Super smart hjemmeside! Vi var ikke ude i god tid og fik hjemmesiden anbefalet af en veninde. I løbet af kort tid fik vi 7 tilbud fra forskellige flyttefirmaer og kunne så vælge dem vi bedst kunne li... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ødelagt gulv Oplevelsen på appen var helt fin, men nu hvor mit gulv er ødelagt, er der ikke rigtigt noget at gøre. Flyttefirmaet har stadig ikke anerkendt skaden, og garantien dækker kun det, man... Ver mais
A empresa respondeu
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Ver mais
Vi skulle flytte fra Storkøbenhavn til Sydfyn og havde ingen kontakter i vores omgangskreds. Vi søgte derfor lidt på nettet og prøvede os frem. Flyttetilbud blev vores foretrunke platform. Vi fi... Ver mais
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super platform
Vi søgte derfor lidt på nettet og prøvede os frem.
Flyttetilbud blev vores foretrunke platform. Vi fik mange gode tilbud og valgte et af dem. Selve flytningen med Flyttefirma SAFE var 100% problemfri.
Effektive
Effektive, imødekommende og gå på mod hos flyttemændene :)
Nemt og hurtigt at få 3 tilbud
Nemt og hurtigt at få 3 tilbud. Meget overskueligt system, som bare virker. Også dejligt at få tilsendt tilbud på sms med direkte link ind til tilbuddet og "min side".
Nem betaling.
Jeg kan kun anbefale servicen!
Super god service…
Super god service…. Alt fungerede fra start til slut 👍🏻
Enkelt og hurtig ekspedition samt gode…
Enkelt og hurtig ekspedition samt gode tilbud
Kæmpe hjælp uden stress
Vanvittig god service med smil hele vejen! Så søde og gode og hurtige! Kæmpe anbefaling herfra
Let og leverede hvad de lovede
Let og leverede hvad de lovede. Vi endte med at finde et godt tilbud på en flytning af et flygel, der var prof og til en god pris... Mere kan vi jo ikke forlange
Dejlig nemt med tilbud som kan…
Dejlig nemt med tilbud som kan sammenlignes. Vi står foran endnu en flytning og bruger flyttetilbud igen.
Professionel assistance
Byggetilbud ApS har et koncept der fungerer rigtig godt når man har brug for håndværker assistance.
Alt Ok
Alt Ok, værksted ligger på bilen og sender hurtigt et nyt tilbud, da rep. er mere omfattende.
Flyttemand Lukas
Den flyttemand ( Lukas ) og hans partner flyttede nogle thing for os fra Hirtshals til Aalborg.
Glade unge drenge med smil og god humor som 100% kan anbefales.
Tak for os denne gang :)
Nemt og hurtigt.
Markant dyrere end hvad du kan få ved…
Markant dyrere end hvad du kan få ved at ringe til en maler eller to - kan IKKE anbefales

Resposta da Jobsy
Fik mange tilbud
Fik mange tilbud, som jeg frit kunne vælge mellem.
God komunikation
God komunikation, fornuftig pris og arbejdet blev udført pænt og som aftalt.
God ide, dårlig eksekvering.
God ide - men desværre dårlig eksekvering.
Hele ideen er at holde kommunikationen på siden, men STRAKS efter indsendt opgave vil firmaerne flytte kommunikationen ud, og begynder at kime en ned. Præcis det vi ville undgå. Samtidigt opfordre de til at man ikke skal registrere det på flyttetilbud.dk - for så er det billigere for dem...
Vi fik MANGE tilbud på en flytteopgave til en koplet flytning af lejlighed, og havde forberedt os grundigt med dokumentation, oversigter mm. Budget 15-20.000 kr.
Desværre blev det slet ikke læst af de fleste af dem der gav tilbud, hvoraf mange var useriøse, havde falske CVR numre, og "mystiske navne" som heller ikke eksisterede i CVR registeret.
Vi gav op efter gentagne gange at have forklaret opgaven igen og igen og igen og...
Når man efterfølgende spurgte ind, var det desuden meget få der svarede tilbage, ikke ringede til aftalt tid og lignende.
Vi fik én relevant seriøs kontakt, men kunne ikke vælge dem da de ikke havde erfaring med reservering af parkering til flyttebil i København.
Lang historie kort - en masse spildt tid.
Jeg er nyopstartet firma og bliver…
Jeg er nyopstartet firma og bliver kontaktet pr mail med opgaver konstant, og har nu prøvet en gratis oprettelse hos dem. Det er synd og bedrag, kan ikke se hvad jeg betaler for og nu ønsker jeg at opsige mit abonnement, hvilket er umuligt og ingen steder at kontakte firmaet.
Fraråder på det kraftigste at bruge dem både som proff eller som kunde....

Resposta da Jobsy
Rigtig god platform til at få tilbud på…
Rigtig god platform til at få tilbud på en byggeopgave.
Vi fandt vores maler gennem platformen, og det blev en rigtig god pris for et godt arbejde, hvor vi kunne vælge ud fra alle bedømmelserne, der i forvejen var.
Platformens design er måske lidt uddateret, men funktionaliteten virker som den skal.
Kan varmt anbefale løsningen.
Hurtigt løst til fair pris.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.