Leia as opiniões dos outros
Lätt o smidig väska. Många fack.
Bra produkt o bra pris .
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
Sitter snyggt direkt ur paketet
Jämfört med liknande kjolar jag köpt i snabbköp är tygets vikt här betydligt bättre, känslan när man håller i den är solid och inget tunt eller prassligt. Fickorna är dessutom djupa nog för mobilen. Fortfarande förvånad över hur tyget faller – hänger sig inte som andra billiga varianter.
Sköna för kaffestunden
Mönster på benen känns nästan som att de är sydda för att gömma veck, så första gången jag tog ut dem ur paketet behövde jag inte stryka. Sitter kvar på stolen längre än vanligt varje morgon.
Äntligen en bh som inte irriterar
Direkt när jag tog ut den ur paketet så märkte jag att sömmarna är helt släta, hade en från H&M tidigare som alltid skavde. Har använt den hela veckan, ingen klåda alls.
Bra produkt o bra pris .
Really bad service and no warranty
Really bad service. I bought a mobile phone charger that didn’t work, and in their first email response I got: “we can offer you 20% back and you don’t have to send it back.” Well, thanks for that, idiots. It’s broken.
In the second email they offered 50%, and since it’s not possible to email a video showing that it doesn’t work—only photos—I sent a link to the video. They refuse to open it, so I keep getting the same bullshit email from them over and over again: “we sincerely apologize and we are here for you.”
Nope, I will never buy from this shitty company again. They have zero warranty and I hope they go bankrupt. This is shit!
*Edit*
After my review here the reached out and wanted to help. A guy ”took my case” and said that he will be my personal contact. He asked me if I would be interested in a new product and if I could change my review here on Trustpilot. He mailed me ones and then it was quiet again. Two weeks and 3-4 mails from me later a women answered and asked the same thing. My respons were the same, fix the problem and if you compensate me I will accept the offer to change my review about you. A week later a got my money back but not a new charger.
So, after weeks of struggle and barely no efficiency in respond they’ve paid me back my money.

Resposta da Jisooonly
Snygg klocka, men klockans urtavla...
Snygg klocka, men urtavlan har vassa kanter och metalbandet känns också billigt med vassa kanter och dålig finish. Klockan är dock lätt att navigera, imponerande. Förpackningen ser inte ut som på annonsen. Hoppas detta hjälper, det är en ärlig recension.

Resposta da Jisooonly
Kudden fungerar som den ska
Kudden fungerar som den ska, jag saknar den om jag glömmer ta med den! Leveransen var ganska snabb.
Købte en mobil oplader
Købte en mobil oplader. Den virker overhovedet ikke til samsung smartwatches og endvidere bestiller de ordren i Kina. Når man skriver til dem kan man se det er i Kina der bliver besvaret på dårlig translate og det samme de skriver når du spørger dem.

Tack så mycket
Tack så mycket, det är precis vad jag ville ha och det fungerar perfekt.
Välgjord och billigare alternativ till andra kedjerengörare
Välgjord och billigare alternativ till andra kedjerengörare på marknaden. Vi får se hur länge den håller, vilket är det verkliga testet.
Good information about the purchase.
Good information about the purchase.
The picture matched reality.
Dyr kopia av fin stekpanna
Köpte vad jag trodde var en högklassig stekpanna då den kostade drygt 500kr. Vad jag inte insåg var att det var ett kinesiskt företag som låg bakom annonsen på facebook. Till att börja med så var stekpannan 26 cm istället för 28 cm som jag beställt. Ny ska enligt uppgift vara på väg. Detta lär knappast hjälpa. Vid första uppvärmningen började botten att böja sig. (värmenivå 7 av 10). Sänkte till nivå 6 och började laga mat. Märkte direkt att maten tenderade till att fastna i botten, men kunde räddas med kontinuerlig "omrörning". Sänkte till 3 och hälde på grädde och creme fraishe, rörde om och lät det småputtra i 10 minuter. Jaha det blev vidbränd korvstroganoff det.
Stekpannan är en tunn och billig kopia av en dyrare panna som säls bl.a. på nätet. Köp absolut inte deras stekpannor. Mina stekpannor får bli fågelbad till sommaren

Köpt en klänning
Köpt en klänning. Stämmer inte i storlek. Vill returner. De tycker frakten är för dyr. Blir erbjuder ny klänning i annan storlek. Vägrar. Vill returnera.
Vi får se var det slutar.
Köp inte från detta företag.

Oseriöst företag
Oseriöst företag! Kläder som inte stämmer med storleksr och bilder!Går inte att ångra köpet och få retursedel. Man måste själv betala frakten till Kina! Köp inte härifrån.

Resposta da Jisooonly
Varning för köp som inte går att ångra.
Jag köpte en dräkt som jag inte var nöjd med. Ångrade köpet och ville returnera den och få pengarna tillbaka. Då inleddes förhandlingar om rabatt. Erbjöds 170 kr reduktion, då frakten var så dyr enligt dom. Kunde väl ge bort dräkten ansåg de. Massor av mail där jag krävde få en returadress men till slut tröttnade jag och accepterade 170 kr. Orkade inte fortsätta tjafset. Köper du härifrån räkna inte med att kunna skicka tillbaka.

Resposta da Jisooonly
Köpte en klänning & en shorts dress
Köpte en klänning & en shorts dress. Ser inte ut som på bilden, konstigt material och fel i storlekarna. Mailade Jisoonly om retur sedel, dröjde en månad att få svar från dom. Fick då inte returnera pga. att dom tyckte att frakten var för dyr. Fast det var jag som skulle betala den. Då kanske jag skall avgöra om det är dyrt eller ej. Hellre betala några hundra och få lite tillbaka en att bra kasta.
Ser inte ut som på bilden
Ser inte ut som på bilden. Storlek guiden är fel. Dålig kvalitet och sen så svarar dem inte på mail så svårt att få svar hur man kan skicka den retur
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.