Informações sobre a empresa
- Loja de roupa em tamanhos grandes
- Loja de calças de ganga
- Loja de moda masculina
- Loja de roupas de exterior
- Loja de t-shirts
Sobre JP1880 Polska
Escrito pela empresa
Nasze kolekcje zaprojektowaliśmy tak, aby umożliwić Ci szybką transformację od codziennego życia do ekscytujących przygód.
JP1880 to coś więcej niż tylko ubrania – reprezentujemy styl życia, który jest tak dynamiczny, wszechstronny i wyjątkowy, jak Ty.
Projektujemy modne, wyraziste fasony i basicowe elementy garderoby dla mężczyzn, którzy wiedzą, czego chcą – chcą być dobrze ubrani!
Duże rozmiary to nasza specjalność – produkujemy modne i wygodne ubrania również w dużych rozmiarach.
Znajdujemy rozwiązania problemów, z jakimi borykają się silni mężczyźni przy wyborze stroju i oferujemy wyjątkowe rozwiązania.
Opracowujemy idealne kroje i optymalne dopasowania, aby zapewnić naszym klientom maksymalny komfort noszenia.
Dzięki zastosowaniu materiałów najwyższej jakości, JP1880 oznacza jakość, trwałość i wyjątkowy stosunek jakości do ceny.
Wszystko to w szerokim asortymencie i doskonałej jakości – zaspokoimy Twoje potrzeby.
Informações de contacto
Hive. Przelot 76, 60-408 , Poznań, Polónia
- 061 271 74 93
- service@mail.JP1880.pl
- jp1880.pl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Poderá usar IA para responderLer mais
Zdecydowanie odradzam zakupy
Zdecydowanie odradzam zakupy! Pod koniec maja złożyłam zamówienie na kwotę ponad 1700 zł, które sklep niemal natychmiast anulował z powodu własnego "błędu technicznego", obiecując szybki zwrot środków. Minęło 1,5 miesiąca, a pieniędzy nadal nie odzyskałam. Polskie biuro obsługi klienta bez przerwy zbywa mnie formułkami i zasłania się "niemiecką księgowością", z którą rzekomo... nie ma bezpośredniego kontaktu.
Co gorsza, posiadam oficjalne pismo od operatora płatności (Przelewy24), z którego czarno na białym wynika, że sklep nigdy nawet nie zlecił u nich dyspozycji zwrotu mojej transakcji, mimo zapewnień, że sprawa jest procesowana!
Sprawa została już zgłoszona do Rzecznika Konsumentów oraz Europejskiego Centrum Konsumenckiego. Przestrzegam wszystkich – w razie jakiejkolwiek awarii ich systemu zostaniecie zarówno bez zamówionego towaru, jak i bez własnych pieniędzy, tracąc tygodnie na bezcelową wymianę maili.

Resposta da JP1880 Polska
Otrzymanie artykułów zamówionych. Czas realizacji zamówienia zgodny z planowanym.
Firma imponuje rzetelnością. Zawsze itrzymuję zamówiony towar. Dzięki

Resposta da JP1880 Polska
Zamówienie nie zrealizowane i…
Zamówienie nie zrealizowane i całkowicie anulowane. Totalna porażka

Produkty
Produkty, wysokiej jakości dostawa bez zastrzeżeń.
To czego mi brakuje to łatwiejsza i czytelniejsza procedura zwrotu. W rozmiarach dla mnie czasami brakuje rozmiaru M ( L JP1880 jest dla mnie troszkę za duże, szczególnie jeśli chodzi o koszulki polo.)

Gute Warenqualität und erstklassiger Service
Ich lege Wert auf gute Qualität und erstklassigen Service.

Resposta da JP1880 Polska
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.