Skulle bruge en original bagskærm til en Yamaha FZ6-S fra 2007, og var noget overrasket over den kom med originale pose og mærkat til absolut billigste pris, og den kom ekstremt hurtigt. Det blive... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Manglede akut en slange til et dæk, vi kontakter Kajs Mc en sen eftermiddag, og de får det straks sendt med posten og vi har det leveret allerede dagen efter ved middagstid. Fantastisk kundeservice... Ver mais
A empresa respondeu
Havde fået et par Trilobite Parado Double layer jeans i gave , men min gamle krop kunne ikke være i dem og dette forstod jeg ikke :-) jeg havde jo ønsket dem i min størrelse. Nå men jeg skrev til K... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige fået leveret en ny tracer 7 Top oplevelse hele vejen igennem. Kasper er meget kompetent. ALT er gået som aftalt. Vil helt sikkert anbefale Kaj’s til andre. Og helt sikkert handle der... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi er en Yamaha motorcykelforretning med både fysisk butik og online webshop så du som motorcykelkunde kan få netop den hjælp du har brug for.
Informações de contacto
Nørrekobbel 13, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- kasper@kajsmc.dk
- kajsmc.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Jeg sad en torsdag aften og forsøgte at…
Jeg sad en torsdag aften og forsøgte at finde de rigtige varenumre til min 20 år gamle Fazer, jeg er i tvivl omkring et par stykker og sender en mail. 10 minutter efter får jeg svar fra Kasper som hjælper mig med at finde de rigtige numre og desuden sender mig en fil med tegninger af alt på cyklen med de rigtige varenumre på. Det er bare rigtig god kundeservice. Jeg har handlet lidt smådele efterfølgende og modtaget opringning hvis der var tvivl omkring noget. Jeg kommer ikke til at handle andre steder. Til vinter tror jeg at jeg smider cyklen på traileren og kører de 200 km for at få den gået igennem hos Kajsmc. Tusind tak for hjælpen indtil videre.
Fantastisk personlig rådgivning og…
Fantastisk personlig rådgivning og lynhurtig forsendelse. Kan varmt anbefale Kajs MC og Kaspers expertise indenfor MX.
God og imødekommende modtagelse ved…
God og imødekommende modtagelse ved første besøg i butikken.
Efterfølgende besøg med mere konkret og specifik vejledning, rådgivning og nørdet information.
Aftaler i forbindelse med "bestilling" overholdt, ekstraudstyr monteret som aftalt, gennemgang af MT-10'eren ved modtagelse fyldestgørende. Information omkring de første 1000 kilometer modtaget, serviceintervaller og øvrige opmærksomhedsområder på maskinen oplyst.
Rådgivning i forbindelse med køb af hjelm ved afhentning god, fornemmer at det er helt korrekt valg.
Ridser på varen
Jeg havde købt en Løftebuk hos jer, super hurtig med levering, men den jeg har få er med 4 store ridser på det og flere små ridser, jeg har ellers vært super filnk med at snakke med jer om problem, men så få jeg en træs svar jer om par dage efter om "de kommer til at blive meget mere ridsede med brug" det er dårlig service.
Kan ikke anbefal om at købe hos dem
Stort udvalg, gode priser og lynhurtig levering
Bestilte udstyr til min nye motorcykel på deres webshop. Dagen efter lå det i pakkeboksen. Ikke sidste gang jeg bestiller der.

Resposta da Kajs MC
Solgte til anden kunde trods aftale
Jeg skrev en email og havde efter et par dages ventetid telefonisk kontakt til en sælger, vedrørende en brugt MT-09 SP
Vi aftalte at de ville undersøge hvornår de kunne levere til sjælland, og ellers ville jeg skaffe bil og trailer til afhentning, da jeg har ferie alligevel.
Jeg fik også tilsendt et finansierings tilbud, hvor jeg igen ventede på et nyt tilbud sammen med leverings detaljer.
Hører ikke noget i en uge (Selvom jeg rykker pr. email efter et par dage), hvorefter jeg får en mail om at den nu er solgt til en kunde i butikken, men at de da har en helt ny MT-09 på lager (helt anden prisklasse og cykel for den sags skyld)
Valgte herefter ikke at svare, da der ikke ville komme noget ud af det alligevel.

Resposta da Kajs MC
En uge uden svar eller kontakt
Bestilte en oplader lørdag morgen.
Torsdag sender jeg en høflig reminder, hører ingenting.
Ringer, de svarer ikke.
Fredag aften - stadig intet hørt.
hmmm

Resposta da Kajs MC
Fik hentet min nye sorte Yamaha R7 igår…
Fik hentet min nye sorte Yamaha R7 igår hos Kaj’s Mc😎
Vil gerne sige tak for super betjening af Kasper og Kirsten
Kan varmt anbefales👍🏼

Resposta da Kajs MC
Bestilte en ny solskærm til min søns…
Bestilte en ny solskærm til min søns styrthjælp 6/12-2022 som er købt hos dem i foråret 2022. De bekræfter og efter gentagende rykkere har de stadigvæk ik fået den hjem her 1/4-2023

Virkelig god service
Virkelig god service. Hurtig levering.
Venlig og hjælpsom personale med guidning af produkt køb i telefonen.
Kan klart anbefales.

Kanon godt sted
Jeg har bestilt nogle cross Roll off briller, de gik desværre i stykker efter meget kort tid og brug, skrev en mail til dem og de sendte straks et par nye. Rigtig god service! Kan klart anbefales 👍👍

Fantastisk service.
Fantastisk service.
Skulle have et sæt tøj hurtigt da jeg pludselig skulle til Paris i 40 graders varme. Ringede til Kajs mc og fik et bud og dagen efter kom det ind ad døren. Desværre for lille. Men de gjorde alt for at jeg kunne få et nyt sæt og det lukkedes o den rigtige størrelse helt fantastisk. Vi skal huske at denne platform også er til ros.
Til Kajs mc, så er jeg sikker på vi ses igen 😊

Resposta da Kajs MC
Jeg har virkelig fået en super service…
Jeg har virkelig fået en super service her! Købte en ny Yamaha med masser af udstyr. Ind i mellem udfordrede Kasper mig på nogle af delene om de virkelig var nødvendige. Med andre ord: Det handler her ikke bare om mest mulige salg. Det handler bl.a. om finde de bedste løsninger for mig som kunde. Selvom der er langt til Sønderborg - så er det helt bestemt ikke den sidste cykel jeg har købt der!

Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice! Meget løsningsorienteret og serviceminded. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos KajsMC:-)

TOP KLASSE SERVICE
TOP KLASSE SERVICE
De var super behjælpelige med at klargøre min nye MC og var klar til at spørge på de spørgsmål jeg nu havde. Anbefales bestemt. Service findes ikke bedre end her.

Har lige afhentet 2stk
Har lige afhentet 2stk. ATV til ungerne alt er bare i orden og spiller bare, fik også gode råd og hjælp til beklædning så de er godt rustede.
Kunne ikke ønske bedre service tak og på gensyn

Nem bestilling
Nem bestilling. Hurtig respons og ikke mindst hurtig levering.

Resposta da Kajs MC
God hjemmeside, nemt og hurtigt
Jeg har lige bestilt et par FOX motocross briller, da jeg er begyndt til cross. Intet var i vejen med betaling, dog var levering liiidt dyr. Men det lever jeg nok med ;)
Ellers en rigtig god hjemmeside som virkelig kan anbefales! :)

Resposta da Kajs MC
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.