A empresa respondeu
For det første den personlige behandling, dernæst den hurtige levering, selv med den lille krølle at de sko jeg bestilte ikke var på lager, blev tilbudt et par i anden farve. Alligevel fik jeg de rig... Ver mais
A empresa respondeu
Det var hurtig behandling og levering af mit køb. Sandalerne passede godt og var lige det jeg havde kigget efter.
By Juul Sko er en familieejet butik, som gennem 3 generationer, har opbygget en stærk lokal forankring. Familien har haft deres første butik i Thisted siden 1975, og har sidenhen udvidet med én butik i Nykøbing Mors og to butikker i Skive. I dag står Tine Skadhauge ved roret og driver butikkerne med stor gejst. I vores butikker er der plads til alle, og vi har sko til enhver smag og prisklasse til både dame, herre og børn. Vi er altid opdateret på de nyeste tendenser i skobranchen, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service, samt de bedste og mest populære sko brands. Velkommen til Juul Sko – vi glæder os til at se dig.
Adelgade 9, 7800, Skive, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Meget venlig og hjælpsom medarbejder i telefonen.
Modtog pakken dagen efter bestilling.
Let at bestille og lynhurtigt levering.
Jeg ledte efter New Feet, skulle se hvordan forårets sko så ud, og frem kom JUUL SKO🌷. Der var rabat på, så det var ligetil. Tak for hurtig levering.
Billige sko, rigtig god service og lynhurtig levering
Hurtig levering, modtog pakken efterfølgende dag👌

Resposta da juul-sko.dk - Køb sko online
Hurtigt og nemt. Jeg modtog skoene på under et døgn og til en god pris.

Resposta da juul-sko.dk - Køb sko online
Super god oplevelse hos Juul Sko. Bestilte min vare, og den var fremme allerede dagen efter, alt gik helt glat og uden problemer. Leveringen var hurtig, effektiv og præcis som den skal være. Klart et sted jeg vil handle igen.

Resposta da juul-sko.dk - Køb sko online
Hurtig levering og præcis den sandal jeg forventede 😊

Resposta da juul-sko.dk - Køb sko online
Har endnu engang købt sko hos Juul sko. Bedre service findes vist ikke.
Hurtig levering!!
Jeg vil bestemt handle der igen. Trygt!!

Gode sko ukompllceret ekspedition

Resposta da juul-sko.dk - Køb sko online
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Udførlige beskrivelser på hjemmesiden og nemt at bestille. Og så er der altid lynhurtig levering. Sandalerne i denne ordre var for store. Bestilte med det samme er nr mindre, og de kom dagen efter og passer. Så nu skal de “store” retur, og det er jeg sikker på går gnidningsløst.

Resposta da juul-sko.dk - Køb sko online
Det var let at handle hos jer og hurtig levering

Resposta da juul-sko.dk - Køb sko online
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.