Ich habe dort bereits mehrfach bestellt. Der Shop ist ein reiner Onlineshop in der Tschechischen Republik. Der Bestellvorgang ist unkompliziert, jedoch muss im Bezahlvorgang die Mehrwertsteuer hinzu... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ho ordinato 2 sigarette elettroniche voopoo DORIC E ormai introvabili nei negozi. Il prezzo è buonissimo e la spedizione molto veloce. Ho pagato alla consegna e non ci sono stati problemi. Il negoz... Ver mais
War auf der Suche nach einer preiswerten alternative zu meinem englischen Shop, da dort mein Artikel auf einmal nicht mehr lagernd war...so bin ich auf Justvape.nu gekommen. Artikel gefunden, Prei... Ver mais
War mal ein guter shop, habe aufgrund eines fehlers meiner Bank den Betrag doppelt überwiesen, da ich dachte die Kreditkarte wurde abgelehnt, jetzt meint der shop es wäre „unmöglich“ das ich doppelt b... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Speechless😍
I am thrilled Thursday 25.5.2023 ordered 26.05.2023 received I have never received a delivery so fast I will always order there now customer service is 1A and totally friendly thank you dear team I love you already ♥️
Skide godt.!
Nem og overskuelig side, strøg igennem bestillingen lidt for hurtigt og glemte at se på deres side med tilbud hvor de havde/har nedsat priser med væske fra Crafted som jeg ikke har set siden den nye latterlige lovgivning.
Nom valgte DHL-Express da prisforskellen kun var et par kroner (110kr) i forhold til sløv transport.
Det kom efter 2 dage.
Virkelig hurtig forsendelse
Virkelig hurtig forsendelse. Alt tip top. God og behagelig kommunikation.
Ville være helt perfekt, hvis man en dag som dansker kunne få lov til at betale i EUR.
svindel
Jeg har lige handlet med justvape den vare som jeg bestilte blev stoppet i tolden. Problemet er jeg blev ikke gjort opmærksom på det via deres hjemmeside " Det er rettet nu " men de vil ikke give penge tilbage. men henviste til en anden vare hvor der stod man skulle være opmærksom på de regler. DER STOD INTET OM DER SKULLE NOGET AFGIFT PÅ DEN VARER JEG BESTILTE.. Svindel side.. i skal ikke handle med dem

Resposta da Justvape
Prima Oplevelse
Bestilte mine varer Søndag d. 23/4-2023
Ordre gennemført og afsendt Mandag d. 24/4-2023 med DHL Express.
Forsendelsen leveret ved min hoveddør Tirsdag d. 25/4-2023
Fuldt ud tilfredstillende service💪
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Justvape.nu☀️
Altid en god oplevelse
Som altid en god oplevelse at handle hos jer.
Opdagede at jeg ikke havde væske nok til hele påsken, og bestilte i går morges med DHL express levering. Pakken blev leveret i dag, og påsken er reddet!
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering. Bestilte søndag aften, og har lige fået det leveret i dag. Handler helt sikkert der igen.
Anbefalelse
Den bedste danske hjemmeside til vapes. Hurtig levering og gode priser!
Fantastisk kundeservice og hurtig…
Fantastisk kundeservice og hurtig levering!
Fast and responsive
Great company, made a mistake in address and send a message, immediately fixed. Very fast international shipping, will definitely order here again.
Excellent shop
Excellent shop. I recommend it wholeheartedly. I placed an order on 12nd of February and I got my Caliburn GK2 after 4 days (It was shipped to Hungary). The device is working well, no errors.
alt var tip top
Bestilte en ny damper, og den lever fuldt ud op til mine forventninger, og blev leveret hurtigt :-)
Tak for en god handel.
Excellent
Op zondagavond besteld en dinsdagvoormiddag al in huis. Geweldig!
Først ordre modtaget
Først ordre modtaget. Ingen problemer. Relativ hurtig levering.
Sindsygt god service
Sindsygt god service! Jeg kom til at lave en fejl i bestillingen og Anikó Dóra Hansen rettede den lyn hurtigt, tror ikke engang der gik en time før jeg fik svar. Super service vil helt sikkert bruge Justvape.nu fremover og varmt anbefale siden til andre. 🙏
Tak for en god oplevelse!
Tak for en god oplevelse!
Super kundeservice, gode produkter og hurtig levering!
Ville helt sikkert bestille herfra fremover!
Awesome and easy to deal with
Awesome and easy to deal with. Order got delivered in about 3 days
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.