Kunne man give mere en 5 stjerner havde de fået det. De levere en yderst kyndig og sublim gennemgang af alle dokumenter, og det i et sprog som en ikke juridisk person forstår. Alle ved Kjølb... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min bror og jeg engagerede Kjølby Juristen til at stå for dødsbo-behandlingen efter vores mor uventet og meget pludseligt gik bort. Kjølby Juristen tog sig af hele processen for os. Fra det før... Ver mais
Vi blev mødt af en imødekommende stemning straks vi trådte ind af døren. Dernæst fik vi en grundig gennemgang af hvad vores ærinde indebar, hvor der blev lyttet til vore ønsker. Plus en god oriente... Ver mais
Kompetent og venlig vejledning. Ikke så mange dikkedarer. Da vores situation og ønsker vedr fremtidsfuldmagt var på plads, begrænsede vores arbejde sig til nogle enkelte klik på en hjemmeside (vi b... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kjølby Juristen ApS har siden år 2004 specialiseret sig i bolighandler, herunder køberrådgivning, berigtigelser af ejendomshandler, udarbejdelse og tinglysning af skøder samt udarbejdelse af refusionsopgørelser. Vi har endvidere specialiseret os i lovgivningen omkring arv og testamente og udarbejder dagligt testamenter og boopgørelser i dødsboer. Vi beskæftiger os med det digitale tinglysningssystem og forestår dagligt tinglysning af skøder, skifteretsattester, bodelingsoverenskomster i forbindelse med skilsmisse med videre på www.tinglysning.dk. Hos Kjølby Juristen får du effektiv, professionel og garanteret hurtig sagsbehandling til faste lave priser. Stor kundetilfredshed er i højsæde hos Kjølby Juristen, hvor omgangstonen er uformel. Kjølby Juristen - det koster ikke noget at spørge.
Kjølby Juristen ApS
Escrito pela empresa

- Book en gratis samtale
- Hos Kjølby Juristen koster det ikke noget at spørge, og du er velkommen til via vores hjemmeside at booke en gratis samtale med jurist Mette Kjølby. Tal med Mette Kjølby om tinglysning, fremtidsfuldmagter, skøder, køberrådgivning, testamente, særeje, dødsbobehandling og meget mere.
Vi garanterer høj kvalitet og stor kundetilfredshed
Vi går meget op i kundetilfredshed.
Informações de contacto
Store Glasvej 51, 5000, Odense C, Dinamarca
- kontakt@juristfyn.dk
- juristfyn.dk
Fin service god professionel behandling
Kunne man give mere en 5 stjerner havde…
Kunne man give mere en 5 stjerner havde de fået det.
Alle ved Kjølby Juristen svare hurtigt på opgaven, samt er meget hjælpelige med alle opgaver.
Kan KLART ANBEFALES
Hurtig behandling af processen.
Hurtig behandling af processen.
En god samtale og svar på spørgsmål i et hyggeligt
miljø
God oplevelse
God oplevelse, grundig forklaring, behagelige samtaler, vil klart anbefale kjølby juristen.
Kjølby Juristen var en kæmpe hjælp og støtte for os.
Kjølby Juristen tog sig af hele processen for os. Fra det første indledende møde med skifteretten til arven blev udbetalt.
Hele vejen igennem var vi i trygge og gode hænder hos Kjølby Juristen, og det gjorde, at vi kunne koncentrere os om den kirkelige højtidelighed, askespredningen og at få gjort min mors hus klar til salg.
Vi giver Kjølby Juristen vores bedste anbefaling.
Har gjort et fint arbejde
Har gjort et fint arbejde, god forklaring og alt i alt til meget stor tilfredshed
God og tilfredsstillende service.
Meget grundig og professionel…
Meget grundig og professionel gennemgang af regler mv i forbindelse med testamente.
Vi fik hjælp til oprettelse af…
Vi fik hjælp til oprettelse af fremtidsfuldmagter, og det foregik i god ro og orden. Der var tid til spørgsmål og uddybende forklaringer.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet
De klarede hussalg og andet huskøb glat…
De klarede hussalg og andet huskøb glat og uden problemer kan godt anbefales også på grund af prisen
Lyttende og interesseret
Lyttende og interesseret. Efter første møde var vi trygge ved, at vores ønsker var forstået.
Løbende opfølgning og kontrol med, at sagen forløb korrekt.
God vejledning og kompetent arbejde
Vi blev mødt med en venlig og meget…
Vi blev mødt med en venlig og meget kompetent rådgivning og følte os efter mødet yderst velorienterede.
Testamente/fremtidsfuldmagt
Jeg fik ordnet det jeg skulle, med top professionel information.
Min uvidenhed, blev virkelig sat på prøve, men ved en grundig gennemgang af, hvad jeg ville, er jeg top tilfreds.
Jura, er en svær og overraskende ting 🌸
Vi valgte at få hjælp til at få lavet…
Vi valgte at få hjælp til at få lavet en fremtidsfuldmagt, det kan vi kun anbefale. Det blev udført hurtigt og yderst professionelt af nogle søde mennesker og det var ikke dyrt.
Marianne og John
Vi har mødt nogle søde mennesker
Vi har mødt nogle søde mennesker. Så vi er meget tilfreds. Mange tak skal i have . Kærlig hilsen .
Betty carlson.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.