Ik gebruik nu een aantal maanden twee producten, allergie en anaalsupport en ben heel tevreden!! Heb ook al eens een ander merk geprobeerd maar die vond mijn hond niet lekker. Ik gebruik bijna geen ap... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We gebruiken diverse K9 produkten, en zeer tevreden erover! Stress bandje/snoepjes, heel rustig geworden. Multivitaminen.Maag & Darm.Echt aan te bevelen, omdat het allemaal werkt.We zijn er al enige... Ver mais
Deze webshop verkoopt natuurlijke chews in handige hersluitbare verpakkingen. De chews die anaalklieren ondersteunen zijn een succes bij mijn hond. Ze krijgt er 2 verdeeld over de dag. Binnen een paa... Ver mais
Sinds een paar maanden gebruiken we voor onze hond Luca, de contrallergy bites. Het werkt perfect tegen allergieën en seizoens gebonden allergieën. Hij heeft geen last meer van jeuk op zijn huid en wa... Ver mais
Topproduct
Het is nu al de zoveelste keer dat ik 2 producten bestel. Mijn hond is echt minder angstig agressief en hij bijt en krabt zichzelf echt minder nu ik producten van jullie gebruik. Ben bewust een keer gestopt met het te geven en mijn hond begon direct weer negatief gedrag te vertonen. Zodra ik weer begon verbeterde het direct. Topprodukt
Sinds de snoepjes tegen gewrichtspijn…
Sinds de snoepjes tegen gewrichtspijn lopen onze honden weer beter en piepen ze niet meer als we thuiskomen van een langere wandeling. Zelfs rennen op het strand gaat weer goed. En ze vinden ze erg lekker!
Een hele fijne webwinkel.
Een hele fijne webwinkel… en het mooie is dat de supplementen die ik meestal daar koop ook echt helpen, en is er iets wat niet werkt dan krijg je je geld terug of omruiling voor een ander product… Het enige wat ik jammer vind is dat je de retourzending zelf moet betalen, dat zou nog een verbeterpuntje kunnen zijn.
Opgeknapt
Mijn hondje is 13 en begon moeite te krijgen met uit zijn mandje komen en hij speelde ook niet zoveel meer....dat is best wel veranderd nadat ik hem jullie produkten heb gegeven...hij speelt weer en is echt beter als hij was en dat is natuurlijk prachtig om te zien.
Ze klaagde ineens volop aan haar…
Ze klaagde ineens volop aan haar pootje. Na gebruik van k9 zeer tevreden . Na 4 weken was het verholpen
Sinds een aantal maanden gebruik ik nu…
Sinds een aantal maanden gebruik ik nu de calming complex voor Toby
Hij is nu een stuk rustiger en de stress is zo goed als weg .
We zijn dus heel tevreden
Super tervreden
Mowin en wij natuurlijk zijn heel blij met de calming snoepjes .
Het helpt hem om ons niet te veel te missen als we ff weg moeten. We zijn super tevreden en ook over de service.
Van hele bange tot een relaxte hond
Onze hond is een stuk rustiger dankzij Kalmte en Balans Chewies. Lekker snel op de deurmat. Perfect geregeld. Gaan we lekker mee door.
Atrose
Mijn hondje had als ze gelegen had moeite met opstaan en als ze wat langere wandelingen maakte. Ik kwam via internet bij k9 heup en gewrichten sublementen uit. Na een week of 3 zag ik wel degelijk verschil ze stond soepeler op en wandelen ging haar makkelijker af. Al bij al een top product
Fermonen halsband
Ik heb nu voor de 2e keer Fermonen halsbanden besteld. Op de 1e band was er weinig reactie moet ik eerlijk zeggen. Bij de 2e band werd mijn hond iets rustiger, wat meer in balans. Hij is een puber van bijna 2 dus het valt allemaal niet mee voor hem die hormonen haha. Maar of het nu door de band komt, wat ik graag wil geloven, of mijn eigen inzet met hem? Laten we het op beiden houden.
Ik vind dat Sharon supersnel haar…
Ik vind dat Sharon supersnel haar producten verstuurd en de volgende dag al in huis.
Onze hond is bejaard en zonder de heup gewrichtsnoepjes loopt hij vaak wat mank en gaat dan liggen met kreungeluiden.
Met 2 of 3 snoepjes per dag is dit " euvel" echt verdwenen. Dit product doet wat de website vertelt. Ik beveel ze altijd aan iedereen aan.
De snoepjes werken zeker.
Het is inderdaad vandaag besteld, morgen in huis. Heb voor mijn teckel met artrose de joint mobility snoepjes en hij loopt niet meer mank! Ben er heel blij mee.
K9 LABORATORIES
Ik ben zeer tevreden over de producten van K9; mijn hond krijgt probiotica en vitamines van K9 Laboratories.
Snelle levering en zeer goeie producten
Snelle levering en zeer goeie producten
Goede kwaliteit van hun natuurlijke…
Goede kwaliteit van hun natuurlijke sublimenten.
Ook snel en correct geleverd . Top
Uitstekend product
Goed bedrijf. Uitstekende natuurlijke producten die echt werken bij onze hond. Snelle levering. Geen gezeur. Gewoon top!!!
Super blije poes!
Onze poes Queenie van bijna 16 jaar gebruikt nu 3 maanden joint mobility en ze is er enorm van opgeknapt.
Ik had er eerst mijn bedenkingen over maar wilde het toch proberen omdat de Solensia injecties geen resultaat hadden, maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!
Queenie is weer een blije poes die weer lekker haar rondje buiten gaat maken en veel beter in haar vel zit!
Ik bestel altijd de stress bandjes
Die werken super
Nu merk ik dat het minder werkt
Maar ben ervan overtuigd dat k9 mij daar advies in gaat geven
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.