Én ting er selve produktet - altså vinen - som er som den skal være👍🏻 Noget andet, og måske endnu bedre, er leveringen. Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til præcis det tidsrum je... Ver mais
A empresa respondeu
Vi købte også "søsteren" Da vi havde smagt den økologiske Pinot Gris vin fra Alsace, købte vi også 6 Gewürsttraminer fra samme vingård. Begge er dejlige økologiske vine til en fair pris og leveret... Ver mais
A empresa respondeu
Perfekt service og vejledning Vinen til risalamande skulle i hus. Det blev en Quinta do Vale Meão Vintage Port 2017. Åbnes to timer før servering, blid dekantering. En perfekt smagsoplevelse o... Ver mais
A empresa respondeu
Som en leg. 3 af 4 100krs vine er smagt, to lever op til hypen, en bare god ( 97 point!). Fin retur politik som jeg dog ikke har prøvet, forventer skæve vine returneret uden diskussion / de kommer... Ver mais
Escrito pela empresa
Østre Boulevard 29, 8930, Randers NØ, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Jysk Vin ApS
Det er en fornøjelse at handle hos jysk vin og de kan sagtens være prismæssigt, og det jeg havde købt kom ret hurtigt, det er ikke sidste gang jeg handler hos dem. Deres fysiske butik er også et besøg vær og de ved hvad de taler om .

Resposta da Jysk Vin ApS
Det er altid en fornøjelse at handle hos/med Jer. Alt er overskueligt og pris/kvalitet harmonerer storartet. Desuden går det enormt stærkt fra bestilling til levering

Resposta da Jysk Vin ApS
Jysk vin har vores efterår/vinter “husvin”, Murphy Goode pinot noir, som vi er nød til IKKE at bestille hele tiden, da den er så letflydende og lækker, at kasser forsvinder som dug for den (sparsomme) sol. De leverer til døren som lyn og torden og er alt i alt en fremragende leverandør til vores “misbrug”.

Resposta da Jysk Vin ApS
Gode pris, bredt udvalg og en leveringsservice i topklasse. Når man kan bestille vin om morgenen i Randers og drikke den om aftenen i København, gør man altså noget helt rigtigt som forhandler. Handler igen og igen.

Resposta da Jysk Vin ApS
Der var ingen problemer med hverken bestillingen eller leveringen- alt gik som forventet.

Resposta da Jysk Vin ApS
Meget dejlig hvidvin fra Sipp Mack i Alsace. Vores favorit vin til en attraktiv pris.

Resposta da Jysk Vin ApS
Hurtig forsendelse, gode tilbud under Black Week. Nem hjemmeside at tilgå.

Resposta da Jysk Vin ApS
Jeg synes simpelthen, det fungerer fint hver gang. 👍🤗

Resposta da Jysk Vin ApS
Jeg har netop bestilt 12 flasker 2021 Ribera del Duero, Vendimia Seleccionada Bodegas Resalte de Peñafiel til den udmærket pris på 125 kr., så fik jeg en mail fra Esben, der oplyste at den kommer på tilbud på mandag til 115 kr., og at jeg selvfølgelig ville få den til den pris med det samme. God service 👍

Resposta da Jysk Vin ApS
Kompetent, nærværende og ærlig rådgivning ved køb. Og så har de bare et lækkert udvalg der passer rigtig godt til min smag. Klart en af mine yndlings vinbutikker.

Resposta da Jysk Vin ApS
Hurtig og effektiv handel samt levering

Resposta da Jysk Vin ApS
Altid god og lynhurtig service/levering. Virkelig intet at klage på 👍🏻

Resposta da Jysk Vin ApS
God opfølgning og hurtig respons

Resposta da Jysk Vin ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.