Resposta da JillsMat

Tack för ditt fina omdöme Trude! 😍🙏 Det har varit så kul att ha med dig i programmen.

Kan bara rekommendera!

Jag har genomfört tre omgångar av Jills olika program, den första för ett år sedan, och har märkt en tydlig positiv förändring i min hälsa. Blodprov har dessutom visat klara förbättringar på flera markörer. Recepten är fantastiska, enkla och underlättar vardagsplaneringen, man framför allt har de bidragit till en livsstilsomläggning som jag har kunnat hålla i ett års tid. Jills program har gjort det lätt att välja mat som är bra för kroppen, och har gett mig ett balanserat förhållande till mat. Det är jag så tacksam för!

1 de janeiro de 2025

Hej Isabelle!
Wow, så otroligt roligt att läsa att du fått så bra resultat samtidigt som du njutit av resan 😍. Grymt bra jobbat! Ser fram emot att ha med dig i kommande program då du alltid sprider så mycket positiv energi och matinspiration 🤗. Ta hand om dig!

God och välgörande mat

God och välgörande mat
Jag kan varmt rekommendera att anmäla er till Jillsmat. Med Jills hjälp har jag fått ordning på både glukos- och kolesterolvärdena. Att få goda och roliga recept, tillsammans med massor av inspiration, är väl så investerad tid i sig själv. Ta er tiden att vara med, det finns recept som passar till både fest och matlåda. Suveränt!

20 de dezembro de 2024

Hej Michael!
Jag blir så himla glad. Tänk vad rätt mat kan göra med kroppen 😍. Grymt jobbat! 💪🏼 Tack för det fina omdömet också 🙏.

Jills mat

Detta är 2:a gången jag provar på Jills mat, blev inte besviken denna gången heller, Massa nya goda lätt gjorda recept, som man gärna provar fler än en gång för att de är så goda, var med i Airfryer programmet nu sist, älskar min Airfryer och nu ännu mer när jag fått massa goda recept som är till för Airfryern :) Ni som aldrig testat Jills mat, Ni måste prova, Ni kommer inte att bli besvikna :) /Rebecca

30 de novembro de 2024

Tack Rebecca! 😍
Så kul att du varit med flera gånger och känner dig inspirerad att laga god mat som du mår bra av i längden också 🤗. Hoppas vi "ses" snart igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag kan verkligen rekommendera Jills Mat!

Jag kan verkligen rekommendera JillsMat30. Hennes mat/hälsoprogram inspirerar och fungerar verkligen. Du får massor av härliga, hälsosamma, supergoda recept som dessutom är lättlagade! Så, tveka inte, häng på du också!

2 de dezembro de 2024

Hej Anki!
Tack så mycket för ditt fina omdöme 🤗. Det var roligt när du berättade att även din smått skeptiska man blev positivt överraskad av hur god maten var 😂. Hoppas vi ses i kommande program!

Kan bara rekommendera Jills mat

Kan bara rekommendera Jills mat! Hon är en underbar personlighet med mycket driv och pepp! Recepten är fantastiska och hon har stora kunskaper om mat och näring. Det som är härligt i gruppen är att det är så mycket positiv energi där man delar med sig av både framgångar och motgångar. Riktigt bra koncept! Träningsvideos är också riktigt inspirerande som man lätt kan fixa hemma eller på gymmet.

17 de setembro de 2024

Resposta da JillsMat

Tack Jennie för dina fina ord! 😍 Roligt att du även kommit igång med träningen 💪🏼.

Matglädje deluxe

När jag började Jills mat sommar kände jag mig totalt på botten av min matglädje, jag har Reaktiv hypoglykemi och har känt det som om min kost bara blivit mer och mer begränsad under de senaste 9 åren. Tack vare Jill, hennes otroliga positivitet, lättlagade recept och massor av god mat har jag börjat hitta tillbaka till glädjen med att både laga och äta mat igen. Stämningen i Facebook gruppen man får tillgång till, har varit tillåtande och uppmuntrande. Jag kan varmt rekommendera JillsMats kurser.

1 de agosto de 2024

Hej Ann-Sofie!
Wow, stort tack för det fantastiska omdömet 😍! Det är verkligen otroligt hur mycket god och näringsrik mat och den positiva energin i FB-gruppen kan bidra till bättre hälsa! 🤗

Kramar/

Varma rekommendationer!

Jag kan varmt rekommendera Jills hälsoprogram! Det är rakt igenom fantastiskt goda recept! Jag uppskattar verkligen tonen i gruppen, det känns att fokus är välmående och god mat. Jag mår så bra på den här typen av mat (lågkolhydrat), men trots det är motivationen ibland låg - då hjälper det enormt mycket med detta program och denna grupp. Toppenmat och toppenupplägg! Extra plus att det går att använda friskvårdsbidraget via jobbet.

4 de maio de 2024

Resposta da JillsMat

Tack så jättemycket för de fina orden Johanna! Superkul att du kommer vara med nästa omgång också! 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Supergod mat och roliga träningspass

Supergod mat och roliga träningspass. Bra med pepp och hjälp via gruppen. Recepten är inte svåra och har blivit favoriter hos hela familjen. Känns bra för kroppen.
Rekommenderas varmt! 💖

6 de agosto de 2024

Resposta da JillsMat

Tack Marie! 🌸🤗 Vad roligt att du även gillade träningspassen och att du fått så fina resultat 💪🏼.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supergott och väldigt enkelt!

Så goda och enkla recept med väldigt många alternativ och tips på tillbehör och vilka råvaror som passar bäst. Jill är väldigt engagerad och har tid för alla frågor och är väldigt kunnig.

31 de maio de 2024

Resposta da JillsMat

Hej Anna! Tack så mycket för fina omdömet 😍.

Något för alla!

Något som passar alla oavsett ålder/livssituation. Funkade bra för mig med familj och kräsna barn 😊 Bra stöd i gruppen med positiv energi. Lätt att anpassa träningen efter jobb/aktiviteter. Extra bra att man kunde använda friskvårdsbidraget 👍Rekommenderar!

1 de julho de 2024

Resposta da JillsMat

Tack så mycket Magda för fina omdömet! Så kul att maten gick hem hos hela familjen 😍🙌🏼.

Jill

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.