Wij hebben een lader besteld bij Kabelmaatje. In eerste instantie hadden ze per abuis de verkeerde gestuurd, maar alles werd supersnel hersteld met 1 e-mailtje richting de klanten service. Super tevr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Oplader voor fiets besteld bij deze firma. Enige zoom van oplader connectie laat de juiste aansluiting zien. Echter arriveert een onjuiste. Blijkt er onderaan de pagina een vooraf ingevulde dropdown... Ver mais
Originele Ipad kabel besteld en een niet originele én niet werkende kabel ontvangen. Ik krijg geen contact met het bedrijf.
Kabeltje voor de babyfoon besteld. Helaas werkte deze na circa 5maanden niet meer. Mail gestuurd naar Kabelmaatje met de vraag om een oplossing. Binnen 5 minuten had ik een mail terug dat we gratis... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Originele en goedkoper opladers voor iPhone, iPad, MacBook, Samsung & Huawei. Vandaag besteld = morgen in huis! ✓ Hoge kwaliteit ✓ Gratis verzending.
Informações de contacto
Holanda
- kabelmaatje.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Verkopen imitatie adapters onder de…
Verkopen imitatie adapters onder de naam origineel.
Vervangende adapter voor mijn Dyson…
Vervangende adapter voor mijn Dyson kruimelzuiger aangeschaft en deze gaf al snel na aankoop problemen. De adapter heeft twee status diodes een groen voor geladen en rood voor bezig om te laden. Prima deal
Verkopen nep laders als “origineel”…
Verkopen nep laders als “origineel” helaas dus bedonderd door deze firma! Niet bestellen!
Na maand en 4 pogingen nog niets binnen..
Wacht al een maand op een order van een enkele oplaadkabel. Al meerdere malen via de mail gezegd dat deze alsnog verstuurd zou worden maar er komt niks binnen. Bestel hier niet!
iPhone Inductielader werkt niet
Ik heb 2 iPhone Inductieladers besteld. De Inductieladers werken bij een iPhone slecht en bij de andere niet. Bij de eerste iPhone wordt het apparaat gloeiend heet en duurt het opladen vele uren. Bij de andere lukt het niet. Ik kon ze niet meer terugsturen want de 14 dagen waren verstreken, maar gelukkig maakte Kabelmaatje een uitzondering. Dat valt dan weer mee
Let op neppers
Nepper geleverd in plaats van origineel. Verwijderen review daarom opnieuw geplaatst.
Macbook oplader na 2 weken kapot
Ik heb de macbook oplader pas 2 weken gebruikt en hij is nu al gestopt met werken. Dit is echt troep!
LEVENSGEVAARLIJK
Lig je bijna te slapen, ruik je opeens rook. Doe je je ogen open en zie je de oplader helemaal gloeien en roken. Draadje is doorgebrand, enorm gevaarlijk. ABSOLUUT NIET HIER KOPEN!
Oplichterij
Adverteren met ‘originele Apple’ opladers. Helaas is dit niet het geval. Zijn zo nep als het maar kan.
Moest tevens op eigen kosten het retour sturen. Dit zijn gewoon oplichters. Niet bestellen.
Teleurstellend
Ze beweren originele apple producten te verkopen maar het is goedkope namaak.
Na 14 maanden is de adapter stuk. Hij levert ook maar 78W en niet de beweerde 87W.
Slechte kwaliteit. Af te raden.
Fake producten
Producten worden als origineel bestempeld maar zijn dit absoluut niet.
Retourneren is op eigen kost (alsof ze weten dat ze veel retours krijgen).
Niet bij kopen.
Prima service bij retour
Ik had een kabel gekocht voor iPhone/iPad. Bestellen en bezorgen gingen prima. Het was geen originele Apple-kabel en werkte helaas niet op mijn apparaten. Ik heb de kabel retour gestort en kreeg netjes een bevestiging van mijn retour en binnen twee weken het bedrag teruggestort. Prima service.
prima service, slechte kwaliteit product
Prima service maar het product functioneert niet naar behoren. Ik heb een adapter en kabel gekocht voor mijn MacBook, gezamenlijk bijna 60 euro. De adapter en kabel werkten een week prima, maar nu niet meer. Mijn laptop laad niet meer op.
dit is geen originele apple lader
dit is geen originele apple lader. laad wel goed op maar stopt dan met laden even loskoppelen en dan laad hij terug verder
Kabels geen originele Apple kabels
Kabels geen originele Apple kabels. Heb ze weggegooid: wil niet dat mijn nieuwe macbookpro stuk gaat.
Gevoelig
Gevoelige kabel. Paar keer ervaren dat hij opeens ophield met opladen.
Neppe opladers
Ik heb sterk het vermoeden dat de…
Ik heb sterk het vermoeden dat de geleverde lightning naar USB A kabels niet origineel zijn..
Wat wel mee geadverteerd werd…
Wel een snelle levering
Aanrader
Informatie op website is duidelijk. Bestelproces is eenvoudig. Geleverde producten zijn van goede kwaliteit en werken naar behoren.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.