Judienyhavn Opiniões 8

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Judie har det hele!

Hos Judie får du lækker mad af gode råvarer, en super betjening i fantastisk hyggelige omgivelser - på en båd midt i smukke København - det blir’ ikke bedre!

26 de novembro de 2025

Vi fik en dejlig 3 retters menu

Vi fik en dejlig 3 retters menu.
Virkelig god betjening, helt i orden priser.
Desuden virkelig hyggelig udsigt - man kigger lige over til lyset og livet på Nyhavn. Kan helt klart anbefales.

14 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg spiste smørrebrød på June med nogle…

Jeg spiste smørrebrød på June med nogle venner. Restaurant Judie er en båd men ligger helt roligt. Til gengæld har man en skøn udsigt til havnen og de selfietagende turister på broen.
Vi havde forvalgt julemenuen og det kom vi ikke til at fortryde. Fire serveringer med fisk, to med kød og en dessert. Der var ikke en finger at sætte på noget af det. Serveringerne kom løbende uden at det gik for hurtigt eller langsomt. Betjeningen var venlig og professionel betjening.
Der havde et mindre udvalg af øl, men vi klarede os fint. Vi går jævnligt ud og spiser smørrebrød i København og Judie er klart en af de bedre smørrebrødsrestauranter.

23 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Uforskammet og mindre begavet…

Uforskammet og mindre begavet….

Frokost restaurant Judie, Nyhavn 26

Vi bestiller fire stykker smørrebrød ….

Til det bestiller vi en flaske hvid bourgogne en Macon til 750,- kr.

Da tjener kommer med flasken er den åben.

Jeg påpeger at det synes jeg ikke er i orden, og at jeg forventede at den blev åbnet ved bordet. Om det var en henvisning til min jyske accent skal jeg ikke sige, men jeg fik svaret, at sådan gjorde man på alle restauranter i København. Det kommenterede jeg så på, og sagde at det havde jeg så ikke oplevet med en flaske vin til 750 kr., og at jeg jo ikke havde nogen garanti for hvad der var i flasken, og at det i princippet kunne være rester fra i går.
Det blev mødt med et suk og kommentaren “sikke da en stemning du får skabt her, vil du ha en anden flaske?” jeg sagde “helt ærligt det er jo ikke det det drejer sig om”
så kom svaret hvor man taber kæben…

“det er min restaurant, er I sikker på I vil spise her?”

Jeg svarede “helt ærligt, er det sådan du løser konflikter med dine gæster?” svaret var “jeg har jo tilbudt dig en anden flaske, er du sikke på I vil spise her?”

Nej - det ville vi så ikke …. men faglært tjener er ejeren nok ikke.

1 de outubro de 2024

God oplevelse

Tak for en dejlig frokost i maritime omgivelser, superlækkert smørrebrød, venligt personale og ældrevenlige stole fra FDB, designet af Jørgen Bækmark.
Vh Hanne-Marie Christoffersen

23 de maio de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Frokost restaurant som på ingen måde…

Frokost restaurant som på ingen måde var det høje prisniveau værd. Personalet var søde men på ingen måde på det niveau man kan forvente, når man lægger an med det niveau. Kan på ingen måde anbefales. Sjusket anretning og halvdøde salatblade som pynt. Lukkede øjne og så anede jeg ikke hvad jeg fik, ud over gammelt rugbrød

6 de abril de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais