Juhls fuge & bådservice Opiniões

5. Marina
  6. Reparação de fibra de vidro
  7. Serviço de restauração de prédios

Escrito pela empresa

Juhl’s fuge & båd service skiller sig ud ved at kombinere professionelt fugearbejde til bygninger med specialiseret vedligehold og service af både – alt sammen udført med fokus på holdbare løsninger og tæt kundedialog. Tilfredse kunder er altafgørende for os. Mange håndværksfirmaer specialiserer sig enten i byggeri (fuger, tag, badeværelser) eller i bådservice. Denne virksomhed tilbyder begge dele under samme tag, hvilket ikke er almindeligt i branchen – især i lokalområdet. Vi har 10års erfaring inden for både samt fugebranchen.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har lige haft Nikolaj ude og…

Vi har lige haft Nikolaj ude og udskifte fugerne omkring vores vinduer, samt lidt indvendigt fuge arbejde. Rigtig flot arbejde og dejligt med en håndværker som overholder sine aftaler, både ved tilbudsgivning og udførsel af arbejdet, kom Nikolaj til aftalte tid. Så kan helt klart anbefale Nikolaj.

2 de março de 2026

Resposta da Juhls fuge & bådservice

Mange tak for anmeldelse christina

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget handler jo om både kemi og…

Meget handler jo om både kemi og professionalisme, når man skal opleve det ypperste samarbejde! Jeg havde Nikolaj på besøg i dag for at lave flotte fuger i mit køkken og badeværelse. Han er en høflig og venlig mand, som virkelig tænker selv og foreslår fuge farve, så det bliver pænest muligt. Arbejder med fokus og engagement og jeg er så glad og tilfreds! Og jeg er stærkt detalje orienteret!

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Juhls fuge & bådservice

Tusind tak for anmeldelsen Elisabeth det var en fornøjelse at komme forbi og lave en opgave, ved dig. Rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt arbejde og flotte resultater

Jeg har brugt Nikolaj fra Juhl's Fuge & Bådservice til flere opgaver på min sejlbåd, og jeg er meget tilfreds. Han udførte gelcoat-reparationer og udskiftede fuger omkring nye plexiglasvinduer – resultatet blev virkelig flot. Han lukkede også gamle skruehuller, som blev pænt udført, selvom det naturligvis ikke er muligt at farvematche 100% på en 30 år gammel båd.
Professionelt arbejde til en fair pris. Kan varmt anbefales.

9 de setembro de 2025

Resposta da Juhls fuge & bådservice

Mange tak for anbefalingen vi glade for at kunne hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk oplevelse at samarbejde…

En fantastisk oplevelse at samarbejde med Juhls Fuge og Bådservice. Et yderst professionelt firma, som overholder alle aftaler – både hvad angår tilbud, tidsplan og udførelse. De kom som aftalt og udførte opgaven til perfektion.

Arbejdet er virkelig flot udført, og vores båd har nu fået nye fuger i alle vinduer med et resultat, der lever helt op til forventningerne (og mere til). Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og vil uden tøven bruge dem igen.

16 de junho de 2025

Resposta da Juhls fuge & bådservice

Tak for anbefalingen michel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og flot udført arbejde…

Super service og flot udført arbejde ved min trappe, i køkkenet langs min bordplade og på badeværelset. Kan kun anbefale Nicolaj.

4 de junho de 2025

Resposta da Juhls fuge & bådservice

Tak for anbefalingen, vi glade for at kunne hjælpe.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais