Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bedømmer alene købsoplevelsen og første indtryk, da jeg endnu ikke har haft kufferten med på ferie, og når jeg har det skal jeg nok vende tilbage:-) Men hjemmesiden er godt beskrevet, levet 2... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kufferten virker solid og bygget af solide materialer. Levering var også upåklagelig. Dog skal man lige tage højde for at kuffert fylder ret meget, og den ikke kan leveres til en pakkeboks😄 Den b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God og naturtro oversigt over de forskellige varer/mulige farver på hjemmesiden. Godt tilbud om ekstra rabat, som jeg desværre ikke nåede at benytte, da tilbuddet landede hos mig, netop som jeg hav... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas e malas de viagem

Escrito pela empresa

JourneyLife er et dansk rejsebrand der tilbyder kufferter og rejsetilbehør af høj kvalitet.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint førstehånd indtryk, men ikke afprøvet endnu

Men hjemmesiden er godt beskrevet, levet 2 dage efter køber, og kufferten virker godt og solid, og en blå farve. Hjulene kører fint og det vadtætte rum virker som en fantastisk ting, som ikke er i min Samsonite kuffert.

Alt i alt er jeg yderst positiv indtil videre.

13 de abril de 2026

Kære Lasse,
Tusind tak for din fine anmeldelse- det betyder meget!

Det glæder os, at du er tilfreds med købsoplevelsen, den hurtige levering og det solide førstehåndsindtryk af kufferten. Vi er især glade for, at du fremhæver det vandtætte rum og hjulene.
Vi håber, at du bliver glad for din nye kuffert :)

Vi har modtaget 2 flotte kufferter

Vi har modtaget 2 flotte kufferter. Det var hurtig og nem betjening. Glæder os til at bruge dem primo maj måned

Kære Kurt,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du fandt processen nem og overskuelig. Vi håber, at I bliver glade for jeres nye kufferter :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende, exceptionel kundeservice og hurtig levering.

14 de abril de 2026

Kære Inger,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os- det betyder meget! :)

Hurtigt levering

Hurtigt levering

14 de abril de 2026

Kære Emma,
Tusind tak for den flotte anmeldelse af os- det betyder meget! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine kufferter og hurtig…

Super fine kufferter og hurtig levering. Alt godt herfra😊

10 de abril de 2026

Kære Kathrine,
Tusind tak for den flotte anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi håber, at du får mange gode rejser med dine nye kufferter :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering. Dejligt at modtage mail med instruktion til låsen.
Pga. af vægten har jeg trukket en stjerne fra.
Men jeg ville gerne have en robust kuffert og det har jeg fået. Jeg er meget tilfreds.

25 de março de 2026

Kære Bolette,
Mange tak for din flotte anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du fandt vejledningen til TSA-låsen brugbar :)

God kuffert

Kufferten virker solid og bygget af solide materialer.

Den bliver taget i brug snart, og glæder mig til at hvor længe den holder.

3 de abril de 2026

Kære Luca,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du finder kufferten solid og håber du får mange gode rejser med den :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk…

Hurtig levering og fantastisk kundeservice

3 de abril de 2026

Kære Per,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du synes vi, at vi yder en god kundeservice :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God indpakning og alt ok

Alt gik som det skulle. Kufferten er rigtig fin og den var godt pakket ind ved levering.

Kære Hanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god og problemfri oplevelse hos os :)

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet.
Tænker de lever op til behovet.

Kære Rene,

Tak for god service.

Tak for god service.
Kufferten er god kvalitet og så har den en flot rød farve.

30 de março de 2026

Kære Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye kuffert og håber du får mange gode rejser med den :)

Kvaliteten

Lyn hurtig levering, smarte kufferter med gode detaljer og gode bløde støjsvage hjul og rigtig smart alle 3 kan være i 1 når de skal pakkes væk

27 de março de 2026

Kære Thomas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os- det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye kufferter og håber du får meget glæde af dem :)

Prima produkt

Prima produkt. Holder hvad det lover. Hurtig og effektiv levering.

24 de março de 2026

Kære Tommy,
Tusind tak for den flotte anmeldelse af os- det betyder meget! :)

Dansk kvalitetsprodukt

God hjemmeside, hurtig levering og flotte kufferter med lækker finish. Dansk design som absolut ikke lugter af kemi som mange andre købt på nettet. Hjulene ruller godt, nemt at indstille kode og fedt at kufferne passer ind i hinanden, når de skal opbevares

30 de março de 2026

Kære Helle,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af os- det betyder meget!

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både hjemmesiden, den hurtige levering og især selve kufferterne. Det er dejligt, at du fremhæver vores danske design, den lækre finish og funktionaliteten med de gode hjul og det pladsbesparende design :)

JourneyLife

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais