Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en perfekt oplevelse da min gamle varmepumpe skulle fjernes og en ny monteres. For det første kom montøren på dagen og tiden vi havde aftalt. Han var dygtig, effektiv, pattentlig og den p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ny Panasonic varmepumpe i sommerhuset. Super god rådgivning +vejledning i hvilken pumpe vi sku vælge. Monteret i februar kulden, godt arbejde, funger Superfint med god varme også ved minus 11. Let... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamentos e sistemas de aquecimento

Sobre Jp Klima

Escrito pela empresa

Aut. Varmepumpe installation med garanti i hele Danmark
Når du køber varmepumper og klimaanlæg ved JP Køl & Klima, får du en installation, som lever op til alle lovgivningens krav om installering af køleanlæg og varmepumper. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening (AKB) sikres vores kunder den højeste kvalitet inden for service og installation af luft/luft og luft/vand varmepumper! Ved køb af en varmepumpe hos JP Køl & Klima er du sikret en varmepumpe, som er udviklet specielt til det nordiske klima. Vi er autoriserede forhandler af varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic med flere indenfor luft/luft og luft/vand varmepumper. Alle vores varmepumper kommer fra den officielle danske importør. Dette er din garanti og sikkerhed for, at du får den ægte vare og ikke køber parallelimporterede anlæg, som ikke er udviklet til det nordiske klima. Få op til 10 års garanti på udvalgte varmepumper.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Seriøs og pålidelig virksomhed, som holder hvad de lover

Jeg kan klart anbefale at få monteret varmepumpe af JPR service. Vi har lige fået monteret en ny varmepumpe, efter Jakup fandt ud af at den gamle var blevet slidt pga ukorrekt montering at tidligere montør. Var virkelig god til at fortælle hvad der var gået galt, og hvad vi evt kunne gøre ved det, uden at vide at det ville holde 100 %, så vi valgte at få installeret en helt ny. Aftalte priser og tid blev overholdt. Jeg vil helt klart anbefale at man bruger JPR Service til jeres næste opgave.

26 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en perfekt oplevelse

og den pris vi havde aftalt holdt også.
Jeg vil stærkt anbefale dette firma, det er ikke ofte man oplever det.
Mvh. Freddy Norit

18 de março de 2026

Super rådgivning og fair pris 😃 👍

Let at styre hjemmefra
Absolut fair pris 👍
Har også anbefalet til andre..

9 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Very helpfull and nice guy

Very helpfull and nice guy, that knows more about air to air pumps than any of the people I have talken to. I am very satisfied. I can only recomment the company.

19 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været meget tilfreds lige fra…

Jeg har været meget tilfreds lige fra start, der er god kundeservice & tålmodighed i råd & vejledning af varmepumper (da jeg havde Mange spørgsmål). Montering gik også let & uden gnidninger, han var en meget venlig & dygtig montør.
Det eneste der ærgede mig var at jeg ikke kunne købe udvidet garanti på Toshiba varmepumpe, den kører dog uden problemer & jeg er meget glad for den..

12 de fevereiro de 2025

Fantastisk Danmarks varmepumpe

Fantastisk Danmarks varmepumpe. Virkelig lækker varme og ændret indeklima dramatisk.
Montør installerede i bidende kulde uden noget jammer.
Det er anden gang jeg køber fra dette firma og kan varmt anbefales 100% proff

5 de fevereiro de 2026

Professionelt og imødekommende

Punktligt, venligt, professionelt, pænt ryddeligt og med gode forklaringer - alt i alt en supergod oplevelse at købe luft-til-luft varmepumpe her og få den installeret - med godt humør selv i møgvejr!

8 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jp klima og køl er super profesionelle

Jp klima og køl er super profesionelle. De gik et extra skridt for at hjælpe os. Med meget kort varsel fik vi skiftet vores varmepumpe. Meget venlige og super søde. Montøren var super venlig og dygtig til hans job.
De bedste anbefalinger herfra

10 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

JP Klima made an installation of 3…

JP Klima made an installation of 3 Mitsubishi air-to-air heat pumps for us. The job was executed in a most professional manner. Along with pleasant service and professional guidance, it made the purchase and installation an excellent experience.

1 de outubro de 2025

Super firma

Helt fantastisk service fra start til slut. Fantastisk behagelig montør der kunne sit arbejde til ug. Jeg fik en Mitsubishi varmepumpe der lever helt op til aftalen, og tillige er den helt lydløs 💪

22 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Må sige at deres service er helt i top

Må sige at deres service er helt i top.
Fra da jeg lavede den første forespørgsel på at få monteret en varmepumpe til arbejdet var udført.
Hvis man havde spørgsmål til hvilken pumpe man skulle vælge, eller da installatøren kom og så på stedet hvor den skulle sættes op var der råd og vejledning hele vejen.
Super professionelt personale.
Kan varmt anbefales.
God service og samtidigt meget konkurrencedygtig priser.
5 🎖️🎖️🎖️🎖️🎖️ herfra.

6 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais