JydepottenOpiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Schade, daß die Artikel nicht in meiner Sprache, oder Englisch angezeigt werden und die Preisangabe in Euro ausgewiesen wird. Es gibt 2 Artikel von Love and Divine die mich interessieren, aber bei un... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service og dialog med Jydepotten! Ved feiladressering ble pakken returnert fra GLS tilbake til Jydepotten et par ganger. Men ved god velvilje og service fra deres side, fikk webansva... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Nemt at navigere på hjemmesiden. Og virkelig lækkert tøj - og netop derfor synes jeg måske ikke, at et fjollet navn som Jydepotten helt passer😅 Det sender et andet signal ift. kval... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin hjemmeside og den bestilte kjole levede fuldt ud op til min forventninger. Gode priser ifht mange andre hjemmesider. Bestilte torsdag og skrev om det var muligt at få den afsendt samme da... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Jydepotten er shopping destinationen for kvinder, der går op i design og kvalitet. Vi fører kendte brands som Mos Mosh, Y.A.S, Soaked in Luxury & Gustav.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

72 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fed hjemmeside og hurtig levering

Fed hjemmeside, med et stort udvalg.Hurtig levering af varer, som vi var så heldige at finde på tilbud. Jeg vil klart handle hos jer igen!

19 de abril de 2024

Hej Joan
Tak for den flotte anmeldelse, den betyder meget for os :-)

Classificada 3 em 5 estrelas

Fint hjemmeside men træls at man ikke…

Fint hjemmeside men træls at man ikke kan bruge sin velkomst rabatkoder på nedsattede varer, det synes jeg ikke er i orden!

17 de abril de 2024

Hej,
Vi er glade for at du synes om vores hjemmeside :-)
Desværre kan vi ikke tilbyde ydereligere rabat på varer der i forvejen er nedsat.
Din velkomst-rabatkode har ingen udløbsdato, så den kan du sagtens gemme til en anden gang.

Classificada 4 em 5 estrelas

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, hurtig betjening og dermed hurtig modtagelse :)

25 de março de 2024

Hej Charlotte
Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Tingene kommer hurtigt og uden problemer, samt pakket pænt ind. De har mange labre tøjmærker, så kommer HELT SIKKERT til at handle hos dem igen.

3 de abril de 2024

Hej Sus
Mange tak for den fine anmeldelse, vi er så glade for de 5 stjerner :-)

Perfekt service

Købte et par bukser og som lovet modtog jeg dem to dage efter. Desværre var de for store og returnerede dem. Der gik kun to dage, før pengene var tilbage på min konto, det er bare i orden, mine varmeste anbefalinger herfra ✔️

27 de março de 2024

Hej Kirsten
Vi er utrolig glade for at høre om din positive oplevelse hos os, det betyder meget - tak :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og yderst venlig personale

Hurtig og yderst venlig personale, da jeg hentede min vare i butikken.

25 de março de 2024

Hej Inga
Mange tak for din flotte anmeldelse, den betyder meget for os :-)

Yndlingsbutik

Elsker denne butik hvor man får sød og god betjening. Jeg kommer her dog ikke så ofte da jeg bor på Sjælland. Heldigvis fungerer webshoppen upåklageligt, og der er lynhurtig levering.

20 de março de 2024

Hej Lone
Mange tak for de meget flotte 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du hos os oplever sød samt god betjening, og er tilfreds med vores webshop :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jydepotten har anderledes spændende tøj

Syntes Jydepotten har nydeligt og anderledes/spændende tøj.
Meget kort leveringstid
Kan varmt anbefales.

20 de março de 2024

Hej Karin
Tak for din flotte anmeldelse, den betyder rigtig meget for os :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Giver med glæde alle 5 stjerner til…

Giver med glæde alle 5 stjerner til Jydepotten. Varen kom hurtigt og kundeservicen var god.🥰

6 de março de 2024

Hej Dorthe
Mange tak. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt og hurtig levering 👍 så 5…

Super nemt og hurtig levering 👍 så 5 stjerner herfra 😍

29 de fevereiro de 2024

Hej Line,
Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os.
Hav en dejlig dag! <3
Knus Mathilde, Jydepotten

Copenhagen luxe bukser

Købte et par Copenhagen luxe bukser. De blev leveret hurtigt og smukt pakket ind. Svarede fuldstændig til det jeg havde håbet

23 de fevereiro de 2024

Hej Marianne
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig levering hos os og at bukserne levede op til dine forventninger :-)
Knus Emma, Jydepotten

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais