Leia as opiniões dos outros
Lied voor onze dochter laten maken. Erg goed naar ons verhaal gekeken. Mooi inlevingsvermogen. Hoe uitgebreider de eigen (ieders) info, hoe persoonlijker het lied. Ook zeer goede en spontane se... Ver mais
Wat een fantastische bedrijf. Ik wilde mijn collega,s verrassen met een eigen nummer opgedragen aan onze hardwerkende monteurs. En een prachtig nummer is het geworden. Ons bedrijf is er superbl... Ver mais
Op Facebook gevonden. Wat een origineel idee om een persoonlijk lied te maken. Maakt niet uit waar het lied overgaat. Maar persoonlijk is het! We hebben hun de opdracht gegeven om een lied te... Ver mais
Informações sobre a empresa
Of het nu een diepe liefdesverklaring is, een jubileum dat gevierd moet worden, een dierbaar afscheid, of simpelweg een ode aan vriendschap: jouw inspiratie is onze gids. Wij schrijven en produceren een liedje dat perfect aansluit bij jouw moment.
Informações de contacto
Lauwers 10, 9504 BL, Assen, Holanda
- 0620883103
- info@jouwsong.nl
- jouwsong.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Top lied, flop communicatie
Het is een heel mooi lied geworden, maar op een vraag of er een aanpassing gedaan kon worden, heb ik na 2 maanden nog steeds geen antwoord. Verschillende keren bericht op verschillende manieren, maar een reactie blijft uit. Top liedje, maar flop communicatie.
Het liedje is geweldig maar de communicatie waardeloos
Het liedje is geweldig! Helaas spreken ze de namen van de kinderen niet volledig of verkeerd uit dus daar heb ik inmiddels 1 maand geleden over gemaild en reminders gestuurd en daarna gebeld, via whatsapp, via facebook maar geen enkele reactie ontvangen.
25 jaar getrouwd..
Mijn vrouw en ik waren 25 jaar getrouwd. Via jouwsong een heel mooi persoonlijk liedje laten maken. Je wordt heel netjes en lief geholpen als je vragen hebt of zoals ik ergens niet uit kwam. Mijn vrouw was erg ontroerd. Bedankt voor jullie hulp.
Super lieve dames met een hart op de…
Super lieve dames met een hart op de juiste plaats!
Moeder en zus waren zo aangedaan van het nummer maar ook zo blij!
Ik raad Merel en Ellen zeker en vast aan!
Prachtig nummer voor onze 21 jarige dochter!
Jullie hebben er echt een prachtig nummer van gemaakt! eentje die binnen komt, die klopt. Tijdens het 21-dinner waren alle vriendinnen in tranen.
Doen!
Binnen 4 dagen was mijn liedje binnen. Ik was een beetje sceptisch en had lang getwijfeld, maar het is echt prachtig! Alle informatie die ik had doorgegeven is verwerkt en het raakt precies de juiste snaar. Een kleine aanpassing (uitspraak naam) was geen probleem; dat zegt iets over de betrokkenheid! Ik raad dit iedereen met klem aan! Ik ben er heel, heel blij mee!
Wow wow en nog eens wow !!
Wow wow en nog eens wow !!
Niet normaal hoe deze mensen hun best doen en wel zoiets geweldigs neerzetten.
Wat een service en super goede communicatie ❤️
Super mooi lied er gemaakt voor mijn 4…
Super mooi lied er gemaakt voor mijn 4 kleinkinderen zo emotioneel dat m'n tranen blijven vloeien zo mooi gezongen heel heel erg bedankt top
Heel goed geschreven
Heel goed geschreven
Goed gezongen hele mooie tekst en ben hier heel tevreden mee
Nu al 4 nummers laten maken.
Nu al 4 nummers laten maken.
Het zijn echt toppers.
Het gaat rechtstreeks je hart in.
Echt een aanrader voor een origineel cadeau.
Echt een aanrader! Fijn contact met een geweldig eindresultaat.
Een heel origineel en bijzonder cadeau om voor iemand die je lief hebt een liedje te laten maken.
Echt geweldig het raakt je en recht uit het hart
Zo super mooi gedaan en met zoveel gevoel geschreven.
Een super mooi en origineel kado om te geven.
Het geeft precies weer wat je bedoeld te zeggen
Wow!
In een woord: WOW!
Echt een heel mooi liedje binnen gekregen. Nog mooier dan ik gedacht had!
Geweldig
Er wordt een lied speciaal voor jou gemaakt. En ook na aflevering van het complete lied is er nog ruimte voor aanpassingen.
Betrouwbaar, bovenverwachting en origineel!
Op Facebook gevonden.
Wat een origineel idee om een persoonlijk lied te maken.
Maakt niet uit waar het lied overgaat.
Maar persoonlijk is het!
We hebben hun de opdracht gegeven om een lied te maken voor een bruiloft.
Binnen de afgesproken tijd was het lied klaar. Zo BETROUWBAAR, zo ZUIVER zo'n MOOI PRACHTIG en ORIGINEEL LIED! Ze zijn bedreven in de informatie die je hun geeft, om daar een FANTASTISCH lied van te maken! En het is BOVENVERWACHTING gelukt! We zijn SUPER TEVREDEN, een AANRADER! Dankjewel muzikanten!
Zo mooi lied gehad voor mijn oom
Zo mooi lied gehad voor mijn oom , kreeg er kippenvel van en ook echt snel , en mega goede service , als je iets aangepast wil hebben , maar op een mini aanpassing na was het lied al gelijk pakkend en perfect , als ik meerdere liedjes wil maken weet ik waar ik zijn moet , hier , echt toppers 👌🏻
Lied voor onze dochter laten maken
Ook zeer goede en spontane service. Had het lied in het Engels besteld, kreeg een Nederlandstalig, prachtig lied. Daarna ook nog gratis hersteld met een andere Engelstalige versie. Plus beide songteksten. Wij mochten dus twee prachtige liedjes verwelkomen. Tissues waren hier bij de meerderheid hard nodig. Liedjes die raken. Mooi hoor! Echt de moeite waard. Mooi cadeau. Ik zou zeggen: ‘Zeker proberen!’.
(Ga wel voor 4 coupletten. Dan krijg je een mooier, completer geheel.
Thanks JouwSong! Blijf vooral zo open en klantgericht.
Lieve groet,
Peggie Knoops
Wat een fantastische bedrijf.
Wat een fantastische bedrijf.
En een prachtig nummer is het geworden. Ons bedrijf is er superblij mee. Ze steken er echt heel veel moeite in om het liedje naar je smaak te maken. Echt super vriendelijk en ze reageren snel als je vragen hebt.
Een dikke 10 !!!!!!!!!!!
Nancy van der Weegen van
Rioolbedrijf van Terheijden.
Absolute aanrader!
Je krijgt snel een demo. Het was werkelijk prachtig gezongen. En de tekst was spot on! Een absolute aanrader.
De communicatie verliep erg prettig ze…
De communicatie verliep erg prettig ze waren erg behulpzaam en vriendelijk. Het nummer was precies wat ik had aangegeven qua stijl en past perfect bij ons feest.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.