Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Juuls køreskole. Min kørelærer Niels Kristensen var helt fantastisk og rigtig sød, selv når man havde lidt svært ved tingene. Jeg vil varmt anbefale denne køresko... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Juuls køreskole er rigtig god. Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele forløbet, med meget fleksible teori og køretimer. Jeg havde en rigtig god kørelærer Nicoline. Hun er super sød og nem at sn... Ver mais
For det første, virkelig gode og søde kørelærere og teorilærere. Gode teorimoduler, og massere af dem, så det passede med mit skema. Lærte rigtig meget, og følte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... Ver mais
Jeg har for nyligt fået mit kørekort igennem Juuls køreskole. Jeg havde en fantastisk kørelære, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forløbet, de er meget pro... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kørekort til Personbil, Motorcykel & Trailer
Informações de contacto
Rådmandshaven 4, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@juulskøreskole.dk
- juulskøreskole.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Vanvittig god køreskole som kan…
Vanvittig god køreskole som kan anbefales til alle.
Jeg har taget kørekort hos Juuls og havde Moza som kørelærer. Kørerlærerne er søde, dygtige til at undervise, møder eleverne i øjenhøjde og er gode til at lærer og forklarer, så man forstår det. De er meget fleksible, og på 2 måneder havde jeg et kørekort. Derudover var Michael altid imødekommende, og hjælpsom. Jeg kan helt klart anbefale Moza som kørelærer. Han var bl.a. god til at berolige mig inden en kørerprøve, da jeg var meget nervøs. Så ønsker du et kørekort, hvor der er styr på tingene, gode og fleksible undervisere, en god atmosfære, PLUS gratis kakao til hver undervisning, så skal du vælge Juuls :-)
Rigtigt god kørerskole
Rigtigt god kørerskole, det er et meget nemt og flydende forløb. Wali kan helt klart anbefales som kørerlærer.
Wali er en virkelig sød og sjov…
Wali er en virkelig sød og sjov kørelærer, som udover det også er rigtigt god til at lære fra sig.
Fantastisk kørerlærer med fokus på…
Fantastisk kørerlærer med fokus på mennesket bag rattet
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole. God førstehjælp og mange ressourcer ✌️✌️✌️✌️
Jeg anbefalder JUULS køreskole
Jeg anbefalder JUULS køreskole . Min kører lærer var Wali. Han er en god kører lærer.
Bedste køreskole
Jeg har hvert under et langt køreforløb nu og den der altid har troet på mig gennem det hele og bakkede mig op lige inden køreprøven er wali fra Juuls køreskole jeg kan klart anbefale både køreskolen og wali som kørelærer
Super god og fleksibel køreskole med en…
Super god og fleksibel køreskole med en vildt god teori-ordning og hjælp med at få papirerne i orden. De hjælper fra start til slut og alle kørelærere er altid klar til at svare på spørgsmål. Kan også klart Anbefale Niels min kørelærer, da han er vildt fleksibel og hjælpsom i tilrettelæggelsen af køretimer og køreprøver.
Klar anbefaling herfra
Nemt og hurtigt🤩 anbefaler Wali
Nemt og hurtigt🤩 anbefaler Wali, mega god kørelære🤩
Jeg anbefaler højt at tage Juuls…
Jeg anbefaler højt at tage Juuls køreskole det tog mig lidt tid til at vende mig til at køre bil som var lidt trist men det var virkeligt sjovt når jeg bliv bedre til at køre takket være min kørelære wali som gav god feedback til mine fejl så vi prøvet samme sted igen til det blev godt han er sgu god :)
Bedste køreskole og kørelærer Nicoline
Jeg kan helt klar anbefale Juuls køreskole hvis du leder efter en køreskole der er fleksibel, Teori undervisning morgen eftermiddag og aften så det passer dig.
Jeg havde nicoline som kørelærer og helt klart den bedste for mig. Hun fik køretimerne til at passe ind ind med mit arbejde. Og hun er bare en utrolig god lærer, med smil. Også selvom du måske er nervøs eller har problemer med koncentrationen så er hun god til at få dig til at føle tryghed og får dig igennem det hele i dit tempo, så det er sjovt og lærerigt.
Kæmpe anbefaling herfra.
Hilsen en elev der har bestået teoriprøve og køreprøve i første hug.
Trygt sted at lære
Havde Nicoline som kørelærer, og det var jeg super glad for! Hun fik mig trygt gennem det og havde gode oplevelser!
Kørerlærer Nicoline
Havde Nicoline som kørelærer, meget lærerigt men med plads til sjov og hygge :) er glad for min oplevelse her på køreskolen og kan klart anbefale den til andre.
Kan klart anbefales
Julls køreskole kan klart anbefales. Skiftede dertil sent i forløbet, men fik Lars som kørelærer. Han var meget tålmodig og en rigtig god kørelærer.
Kan stærkt anbefales herfra
Lars Hvidberg fik mig godt igennem forløbet. Bestod teori og køreprøve på første forsøg.
Rigtig god sammensætning af teori og køretimer. Derudover tager de ekstremt fantastisk hensyn til særlige behov og sørger for man kommer godt igennem forløbet ift. Alt det administrative og hvad end der er behov for.
Kan varmt anbefales.
Ps: fra start til kørekort fik de mig igennem hele forløbet på 3 måneder. Hurtigt og sikkert.
God køreskole
God køreskole, hvor der altid er styr på tingene. Det er rigtigt fedt at der er så meget fleksibilitet når man tager kørekort hos Juuls. Nicoline var en super dygtig og sød kørelærer, der var meget hjælpsom og god til at lærer fra sig med tålmodighed.
Jeg har haft et fantastisk forløb hos…
Jeg har haft et fantastisk forløb hos Juuls virkelig god køreskole især Wali han er geden🙏🏼
Hvis man kunne vil jeg give 10/5 stjerner.
Jeg anbefaler at vælge Juuls
Jeg anbefaler Juuls køreskole og min…
Jeg anbefaler Juuls køreskole og min egen kørelærer wali
Kørw
Det virker til at de har styr på deres ting og snakker godt med hinanden
Wali er en skide god kørelærer kan stærkt anbefale
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.