Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kadootje voor mijn pa zijn verjaardag. Enkele reacties: ‘wow, zo mooi.’ ‘Om niet aan te komen en elke dag naar te kijken’. ‘Echt super lekker, allemaal’. ‘Hier kan L……s niet tegenop!’. Dikke merci!

Classificada 5 em 5 estrelas

De pralines zijn zeer lekker en worden mooi verpakt! De levering is bovendien ook top verlopen, op zaterdag besteld en dinsdag al geleverd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een heerlijke pralines . Echt een delicatesse.Het zijn ware smaakbommetjes Mooi verzorgd verpakt en alles tip top in orde. Ik had er besteld voor mijn tante .Meteen erna voor mezelf .

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel lekkere pralines, soms wel niet duidelijk wat wat is! Sommige lijken erg op elkaar! Maar super goeie kwaliteit! Wauw! Smaakbommen!

Informações sobre a empresa

1. Loja de chocolates
  2. Loja de lembranças

Joyettes.be is dé virtuele chocoladewinkel voor België en Nederland die staat voor kwaliteit, verfijning en vernieuwing. Wij brengen het beste van Belgische chocolade rechtstreeks bij jou thuis — zorgvuldig geselecteerd, prachtig verpakt en met liefde gemaakt. Onze missie is eenvoudig maar vol smaak: het creëren van momenten van puur geluk met chocolade van topkwaliteit. Bij Joyettes draait alles om beleving en keuzevrijheid. In onze innovatieve webshop stel je zelf jouw favoriete chocoladebox samen uit een collectie van meer dan 30 unieke smaken. Van tijdloze klassiekers tot verrassende creaties — gevuld met zachte praliné, frisse fruitaccenten, intense karamel of kruidige toetsen. Elke praline is een kleine smaakreis op zich. Onze chocolade wordt artisanaal vervaardigd in België en gemaakt met Callebaut-chocolade, wereldwijd bekend om haar uitzonderlijke kwaliteit en duurzame cacaoprogramma. De pralines worden zorgvuldig afgewerkt met moderne technieken zoals airbrush-decoratie, waardoor elke creatie niet alleen heerlijk smaakt, maar ook oogstrelend is. Die combinatie van vakmanschap en innovatie maakt Joyettes uniek in de wereld van Belgische chocolade. Naast onze samenstelbare chocoladeboxen bieden we ook geschenkbonnen en chocolade-abonnementen aan — perfect als attentie, relatiegeschenk of als maandelijks verwenmoment voor jezelf. Elk pakket wordt met zorg verpakt in een stijlvolle doos en geleverd in België en Nederland, zodat de chocolade in optimale staat aankomt. Bij Joyettes geloven we dat chocolade meer is dan een lekkernij: het is een beleving, een gebaar en een moment van warmte. Onze slogan “The Sweet Joy of Giving” weerspiegelt precies dat gevoel — het zoete plezier van geven én ontvangen. Ontdek de smaak van Belgische perfectie, samengesteld door jou, met liefde gemaakt door ons. Joyettes.be — The Sweet Joy of Giving.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Top ervaring!

5 de maio de 2026

top produkt

top, gemakkelijk te bestellen, snelle levering, mooie verpakking en mijn vrouw is zot van de pralines.

4 de maio de 2026

topp

1ste keer dat ik dit bestel, direct box van 36 genomen en gedeeld met 4 vrienden van me, iedereen was SUPER enthousiast over de smaak & verfijning!!!

24 de abril de 2026

Cadeautip

Cadeautip! Met deze pralines kan je niet missen. Je kan zelf de doos samenstellen, waardoor je jouw bestelling bij het smakenpallet van de ontvanger kan laten aansluiten. De jarige was heel blij!

14 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer besteld

Voor de eerste keer besteld, en moet zeggen dat ze overheerlijk zijn en ze zien er ook nog eens super mooi uit, ze mochten enkel voor mij wa groter zijn 🤭

14 de abril de 2026

Zalige chocolade

Eigenlijk had ik 1 ster moeten zetten, want de dozen zijn te klein. Heerlijke chocolade, veel verschillende smaken en ze zijn erg mooi ook. Daar bovenop zijn ze nog eens zeer snel met versturen. Dit was mijn tweede doos, maar zeker niet de laatste

16 de abril de 2026

Heerlijke pralines

Heerlijke pralines! Niet enkel mooi maar ook nog eens super lekker. Wij gaan zeker nog eens bestellen en andere smaken testen ! Aanrader

3 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.