2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

Elendig /vanskelig tilgjengelig ,sgs ingen kundeservice

Pakken ankom, men pga uforsvarlig levering,på toppen av postkassa!(skulle vært levert på dørmatta hvis pakken ikke går ned i postkassa.) Den ble selvfølgelig stjålet!! Jeg forlangte å få bilde av levering. Sjokk! Men Helthjem,som leverte,tar ikke selvkritikk og henviser bare til joom.
Det finnes ikke kundeservice som fungerer. Fant tilslutt en vei til en chat,og skulle bli kontaktet igjen innen 24 timer. Det skjedde ikke. Så pengene og pakken er tapt.

17 de dezembro de 2025

Helt greit

Handlet noe treningsutstyr som privatperson. Tok bare ti dager fra Kina og levert på døra med Helthjem. Trekker ned for veldig mye mas om å bruke appen og jeg hater nettsider som ber om å få sende varsler.

12 de dezembro de 2025

juks

Jeg venter fortsatt på kontakt fra kundeservice, men uten hell. Ikke ett eneste mål oppgitt på Jooms nettside for jakken jeg kjøpte var korrekt. Det virker som Joom bruker tilfeldige tall for å beskrive målene på varene de selger. Retur av varer er fysisk umulig. Det finnes ingen slik mulighet på nettsiden når man først har kjøpt noe. Det er bare svindel.

29 de setembro de 2025

Misleidend en onbetrouwbaar

Misleidend en onbetrouwbaar.
Dit is mijn laatste reactie. Hoe simpel kan het zijn, om 32,50 euro naar mijn rekening over te maken? In de veelvoud van mail berichten werd mij wel degelijk verteld, dat als het product niet voldeed, je GEEN!! verzendkosten hoefde te betalen. Met die punten kan ik niets, ik zal van m,n leven nooit iets meer kopen bij jullie misleidende en onbetrouwbare webshop.

3 de julho de 2025

Ordered wooden frames 20x30 cm

Ordered wooden frames 20x30 cm. Got delivered low quality frames 20x30.5 cm made in china. Customer service wanted detailed photos of Every frame with size. Dont have time for it. THEY DONT APPARENTLY KNOW WHAT THEY ARE SELLING...NOT RECOMMENDED. USE ALI EXPRESS IN STEAD...U GET YOUR STUFF FOR A FRACTION OF THE COST

28 de julho de 2024

beschadigde levering door bizarre verpakking

Ik had dozen bouwstenen besteld, die kwamen in een plastic zak verpakt aa. Alle 3 de dozen, kapot en beschadigd en eerder al open gemaakt. Ik heb geld terug gevraagd. Kapotte dozen waren voor hun geen reden voor terug betaling. Ik heb de zending naar het retouradres gestuurd, geen terugbetaling! Ik had het naar China moeten sturen! Nu moet ik achteraf aan Klarna € 72,80 betalen. Kosten retourzending €7,95. Allemaal kosten zonder producten maar een berg frustratie. Noooooit meer een bestelling bij Joop!

20 de abril de 2024

É esta a sua empresa?