Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

3,5

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har lavet en aftale med…

Jeg har lavet en aftale med virksomheden flere gange. Mødte ikke op og skulle genstande gange ringe tilbage for vores aftaler ikke blev holdt.
Det er træls, efter 1 år hvor mine vinduer og døre ikke var fuget endnu tog jeg kontakt til en anden. Det er bare træls og spild af min tid. Synes ikke det er ok

4 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse fra start til slut

Super god oplevelse fra start til slut. Jeg talte med Jacob igennem mit arbejde, hvor jeg fortalte om et projekt jeg havde hjemme. Vi fik herefter aftalt en tid til besigtigelse af opgaven, og han kunne løse det på stedet. Pris og kvalitet hang 100% sammen, og anbefaler ham til dem jeg kender.

28 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Inden jeg skriver denne her har jeg…

Inden jeg skriver denne her har jeg forhørt mig ved andre.
Svarer IKKE på sms, mail eller telefon beskeder.
Jeg har oplevet meget i gennem tiden, men så ringe en service, eller mangel på samme, har jeg dog aldrig oplevet.
På hjemmesiden bliver der reklameret med sponsor ved Sønderjyske Ishockey, og det passer ikke.
Der er billeder på Facebook, hvor deres lille skilt står ved siden af alle de andre skilte, sådan et kan alle jo plante der.
Store skilte ved store byggerier, hvor deres navn slet ikke fremgår.
Hvis jeg kunne give 0 stjerne, så havde jeg gjort dette.
Adressen som står på hjemmesiden, er jo også falsk.

14 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Første og sidste gang :).

Første og sidste gang :).

Jl Fuger... de formår ikke at møde til aftalt tid ej heller at fakturer deres arbejde før der ligger et inkassovarsel i din Eboks...

Dette er på trods af at deres arbejde er pænt udført.

14 de junho de 2024

Elendig kundeservice.!

Jeg havde 2 små fuge opgaver jeg skulle have udført, et vindue hos mig selv. Og en terrassedør hos min nabo (en ældre dame). Jeg ringer til Jl-fuger og forklare ham om de to relativt simple opgaver. Fortæller ham at det drejer sig og et vinduer over vores kælderdør, og en terrassedør hos naboen i gavlen op mod os. Dem lover han at lave inden for to uger. Efter de to uger er gået og der ingen har været hos hverken os, eller vores nabo. Så ringer jeg til ham igen og spørger hvornår han kommer, og fortæller ham en gang til hvad det drejer sig om. Han lover at sende en mand samme dag. Der kommer så en mand ud og fuger vores vindue. En lille uge efter for vi en sms fra vores nabo, at der altså ingen Fugemand har været hos hende. Så hun har fået sin svoger til at fuge hendes terrassedør. Så ringer jeg til ham igen for at hvor han har fuget henne da han har sendt en regning til mig på begge adresser. Vi finder så ud af at han har været hos hende, men han har taget den forkerte dør. Altså ikke den dør i gavlen op mod os! Jeg spørger ham derfor om han ville slå halv skade på regningen ned til hende, da jeg syntes det er synd for hende at en ældre dame skulle betale knap 900,- for at de har fuget en tilfældig og ligegyldig dør hos hende. Men det afviste han fuldstændigt og skrev kort: Det kan ikke lade sig gøre.
Jeg syntes det er rigtig dårlig stil, og en elendig kundeservice.!

12 de setembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais