Mijn bestellingen worden altijd snel verzonden. Het zijn hoogwaardige produkten. Er staan ook veel tips en hoe te...op de site. Heel erg leuk! Verder zijn er ook altijd leuke acties, waarbij je grat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mijn dochter had dit gezien op instagram ,zelf wilde ik al heel.lang kaarsen maken want hou van kaarsen. Zondag mijn bestelling gedaan vandaag mijn mooi ingepakte bestelling. Gelijk mijn 1e 2 kaarsje... Ver mais
Een inschattingsfoutje langs mijn kant zorgde ervoor dat ik de volgende dag al bijenwas en accessoires nodig had. Gelukkig kwam ik Amy’s website tegen en de klus was geklaard. Wat een luxe! Hel... Ver mais
Super makkelijk en onwijs leuk om zelf een geurkaars te maken! Met Amy kreeg ik ook heel makkelijk contact en heb nog wat handige tips meegekregen. De website bevat ook onwijs veel lekkere geurolies e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Kaarsenwas.nl zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige kaarsenwas en benodigdheden voor zowel hobbyisten als professionals. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en ecologische wassoorten, zoals sojawas en bijenwas, samen met alle materialen die nodig zijn voor het maken van kaarsen, zoals lonten, kleurstoffen en geuroliën. Onze missie is om kaarsenmakers van alle niveaus te voorzien van de beste grondstoffen en tools, zodat zij hun creativiteit kunnen omzetten in prachtige, handgemaakte kaarsen. Bij Kaarsenwas.nl staan kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid voorop.
Informações de contacto
Ecustraat 47, 4879NP, Etten-Leur, Holanda
- 0657478715
- info@kaarsenwas.nl
- kaarsenwas.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering en alles van goede…
Snelle levering en alles van goede kwaliteit !
Mijn pakket was netjes geleverd en…
Mijn pakket was netjes geleverd en optijd ook! De kaarswax werkt heel goed en ik ben er heel blij mee!
Beste,
Beste,
Bestelling en levering ging goed.
Wat mij erg aansprak was de persoonlijke mail na de bestelling waar veel inspiratie en dank uitging voor mij bestelling.
Ook een persoonlijk kaartje bij de levering zegt iets over hoe om te gaan met klanten.
Top gedaan !!
Grt,
Alex Buuron
Superfijne service mooie producten,
Superfijne service mooie producten,
aanrader👌🤩
Super bedrijf
Wat een fijne bedrijf! Super kwaliteit en een snelle bezorging!
Topkwaliteit …
Alles zoals besteld en mooi verpakt toegekomen. Nu uitproberen.
Ik wilde graag wat anders dan altijd…
Ik wilde graag wat anders dan altijd een waxinelichtje of gewone kaars op tafel. Toevallig kwam ik Kaarsenwas tegen op Tik Tok en dacht meteen dit is het. Niet geaarzeld en meteen besteld en wat een fijn product. Je kunt zelf weten waar je het zand in doet ik heb het in een grote schelp gedaan met gratis een héérlijk geurtje erbij. Voor degene die kg twijfelen gewoon doen je krijgt er zeker geen spijt van. Ik raad deze zeker. Bezoek gauw hun website of tag @kaarsenwas.nl
Bestelling
Ik had een bestelling geplaatst als een verjaardagscadeau maar door een fout van DHL is het pakket kwijtgeraakt/niet geleverd. Na contact opnemen is er direct een herzending gestuurd, gelukkig was deze nog precies op tijd! Verder zijn de producten zoals besteld en met de herzending via PostNL snel geleverd.
Heel blij mee
Snel verzonden en prachtig kaarsen zand! Heel blij mee.
Een tevreden klant
Ik ben altijd zeer tevreden over de producten die ik koop.
Heel tevreden
Heel tevreden! Snelle levering en mooie producten!
Altijd vriendlijk
Altijd vriendlijk
Kei goede producten voor de juiste prijs echt een aanrader
Heerlijke bijenwas geur in huis
Wij hebben de eerste kaarsen zelf gemaakt en gebrand. Het ruikt echt super in huis! We kijken er erg naar uit om ons huis er verder mee te decoreren .
Zeer tevreden!
Wat een super fijne webwinkel en wat een super goede service!!
Door een ( net ) gemiste actie heb ik als tegemoetkoming bij de volgende bestelling alsnog kunnen genieten van de actie.
Zeer vriendelijk, goede en snelle verzending!
Ik ben helemaal weg van deze webshop ❤️
Dankjewel 🙏🏻
Mooie producten
Mooie producten. Alleen jammer dat er maar op 1 soort wax een benaming staat
Enorm goeie service en advies, snelle levering
Ongelofelijk!! De levering gaat super snel en het wordt met zorg geleverd. Amy is altijd bereid om te helpen en advies te geven. Exact hoe je als beginner geholpen wil worden 👍🏻 Topservice
Levering na 2 dagen aan huis
Levering na 2 dagen aan huis. Kreeg normaal een geurolie er gratis bij maar deze was niet bij de zending. Mail gestuurd maar nog steeds geen antwoord, communicatie via mail zou de dag van vandaag toch sneller kunnen. Kortingscode was ingevuld en ook nog vermeld bij opmerkingen.

Resposta da Kaarsenwas.nl
Snelle levering maar het kaarsenzand…
Snelle levering maar het kaarsenzand ruikt enkel als je er echt aan ruikt. Als je het aansteekt komt de geur jammer genoeg niet vrij.
Ik heb een grote bestelling gedaan omdat ik opzoek ben naar een leverancier maar twijfel al of ik het wel nog eens zou doen op deze site. Wel snelle levering.

Resposta da Kaarsenwas.nl
Heel erg bedankt goed product ook
Heel erg bedankt voor de lekkere
Geurige kaarwas ben er blij mee
Ik blijf bestellen dank jullie wel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.