Just Maté Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een topzaak snelle levering en veel updates ga sws nog een keer bestellen, en de prijs is ook echt top vergeleken met andere websites

Classificada 5 em 5 estrelas

De hoeveelheid informatie die je kan opzoeken op de site voordat je je product koop is super handig. Voor mij is het de eerste keer dat ik maté volgens de traditionele manier maak en wilde wel de juis... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas was ik deze keer teleurgesteld toen ik de mate via jullie website kocht. Bij eerdere aankopen was de kwaliteit veel beter; er zaten veel meer stokjes in.

Informações sobre a empresa

1. Loja de chás
  2. Mercado de chá
  3. Grossista de chá

Welkom bij Just Maté, dé bestemming voor liefhebbers van yerba mate! Wij zijn gepassioneerd over deze heerlijke Zuid-Amerikaanse drank en willen jou de beste yerba mate-ervaring bieden.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

151 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

The package never came

The package never came, it has been sent back to you due to damage… still waiting for your help in order to figure this out.

8 de maio de 2024
logótipo da Just Maté

Resposta da Just Maté

Hi! please check your email... We already contacted you about it earlier today

Classificada 4 em 5 estrelas

Goeie ervaring, klien probleempje, snel opgelost

Goeie ervaring, ze leverde wel perongeluk de verkeerde hoeveelheid van het product (0.5kg in plaats van 1kg). Maar na een berichtje te sturen naar de customer service stuurde ze direct zonder extra kosten de andere 500g. Ook kreeg ik een extra sample.

25 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een bestelling gedaan

Ik had een bestelling gedaan. Toen ik mijn bestelling ontving bleek deze niet helemaal juist. Ze hadden een verkeerde Maté geleverd. Vervolgens contact gehad met de online klantenservice. Die reageerde direct. Ze verontschuldigde zich en lieten weten dat ze de juiste gaan toesturen. Dat hadden ze gedaan en de maté die verkeerd geleverd was mocht ik houden. Kijk zo kan het dus ook. Een zeer goede klantenservice dus.

25 de março de 2024

Top!

Snelle levering en mijn favoriete yerba was hier te verkrijgen dus ik ben er heel blij mee.

1 de março de 2024
Opinião espontânea

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, mooie producten en goed verpakt! Ook goed op de hoogte gehouden van mijn pakketje qua vervoer.
Extra stukje service door de meegeleverde uitleg over hoe Mate gezet moet worden.

27 de fevereiro de 2024

Super service

Ik heb zojust mijn pakket ontvangen en ben zeer tevreden, het pakket werd op tijd opgestuurd en afgeleverd.
Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen.😁👍

19 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea