Dankzij de geweldige feedback van Francisca heb ik mijn scriptie succesvol afgerond met een 7! Haar feedback was niet alleen gedetailleerd en gericht, maar ook ontzettend waardevol in het verbeter... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer fijne hulp van Francis gehad. Ze is heel aardig en behulpzaam. Ze heeft rekening gehouden met alle mijn vragen en wensen. Bovendien ging communicatie heel gemakkelijk, achteraf als ik vragen had,... Ver mais
Ondanks een korte deadline en enorme stress toch mijn scriptie dankzij de begeleiding met een ruimvoldoende afgerond. Na contact gezocht te hebben, een snelle actie en gematched met Rohaa. Zij zorgde... Ver mais
Aukje heeft mij geweldig geholpen. Vanaf het begin tot eind een hele betrokken, fijne scriptiebegeleiding. Ze heeft ontzettend veel kennis van zaken en weet op de goede manier studenten te begeleiden... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Jouw scriptiecoach
Jouw Scriptiecoach
Persoonlijke begeleiding voor mbo, hbo en wo studenten!
Welkom bij Jouw Scriptiecoach, waar succes hand in hand gaat met maatwerk! Wij zijn er speciaal voor mbo, hbo en wo studenten die ondersteuning nodig hebben gedurende hun studie en afstudeerperiode. Onze unieke aanpak richt zich op proces, inhoud en structuur.
Wat maakt ons anders dan andere scriptiebegeleidingsbureaus? Wij zijn je scriptiecoach, die je niet alleen begeleidt bij het schrijven van de scriptie, maar ook coacht bij vaardigheden zoals bijvoorbeeld het plannen. Of je nu worstelt met uitstelgedrag, faalangst of een functiebeperking zoals ADHD, autisme of dyslexie, wij bieden scriptiecoaching op maat, zodat ook jij succesvol kunt afstuderen!
Je kunt bij ons aankloppen voor de volgende diensten:
- Bijles en studiebegeleiding voor associate degree, bachelor- en masterstudenten
- Scriptiebegeleiding op alle niveaus
- SPSS en statistiekhulp bij je scriptie
- Ondersteuning bij scriptieverdediging en presentatie
- Nakijken van scripties op taal, spelling en bronvermeldingen
- Grondige scriptiecheck op inhoud, taal, spelling, structuur, rode draad en bronvermeldingen
Wil je ontdekken wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan en kom erachter hoe wij je kunnen helpen.
Studiebegeleiding voor mbo, hbo- en wo-studenten
Ben je een associate degree-, bachelor- of masterstudent en zoek je extra ondersteuning bij je studie? Loop je vast op statistiek, SPSS of een specifiek vak? Onze gespecialiseerde studiebegeleiders helpen je bij:
- Studiebegeleiding voor specifieke vakken of statistiek
- Voorbereiding op tentamens
- Ondersteuning bij het opbouwen van je portfolio
- Hulp bij het schrijven
Scriptiebegeleiding op alle niveaus
Raak je gestrest bij het schrijven van je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak? Ervaar je blokkades, ongemotiveerdheid of faalangst? Wij bieden scriptiebegeleiding op maat, ongeacht je hulpvraag. Met onze ondersteuning ronden wij samen jouw scriptie succesvol en tijdig af, waardoor je de kans op slagen vergroot en onnodige studiekosten voorkomt.
SPSS en statistiekhulp bij je scriptie
Of je nu SPSS wilt leren of vastloopt bij de analyses, wij bieden specialistische hulp. Onze begeleiders helpen je bij het opzetten van je onderzoeksresultaten in SPSS en het verwerken van de resultaten, zodat je snel weer verder kunt met je scriptie.
Scriptie verdedigen en hulp bij de presentatie
Na het voltooien van je scriptie is het tijd voor je verdediging en/of presentatie. Bereid je optimaal voor met onze training, inclusief voorbereiding op lastige vragen van je examinatoren, het opbouwen van een overtuigende presentatie en tips voor een succesvolle verdediging. Wij helpen je rustig en zelfverzekerd je mondelinge examen in te gaan.
Scriptie nakijken en scriptiecheck
Twijfel je over de kwaliteit van je scriptie? Laat deze dan nakijken door een ervaren scriptiebegeleider. Wij bieden gedegen feedback en praktische aanwijzingen, specifiek afgestemd op de eisen van je opleiding. Kies eventueel ook voor een grondige scriptiecheck, waarbij we essentiële punten zoals rode draad, volledigheid, structuur, inhoud en bronvermeldingen beoordelen.
Waarom kiezen voor Jouw Scriptiecoach?
- Altijd snel een gratis intakegesprek om je hulpvraag te bespreken
- Een breed netwerk in Nederland en België met begeleiders uit diverse vakdisciplines voor een ideale match
- Professionals met relevante werkervaring uit het werkveld voor inhoudelijke begeleiding
- Gespecialiseerd in leerproblemen en functiebeperkingen, met oog voor persoonlijke aandacht
Bij Jouw Scriptiecoach kijken we samen naar jouw behoeften en zorgen we voor de juiste match met een scriptie- of studiecoach. Kies voor no-nonsense scriptiehulp met concrete resultaten en een plezierige studie-ervaring!
Informações de contacto
Kerkerinklaan 66, 2071 RM , Santpoort-Noord, Holanda
- 06-10331605
- contact@jouwscriptiecoach.nl
- jouwscriptiecoach.nl
Monique denkt graag met je mee en past…
Monique denkt graag met je mee en past zich waar nodig aan aan jouw behoeftes. Ons contact ging super en ben haar super dankbaar voor haar hulp!

Resposta da Jouw scriptiecoach
Ik ben zeer tevreden over de hele…
Ik ben zeer tevreden over de hele begeleiding van Mirjam. Erg geduldig, vriendelijk en veel kennis van zaken. Ze heeft me echt geholpen met het afronden van mijn scriptieopdracht nadat ik helemaal vast zat. Ook bij het contact zoeken een snelle reactie vanuit haar kant. Kortom enorm blij met haar deskundige en vriendelijke hulp

Much needed help
I have had great difficulty finding and answering a good research question. For that reason, my first attempt at a large paper for my master's political science ended in drama; I got a measly 3.5. For me, the form of research that political science wants you to perform was quite different from what I had learned during my bachelor's philosophy. For that reason, I needed help finding a decent Research question and writing the necessary parts of a paper. I found support on Jouwscripticoach.nl from Monique. She has been a great sparring partner in finding and answering the research question. She gave me the tools to understand how to confront a Research paper and steered me in the right direction. Therefore I now know that I fully understand how to tackle the Essays and Papers within Political science. The result, in the end, was quite satisfactory. I wrote a new topic and paper and changed my 3.5 into an 8. With the experience I had and the result I got, I can only say that I highly recommend working with Jouwscriptiecoach.nl and especially with Monique! They not only help you write a paper or thesis, but they teach you how to do it.

Thumbs-up for Mirjam
Ik vond Mirjam toegankelijk, vlot en behulpzaam. Zij gaf duidelijk en constructief feedback. Gesprek met Mirjam was precies het duwtje in de rug die ik nodig had.

Resposta da Jouw scriptiecoach
Jouwscriptiecoach heeft me enorm…
Jouwscriptiecoach heeft me enorm geholpen door mijn scriptie process heen, voornamelijk met mijn design-based research omdat dat nogal een aanpak vereist.
Met name Linda heeft me heel goed geholpen en me echt de tools gegeven om mijn scriptie tot een hoger level te brengen. Ik had het niet zonder haar hulp kunnen doen.
Ik zou het echt iedereen aanraden!
Mirjam scriptiecoach beoordeling
Mirjam is een creatief en behulpzaam persoon die met mij samen mijn scriptie heeft ingepland. Van plan van aanpak tot op de uitvoering heeft Mirjam een helpende hand gegeven. Mirjam is goed in het framen van je onderzoek, dat wil zeggen het relevant en boeiend maken van het onderwerp en probleemstelling van de scriptie.
Uiteindelijk heeft Mirjam vooral geholpen op het gebied van planning en vormgeving. Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen met vorm en richting bij je scriptie, is Mirjam de juiste coach.

Resposta da Jouw scriptiecoach
Vriendelijk, prettig en met gedegen kennis
Ik heb Linda van jouwscriptiecoach.nl ervaren als een vriendelijke, prettige en behulpzame scriptiecoach. Goed bereikbaar, reageert snel en met gedegen kennis van zaken!

Resposta da Jouw scriptiecoach
Goede service. Linda denkt graag met je mee en koppelt je aan een begeleider die past bij je opleiding . Ik raad Rohaa aan als begeleider

Resposta da Jouw scriptiecoach
Goede begeleiding en persoonlijk.
Ik heb de samenwerking met dit bedrijf als fijn ervaren. Ik kreeg altijd snel antwoord en de communicatie was altijd duidelijk. Zeker een aanrader! 100% betrouwbaar!

Heel behulpzaam
Heel behulpzaam, ik zat in zak en as nadat ik feitelijk te horen kreeg dat mijn scriptie “beyond repair” was. Toen scriptiecoach ingeschakeld en na 3 weken toch nog geslaagd! Absoluut een aanrader

Resposta da Jouw scriptiecoach
Prima contact gehad met Aukje om mijn…
Prima contact gehad met Aukje om mijn scriptie te structureren.

Resposta da Jouw scriptiecoach
Zonder de hulp van Linda was het mij…
Zonder de hulp van Linda was het mij niet gelukt om af te studeren. Linda geeft hele gerichte feedback en tips waarmee je echt verder kan. Nogmaals bedankt!

Resposta da Jouw scriptiecoach
Ontevreden, afspraken worden niet nagekomen
Edit m.b.t. reactie van Linda: het gaat er om dat ik feedback dagen later krijg dan afgesproken en dat ik het pas krijg als ik daar zelf meerdere malen achteraan mail. Afspraken worden dus niet nagekomen. Het gaat er niet om of er wel of geen klik- of contactmomenten zijn geweest.
Niet tevreden over Jouw Scriptiecoach. Een maand voor de deadline van mijn scriptie hulp gezocht bij Jouw Scriptiecoach. Ik werd snel geholpen en binnen enkele dagen aan een begeleider gekoppeld. Echter liet de begeleiding veel te wensen over. Afspraken werden meerdere malen niet nagekomen, zelfs nadat ik daar een gesprek over had gehad met de begeleider. Ik had het gevoel dat de begeleider absoluut niet betrokken was en de begeleiding er maar even snel bij deed. Een week voor mijn deadline reageerde de begeleider niet op mijn mails. En als ik aangaf dat ik snel stappen wilden zetten, kreeg ik als antwoord dat hij niet wist dat ik zo'n strakke planning had. Dit terwijl de deadline voor mijn scriptie al lang duidelijk was. Na mijn deadline ook niks meer gehoord van Jouw Scriptiecoach. Inhoudelijk ben ik redelijk geholpen, maar wanneer de betrokkenheid zo laag is en afspraken niet worden nagekomen, ga je ook daaraan twijfelen. Al met al heeft deze begeleiding mij meer kopzorgen gegeven, dan ontnomen.

Goed geholpen
Ik ben erg tevreden over mijn coach Aukje van scriptiecoach en heb goede hulp van haar gehad, zowel inhoudelijk als ook motiverend. Vooral in de tijd van Corona was het erg fijn om zelf een tijd af te kunnen spreken in de avond voor extra ondersteuning.
Aukje was ook erg flexibel als het ging om de afspraakmomenten.

Rieks was very helpful
Rieks was very helpful. He helped me with my scriptie, and was always on time. The communication was good and thats why i gave it a 5 star experience. He helped me succeed to get my bechalor.

Niet tevreden
Ik zocht hulp om mijn scriptie af te ronden. Wat een negatieve manier van communiceren van de ‘begeleider’ waar ik aan gekoppeld werd. Arrogant, destructief, alles behalve opbouwend of enige vorm van meedenken. Dit soort ‘begeleiders’ zuigen je ziel uit je lichaam waardoor je snel de studie op zou willen geven. Zeker geen aanrader, althans niet met de begeleider waaraan ik werd gekoppeld.

Resposta da Jouw scriptiecoach
Natuurlijk tevreden aangezien de…
Natuurlijk tevreden aangezien de scriptie met een voldoende beoordeeld is, de sturing van Martin heeft hier enorm bij geholpen.

Vakkundige ondersteuning
Martin heeft mij geholpen bij het schrijven van mijn marketingplan. Er was weinig tijd, maar doordat hij snel kan schakelen heb ik het tijdig kunnen inleveren. Dankzij zijn kennis en inzicht heb ik het marketingplan naar een hoger niveau kunnen tillen en ben ik geslaagd voor het examen.

Resposta da Jouw scriptiecoach
Jouw scriptiecoach heeft goed…
Jouw scriptiecoach heeft goed beoordeeld welke ondersteuning in nodig had, en aansluitend heeft Harry de juiste begeleiding gegeven. Harry is een absolute aanrader voor als je vastloopt met je scriptie!

Begeleiding bij voorbereiding eindgesprek
Harry heeft mij super goed geholpen bij het voorbereiden van mijn eindgesprek. Ik ben hierdoor met veel meer zelfvertrouwen het gesprek in gegaan en heb deze succesvol afgerond.

Resposta da Jouw scriptiecoach
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.