Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været til købsscanning og til et par gravidmassager. Jeg er kun blevet mødt af fagligt dygtige, søde, empatiske og omsorgsfulde mennesker. Scanningen var fin og med grundige forklaringer -... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Marianne er nærværende og professionel

Vi har været hos Jordemodertid på Østerbro to gange nu. Begge gange hos Marianne. Vi har været meget glade for oplevelsen - den ene gang en tryghedsscanning og den anden en kønsscanning. Marianne tog sig tid, gik i dialog med os om vores opmærksomheder og var meget behagelig og nærværende. Har vi brug for flere scanninger i det private vender vi helt klart tilbage - og allerhelst hos Marianne, for hun er bare god og det føles så trygt.

1 de março de 2026

Stor anbefaling

Jeg har været til købsscanning og til et par gravidmassager.
Scanningen var fin og med grundige forklaringer - massagerne har været super behagelige og afslappende, men mulighed for at få lyttet til babys hjerte osv.

13 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale fødselsforberedelse hos Jordemodertid

Kan varmt anbefale deres fødselsforberedelse ‘Fødselsklar’. Jordemoderen er enormt nærværende og en god formidler, der tager dig og din partner i hånden og deler ud af al nødvendig viden og konkrete øvelser, så man ikke er i tvivl om noget, når man går derfra! De lægger vægt på, at man også skal være forberedt på efterfødselstiden, amning og kommunikationen mellem dig og din partner, hvilket virkelig var et kæmpe plus.

20 de janeiro de 2026

Rigtig god oplevelse hos Jordemodertid

Rigtig god oplevelse hos Jordemodertid! Jeg kom for en gravidmassage hos Anna, som varmt kan anbefales. Jordemodertid tilbød mig en scanning for at fastslå babys stilling som ekstra tryghed - enormt sødt og enorm god ekstra service!

4 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været i Jordemodertid et par…

Jeg har været i Jordemodertid et par gange til en omgang gravidmassage. Hyggeligt sted med kompetente og nærværende jordemødre. Jeg vil med glæde vende tilbage, og anbefaler dem varmt til andre kommende mødre ❤

30 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Marianne, som jeg er blevet scannet ved, i begge mine graviditeter, er utrolig professionel, omsorgsfuld og dygtig. Hun skaber en helt særlig tryghed under scanningerne, og man føler sig set og i gode hænder hele vejen igennem. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til alle 😊🥰

13 de janeiro de 2026

Tidlig scanning

Vi var til første scanning hos Marianne i dag, og blev mødt av dejlig god energi og masser af viden og erfaring. Vi følte os totalt i trygge hænder, og kan varmt anbefale det!

12 de janeiro de 2026

7 timer der fløj afsted

7 timer flyver afsted, når dem, der taler, er engageret og deres passion for emnet skinner igennem!

Anna og Anne formåede at få hvad der på papiret lignede en lang dag, til at virke kort men enormt spændende. Der var crowd participation i en tilpasset mængde og der manglede ikke forplejning. Mia og jeg vidste ikke hvad vi ville gå der fra med, men vi er både blevet klogere og fået værktøjer vi kan bruge før, under og efter fødsel. Vi vil varmt anbefale at bruge dem. De er søde, sjove men vigtigst af alt gode formidlere

14 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en virkelig god og tryg…

Havde en virkelig god og tryg fødselsmodnende behandling hos Anne, som jeg bestemt kan anbefale. Hun var virkelig god at snakke med, og hun havde perspektiver på den kommende fødsel, som jeg ikke har hørt fra de andre fagprofessionelle ifm. min graviditet - bl.a. barnets position ift. at rotere korrekt. Og om eftermiddagen efter min behandling gik vandet 😊

7 de outubro de 2025

Fik kønsscanning ved Marianne

Fik kønsscanning ved Marianne. Hun var helt fantastisk rolig og enormt dygtig til at forklare. Vi følte os helt trygge og guidet godt igennem. Vi vil til hver en tid anbefale Jordemodertid!

1 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais