Super Fast delivery - this matters when you are trying to beat the turning weather to get string lights (safely) up outside the house. Sunny tomorrow so we are ready! Appreciate this, thank you.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mycket snabb leverans, ordentligt packat så inget skulle gå sönder , jättefina dekorationer och tomtar, blev alldeles varm i själen när jag packade upp allt . Gillade att det var med några bonusproduk... Ver mais
Meget positiv oplevelse at handle hos familiefirmaet Juleeventyr. Lynhurtig levering og varer i topkvalitet. Oveni altid et julekort med en hilsen fra familien, plus en papirengel og en lille pose me... Ver mais
Har handlet mange gange hos jer og ALTID fået en god behandling og de få gange der har været noget gået itu sender I med det samme erstatning så 5 store 🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻herfra
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Juleeventyr.com er en familieejet dansk webshop med passion for jul, julepynt og stemningsfuld boligudsmykning. Siden 2010 har vi hjulpet kunder med at skabe hyggelige, personlige og eventyrlige rammer i hjemmet med et stort udvalg af nøje udvalgt julepynt, interiør og sæsonpynt. Hos Juleeventyr.com finder du et af Skandinaviens største udvalg af julepynt fra blandt andet Luville Collectibles samt et bredt sortiment til julelandskaber, nisselandskaber, juledekorationer, adventskranse og pynt til årets højtider. Vi tilbyder både klassisk, nostalgisk og moderne julepynt, så du kan finde inspiration til alt fra små hyggelige detaljer til store dekorative opstillinger. Vi udvælger vores produkter med fokus på kvalitet, stemning og personlig stil. Uanset om du leder efter julepynt på udsalg, nye samleobjekter, dekorationer til hjemmet eller idéer til årets juleunivers, er vores mål at gøre det nemt at finde pynt, der skaber glæde år efter år. Juleeventyr.com lægger vægt på god kundeservice, hurtig levering og et sortiment, som skiller sig ud. Besøg juleeventyr.com og gå på opdagelse i et univers af julepynt, Luville Collectibles, sæsonpynt og dekorationsidéer til hjemmet.
Informações de contacto
Hvidovrevej 388, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- info@juleeventyr.com
- juleeventyr.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Da min første bestilling blev væk…
Da min første bestilling blev væk sendte de en ny, med ekstra varer, uden problemer!
Det er altid rart at handle med jer
Det er altid rart at handle med jer. Super god kundeservice og hurtig levering
Mega hurtig levering
Skønt firma, gode vare, gode priser og mega hurtig levering, jeg handler igen.
Meget fin vare og hurtig levering😊
Utroligt tilfreds
WOW! for en hurtig levering. Der gik knap 2 dage, så var pakken der. Bestilte noget meget fint påskepynt. Alt var pakket så fint ned i kassen. Utroligt tilfreds. Hjemmesiden har mange fine ting - et kig værd ;)
Hurtig levering og super god kvalitet
Super hurtig levering
Varerne var fint pakket ind og var fremme knap 2 døgn efter bestilling
Altid perfekte ting til vores stadig…
Altid perfekte ting til vores stadig voksende juleby 🎄
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Varerne kommer hurtigt. Forsvarligt pakket ind. Altid en sød lille hilsen.
Tak for jer
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.