Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Długo czekałem z zawieszeniu czy jest w trakcie realizacji czy nie i przez to lekki stres czy zamówienie zostało przeprocesowane itp, no i nie udało się dostarczyć w zakładanym czasie od 2-5 dni roboc... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de bordado

Escrito pela empresa

Od ponad roku prowadzę firmę specjalizującą się w haftowaniu komputerowym, oferując unikalne, ręcznie wykonane wzory na odzieży. Naszą specjalnością są przede wszystkim hafty inspirowane światem anime, które zdobyły ogromną popularność wśród pasjonatów tej kultury. Dzięki nowoczesnym maszynom oraz precyzyjnej technologii haftu komputerowego, jesteśmy w stanie tworzyć wyjątkowe wzory, które zachwycają szczegółowością i dokładnością. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór produktów, od odzieży codziennej po akcesoria, na których naniesione są wzory przedstawiające ulubionych bohaterów i motywy z anime. Każdy projekt jest starannie przygotowywany z myślą o indywidualnych potrzebach klienta, co sprawia, że nasze produkty cieszą się ogromnym zainteresowaniem. Zrealizowaliśmy już setki zamówień, a nasi klienci regularnie wracają po kolejne unikalne hafty, co świadczy o wysokiej jakości usług, które oferujemy. Naszym celem jest dostarczanie produktów, które będą nie tylko estetycznie piękne, ale również trwałe i komfortowe. Jesteśmy dumni z naszej pracy, a zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Jakub K.

Długo zastanawiałem się nad zamówieniem bo nie byłem pewny, czy to nie scam. Kontakt mailowy był bardzo sprawny, moje wątpliwości zostały rozwiane. W dodatku producent zadbał, by moje zamówienie dotarło na urodziny znajomego, więc nadał paczke w sobotę. Duży szacun, dziękuję, bo wszystko się udało! Pewnie zamówię sobie coś jeszcze w przyszłości. Haft jest mega wysokiej jakości :)

7 de março de 2026

Porządny produkt

Komunikacja top . Wszystko tak jak w opisie strony . Kontakt na instagramie na każdym etapie robienia bluzy. Bluzę zamawiałem z innym wyborem niż na stronie . Haft porządny . Bluza po praniu już i też nie widzę żadnych defektów . Gorąco polecam

6 de fevereiro de 2026

Haft na 5

Haft jest bardzo dobrej jakości jak i sama bluza. Bardzo polecam tego allegrowicza.

29 de janeiro de 2026

Bluza z Tojim

Bluza jest rewelacyjna! Materiał super jakości, bardzo przyjemny w dotyku, a wykonanie haftu na najwyższym poziomie, widać dbałość o każdy detal! Wysyłka szybka i bezproblemowa, wszystko dotarło idealnie zapakowane. Jestem zachwycona i na pewno złożę kolejne zamowienia! 💜

19 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Profesjonalna obsługa i świetne bluzy

Zamówiłem dwie bluzy – obie są bardzo dobrej jakości. Realizacja i dostawa przebiegły szybko i bez problemów. Sprzedawca szybko odpowiada na wiadomości. Z czystym sumieniem polecam sklep i życzę dalszego rozwoju oraz wielu zadowolonych klientów

9 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ładne, dobrze wykonane wzory. Dobra jakość materiałów. Super obsługa. Świetna, szybka komunikacja.

7 de dezembro de 2025

Przepiękne haftowane koszulki

Koszulki przyszły w idealnym stanie, haft na nich jest naprawdę przepiękny i wykonany naprawdę starannie, wybrane przeze mnie na nich obrazki są naprawdę spore, oraz sama wysyłka była ekspresowa, sama paczka była bardzo dobrze zabezpieczona, polecam z całego serca dla każdego, kto chciałby zrobić dla kogoś bliskiego miłym niespodziankę, lub dla samego siebie ❤️‍🔥

11 de dezembro de 2025

Koszulka projekt indywidualny

Koszulka jak i wykonanie samego haftu super jakość. Realizacja zamówienia naprawdę bardzo szybka i bezproblemowa. Napewno będę wracać i polecać dalej.

5 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais