Jeg bedømmer alene købsoplevelsen og første indtryk, da jeg endnu ikke har haft kufferten med på ferie, og når jeg har det skal jeg nok vende tilbage:-) Men hjemmesiden er godt beskrevet, levet 2... Ver mais
A empresa respondeu
Kufferten virker solid og bygget af solide materialer. Levering var også upåklagelig. Dog skal man lige tage højde for at kuffert fylder ret meget, og den ikke kan leveres til en pakkeboks😄 Den b... Ver mais
A empresa respondeu
God og naturtro oversigt over de forskellige varer/mulige farver på hjemmesiden. Godt tilbud om ekstra rabat, som jeg desværre ikke nåede at benytte, da tilbuddet landede hos mig, netop som jeg hav... Ver mais
A empresa respondeu
JourneyLife er et dansk rejsebrand der tilbyder kufferter og rejsetilbehør af høj kvalitet.
Torstedalle 144, 8700 Horsens, 8700, Horsens, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering og glæder os til at tage dem i brug
Det var nemt og bestille og varen hurtigere end forventet 😄
Men hjemmesiden er godt beskrevet, levet 2 dage efter køber, og kufferten virker godt og solid, og en blå farve. Hjulene kører fint og det vadtætte rum virker som en fantastisk ting, som ikke er i min Samsonite kuffert.
Alt i alt er jeg yderst positiv indtil videre.

Resposta da Journeylife.dk
Vi har modtaget 2 flotte kufferter. Det var hurtig og nem betjening. Glæder os til at bruge dem primo maj måned

Resposta da Journeylife.dk
Hurtig levering og pæne kufferter

Resposta da Journeylife.dk
Fremragende, exceptionel kundeservice og hurtig levering.

Resposta da Journeylife.dk
Super fine kufferter og hurtig levering. Alt godt herfra😊

Resposta da Journeylife.dk
Hurtig levering. Dejligt at modtage mail med instruktion til låsen.
Pga. af vægten har jeg trukket en stjerne fra.
Men jeg ville gerne have en robust kuffert og det har jeg fået. Jeg er meget tilfreds.

Resposta da Journeylife.dk
God hjemmeside og hurtig levering

Resposta da Journeylife.dk
Kufferten virker solid og bygget af solide materialer.
Den bliver taget i brug snart, og glæder mig til at hvor længe den holder.

Resposta da Journeylife.dk
Hurtig levering og fantastisk kundeservice

Resposta da Journeylife.dk
Alt gik som det skulle. Kufferten er rigtig fin og den var godt pakket ind ved levering.

Resposta da Journeylife.dk
Hurtig og præcis levering,super kvalitet.

Lækker kvalitet.
Tænker de lever op til behovet.

Tak for god service.
Kufferten er god kvalitet og så har den en flot rød farve.

Resposta da Journeylife.dk
Glimrende produkter og hurtis ekspedition.

Resposta da Journeylife.dk
Lyn hurtig levering, smarte kufferter med gode detaljer og gode bløde støjsvage hjul og rigtig smart alle 3 kan være i 1 når de skal pakkes væk

Resposta da Journeylife.dk
Prima produkt. Holder hvad det lover. Hurtig og effektiv levering.

Resposta da Journeylife.dk
God hjemmeside, hurtig levering og flotte kufferter med lækker finish. Dansk design som absolut ikke lugter af kemi som mange andre købt på nettet. Hjulene ruller godt, nemt at indstille kode og fedt at kufferne passer ind i hinanden, når de skal opbevares

Resposta da Journeylife.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.