Jonkers Breda

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters zijn het. Ik heb spijt dat ik niet alle reviews op voorhand gelezen heb. Heeel stom van mij. Iedereen zegt hetzelfde en ik ben dus ook zo bedrogen aangekomen. Ik kreeg dingen die ik niet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pure oplichterij, sluit mij bij alle reviews met 1 ster. Broek totaal andere broek, badpak ca maat 34 ipv 48. Zelfde reacties met terugsturen. Heb bij bestellen (eind mei) helaas geen reviews gezien,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

tankini besteld, na enkele weken een hele andere binnen gekregen dan besteld, veel te klein en komt ook nog eens gewoon rechtstreeks uit China. Na klacht een standaard mail met sorry, we hopen dit in... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik ook jassen besteld. Achteraf niet moeten doen, komt uit China. Maatvoering navenant. Ze bieden 15% korting als je artikelen toch wilt houden. Wel snel gereageerd op mijn retourverzoek. Nu nog g... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet gekregen wat ik had besteld

Niet gekregen wat ik had besteld. Retourneren kost me 40 euro of Ik krijg korting op hetgeen ik geleverd heb gekregen. Ik had eerder naar de reviews moeten kijken. En nu heb ik er van geleerd, niet doen dus.

10 de julho de 2025

Geen ster waard

Ik heb een artikel ontvangen, dat ik niet besteld hebt.
Geen fout van mij, maar van het bedrijf. Ik kan het niet retourneren, want dat kost mij 30 tot 40 Euro, omdat het naar China moet. Is het verkeerde artikel mijn fout geweest? Nee, zeker niet. Ik kan 15% restitutie krijgen. Hiermee ga ik niet akkoord. Na veel mailverkeer (steeds onaardiger) kan ik 30% restitutie krijgen en artikel houden of transportkosten naar China betalen. Ga ik nog steeds niet mee akkoord.
Bij navraag kom ik erachter dat zij met deze werkwijze de wet zelfs overtreden. Ik heb geen schuld, dus hoef geen kosten te betalen is mijn mening. (en ook volgens de wet)
Het verhaal is nog niet af. Maar mensen AUB bestel hier nooit iets!!!!!!

Eerlijkheid duurt het langst

Eerlijkheid duurt het langst
Nooit hiervandaan iets bestellen of betalen
Krijgt niet de juiste bestelling en terug sturen lukt wel met nog veel meer kosten dan je bestelling! En houden met een vergoeding van 15 % ga ik niet akkoord

8 de julho de 2025

SCHURKEN NIET BESTELLEN AUB

Zoals vele klanten hier schrijven, absoluut niks bestellen op deze site. Zogezegd een site .nl en is,gewoon een firma uit China die je mail beantwoorden AI, had laat op de avond een mail gestuurd en om 4u s morgens.
Terugsturen kost je geld tot 30 an 40 euro naar China en heb 2 badpakken bestelt totaal 80 euro en krijg maar 10%terug maw 8euro omdat ze te klein zijn .En mensen pas op , de badpakken staan nog op Facebook onder een andere naam .nl, juist dezelfde schurken, afzetters.
Kan dit maar allemaal zoiets. Ja , heb me laten vangen, spijtig het badpak was mooi maar kwaliteit op z n Chinees. 2 zussen laat me lachen. BESLUIT bestel niks mensen!!!!

8 de julho de 2025

Dit zijn OPLICHTERS

Dit zijn OPLICHTERS! Mijn bestelling is niet met PostNL verstuurd, zoals zij beloven bij aankoop, maar met Cirro. Die claimen met een foto dat het is afgeleverd, maar daar woon ik helemaal niet. Dat heb ik ook bewezen met foto’s. Toch doet het bedrijf er niets aan en heb ik dus wel betaald, maar geen bestelling. Jonkers laat gewoon niets meer van zich horen. Dus geld kwijt.

7 de julho de 2025

Hier niet/nooit bestellen!

Geen 1 ster waardig. Hetgeen wat ik besteld had (chique blauw badpak met Jacquarddetails) heb ik niet ontvangen. Daarvoor in de plaats een niet bestelde tankini ontvangen. Als je per e-mail kontakt opneemt, krijg je een AI bericht terug. Je wordt dan verzocht het pakket zelf te retourneren (30 à 40 Euro) naar China, of ze bieden een terugbetaling van 15%, en na nog een e-mail gestuurd te hebben 20%. En dat noemen ze een oplossing. Kansloos!
Ik zou graag hetgeen ontvangen wat ik besteld heb of mijn geld terug (volledig). Dit schijnt blijkbaar onmogelijk te zijn (spullen komen uit China, en niet uit Breda) om alsnog het bestelde badpak te sturen, want daar hoor ik ze helemaal niet over.
Mijn advies: hier niet/nooit bestellen! Stelletje oplichters!

7 de julho de 2025

Niet doen

Niet doen, mensen. Echt niet!
Deze winkel heeft nooit bestaan in Nederland en goederen komen rechtstreeks uit China. Niets met Breda te maken dus.
Erbarmelijke kwaliteit, maten die niet overeenstemmen. Retour en/of terugbetaling zijn zeer ingewikkeld, zeg maar onmogelijk.

6 de julho de 2025

Heel slecht

Heel slecht
Leuke foto van die twee zussen maar pure oplichterij.
Alles komt uit China . 4 weken op moeten wachten.
Heel ander product ontvangen dan besteld.
Krijg nu 10% terug van aankoopbedrag.
Of ik moet t zelf terugsturen naar China . Welk adres dan?
Waardeloos en trap er ajb niet in.

6 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf moet gelijk gesloten…

Dit bedrijf moet gelijk gesloten worden. Verschrikkelijk hoe ze met mensen omgaan. Zielig verhaal over 2 zussen die zouden stoppen met hun zaak, allemaal oplichterij. Bestel hier niets want je krijgt niet wat je besteld heb en terugsturen kan alleen naar China terwijl ze 2 adressen in Nederland hebben. Naar je geld kan je fluiten.

2 de julho de 2025

NIET INTRAPPEN…….

NIET INTRAPPEN…….

Het bestelde product is niet het product wat ik binnen heb gekregen.
Totaal iets anders en een maat M ipv maat XL.
Het artikel kon terug naar China voor veel geld.

Van het aankoop bedrag was €44,95 kreeg ik €4,50 terug.

NIET HIER BESTELLEN. !!!!!!!!!

Eigenlijk is 1 ster al te veel

Eigenlijk is 1 ster al te veel. Ik sluit me volledig aan bij alle reviews met 1 ster. Je wordt belazerd bij die bedrijf.
De 5 sterren is van familie of van henzelf, want het is een fake-bedrijf. Mooie website met een leuk verhaal, maar het is niet echt.
Welk bedrijf biedt nu aan om 10% van je aankoop te retourneren om JOU stress te besparen van het retourneren? Pure oplichterij.
Mensen koop NIET bij Jonkers-breda!!

Eigenlijk geen ster!!

Eigenlijk geen ster!!! Schandalig, heb de verkeerde bikini. Retourkosten 30/40% naar China, wordt niet vergoed. Ik kan 10% terug krijgen en 20% korting voor een volgende aankoop!! Slechte kwaliteit.
Niet doen!! Oplichters

4 de julho de 2025

Voel me erg opgelicht door Jonkers Breda

Voel me erg opgelicht door deze firma,Ik had beter eerst naar revieuws gekeken , maar hun website zag er professioneel uit.Ik kocht voor 80.91€ de levertijd die op hun site staat word niet nageleefd, na enkele mails met standaard berichten krijg ik een trace code, blijkt deze van China te zijn.Komt na 2 weken de bestelling, is 1 set verkeerd geleverd , en beiden sets van echt slechte kwaliteit.Ik mail hun hierover krijg je weer zo een standaard bericht waarin ik 10 procent terug krijg als ik de bestelling hou. Ik mail dat ik hier niet mee akkoord ga, waarop ik 15 procent kan terug krijgen. Heb reeds klacht ingediend ACM consu wijzer,wat kan ik nog doen? Wat een rotstreek om mensen zo geld af te zetten.

1 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

deze webwinkel is reinste oplichting

deze webwinkel is reinste oplichting.
ik ga kassa inschakelen en dat zouden meer mensen moeten doen.
ze verkopen je goedkope shein en temu produkten en of allie expres. verkeerde maat ipv 6 x xl kreeg ik een maat L. op retourneren zeggen ze
zend zelf maar terug naar china kost u dan wel 30 a 40 euro. ik ga daar niet
mee akkoord ik heb besteld bij een
Nederlands bedrijf en er staat nergens
bij dat deze uit china komt. en of bij
retourneren staat ook niet naar china retourneren.

ik ga nu KASSA aanschrijven en aangifte doen bij de politie. WANT DIT OS PURE OPLICHTING. MENSEN KOOP ER NIKS.
mensen schrijf naar kassa en ga aangifte doen. ik ga dit nu ook doen. doen als we niks doen dan blijven ze de boel belazeren. Maar koop er niks. en voor u iets koop maak er een foto van vanuit hun site en zoek op foto bij Temu en of Shein daar ziet u dezelfde produkten voor 12 euro ipv 50 maar op de site staat niks ervan. il weet nu hoe het gaat. het is oplichting

3 de julho de 2025

Voel me behoorlijk bedonderd

Voel me behoorlijk bedonderd. Een badpak besteld. Na 3 weken een badpak binnen gekregen. Verkeerde badpak. Ik kreeg binnen een dag een reactie 10% restitutie of terugsturen naar China €40,00 . Jammer dat ik de reviewes niet had gelezen. Oplichterij!

1 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.