Het apparaat werd geleverd met een verkeerde oplaadkabel . Na heen en weer mailen hebben we tenslotte een filmpje moeten maken om te bewijzen wat er fout zat. Nú wachten we op jullie reactie! Na... Ver mais
Wat een TOP bedrijf!!! Ze zijn supersnel en netjes met het beantwoorden van eventuele vragen. Ik had mijn bestelling snel in huis. Mooie, eerlijke producten. De wekkers zijn mooi en leuk voor... Ver mais
Mijn zoontje had een wekker die er na 1,5 mee stopte, gemaild met het bedrijf en later via WhatsApp gecommuniceerd. Paar dingen geprobeerd en niks werkte dus toen heeft dit bedrijf een nieuwe opgest... Ver mais
Kadoing is een Nederlands speelgoedmerk met oog voor duurzaamheid. Wij ontwerpen en ontwikkelen kindvriendelijke producten die bijdragen aan spel, ontwikkeling, rust en plezier. Ons assortiment bestaat onder andere uit kinderwekkers, nachtlampjes, houten speelgoed, Montessori activiteitenborden (busy boards), muziekinstrumenten en knuffels van gerecycled materiaal. Met liefde voor kinderen én de wereld van morgen kiezen we bewust voor duurzamere materialen, zoals FSC-gecertificeerd hout, siliconen en gerecyclede stoffen. Daarnaast streven we ernaar het gebruik van onnodig plastic zoveel mogelijk te beperken. Bij Kadoing geloven we dat zorgeloos spelen bijdraagt aan een betere toekomst. Daarom ontwikkelen we innovatieve, veilige en duurzame producten die kinderen helpen ontdekken, leren, ontspannen en groeien. Kadoing, duurzaam speelplezier.
Randweg 53, 1948NS, Beverwijk, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Er was wat onduidelijkheid met de bezorging en dat werd zeer snel en goed opgelost. Zeer tevreden dus.
Producten zijn perfect en van degelijk materiaal.

Resposta da Kadoing
Fijn contact met de klantenservice en t ‘probleem’ direct en heel goed opgelost.

Resposta da Kadoing
Snelle levering én kregen nog een extra cadeautje bij de bestelling. Erg attend.

Resposta da Kadoing
Nú wachten we op jullie reactie!
Na wat miscommunicatie toch een deugddoende reactie en pakje van kadoing ontvangen!
Met uitgebreide excuses en vooral bijkomende kadootjes voor de jarige.
Iedereen blij !

Snelle levering! Decembermaand..
Het was een cadeau voor ons kleinkind. Ze werd 2 jaar!
Het cadeau was direct een groot muzikaal, succes!

Resposta da Kadoing
Snelle levering! Een schattig koalalampje/'knuffel'. Voor kleinzoon van 2 vorig jaar het uiltje aangeschaft en die is er gek op. Het is van zacht materiaal, kleur, tijd en helderheid instelbaar, en zelfs voor zo'n kleintje gelijk zelf te bedienen, werkt perfect.
Dus voor zijn pasgeboren broertje nu de koala zodat hij ook met een lief lichtje bij ons kan slapen.

Resposta da Kadoing
Snelle communicatie en hele fijne (klanten)service. Er wordt goed met je meegedacht. Fijn te merken dat dit nog bestaat!

Resposta da Kadoing
Super snel bezorgd,prima product bedankt

Resposta da Kadoing
Snelle service en tekst en uitleg gegeven op het product

Doen wat ze zeggen,

Resposta da Kadoing
Snel binnen, materiaal naar verwachting en kwaliteit tot nu toe goed.

Resposta da Kadoing
Snelle bezorging. Zeer tevreden over de aankoop!

Resposta da Kadoing
Heel netjes geholpen nadat ik had aangegeven ons lampje niet meer werkte. Keurig opgelost!

Resposta da Kadoing
Er werd snel geleverd en het product was van goede kwaliteit.

Resposta da Kadoing
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.