Tadelakt gekocht bij Kalkmortel, super vriendelijke service. Zelfs nog advies gekregen nadat we tegen wat dingen aanliepen. Kan nog niks zeggen over het eind resultaat maar ik heb er vertrouwen in.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had gebeld om zeker te zijn dat het product op voorraad was en verstuurd kon worden. Dit was op voorrraad, is betaald en ging woensdag verstuurd worden. Inmiddels was dit bedrijf onbereikbaar.... Ver mais
Duidelijk site met goed advies. Klantenservice reageert snel en adequaat. Goeie spullen!
Geweldige service en professioneel advies. Een prachtig bedrijf, heel blij dat we hier terecht zijn gekomen. Er is nog weinig kennis van historisch bouwen en mortels. Hier wordt het voor je op ma... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de materiais de construção
- Fabricante de cimento
- Grossista de material para construção
- Fabricante de tintas
De Kalkshop is de online specialist in hoogwaardige natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het bedrijf is opgericht met als doel om kwalitatief hoogwaardige en duurzame kalkproducten toegankelijk te maken voor iedereen die bouwt, renoveert of restaureert met respect voor onze planeet. De Kalkshop heeft een breed assortiment aan kalk, kalkmortel, kalkverf, pigmenten en toeslagen. Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden traditioneel geproduceerd met respect voor het milieu en zijn geschikt voor toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het assortiment van de Kalkshop is voor de professional, architect en restaurateur die op zoek is naar hoogwaardige en duurzame producten. Of het nu gaat om het restaureren van historische gebouwen of het bouwen van nieuwe eco-vriendelijke woningen, de Kalkshop biedt producten die bijdragen aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Naast onze hoogwaardige producten, biedt de Kalkshop ook deskundig advies en ondersteuning bij het gebruik van deze producten. Bent u op zoeknaar hoogwaardige en natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen, dan is de Kalkshop uw keuze. Met een breed assortiment van producten en deskundig advies en ondersteuning, bieden wij een duurzame oplossing voor uw bouwprojecten.
Informações de contacto
Achthovenerweg 15H, 2351 AX, Leiderdorp, Holanda
- +31(0)71-541 73 43
- info@kalkshop.nl
- kalkmortel.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Heel slecht bedrijf, maar reageert direct na plaatsing review
Heel slecht bedrijf, heb de bestelde hydraulische kalk niet gekregen en er is geen contact mogelijk per telefoon. Ook op de daarna verstuurde mail is niet gereageerd. Ben heel ontevreden!
Na de review geplaatst te hebben is er meteen gereageerd en heb ik mijn pakket ontvangen. Nu ben ik dus tevreden, maar ik blijf het erg lastig vinden dat er telefonisch geen contact mogelijk is en dat er niet op mijn mail werd en wordt gereageerd.

Resposta da De Kalkshop
Prima!
Mortel prima op tijd bezorgd, zelfs met een handgeschreven bedankje erbij!
Top
hele hartelijk en persoonlijk…
hele hartelijk en persoonlijk telefonisch te woord gestaan met veel advies.
Tijdens vakantie kalk kunnen halen…
Tijdens vakantie kalk kunnen halen vervolgens een heerlijk informatieve middag gehad.
Mensen met hart voor de zaak !
Ruim en uniek aanbod
Ruim en uniek aanbod voor professionelen in de restauratiesector!
Zo hoort het
Het zou een weldaad zijn als alle online-winkels op deze manier zouden werken van bestelling over betaling tot de levering en op het beloofde tijdstip.
hartelijk dank en proficiat
HEEL ERG POSITIEVE ERVARING.
Ondanks dat wij maar een kleine bestelling hadden gaven de medewerkers van de mortel compagnie ongevraagd uitgebreide informatie over de toepassing van het product.
Het product werd goed verpakt, direct verzonden.
het daadwerkelijke versturen duurde erg…
het daadwerkelijke versturen duurde erg lang terwijl het pakket al was aangemeld.
Ik ben zeer tevreden over de…
Ik ben zeer tevreden over de drainerende kalkmortel die ik gekocht en verwerkt heb.
Het zou fijn zijn als er standaard en uitgebreide handleiding bijgevoegd zou worden.
Keurig geregeld
Netjes bedrijf, goed op de hoogte gehouden over de bestelling en bezorging. Mooie overzichtelijke track and trace, ook complimenten voor de huisstijl allemaal mooi vormgegeven. De persoonlijke attentie kaart, over eventuele vragen werd ook goed ontvangen. Fijn bedrijf, als ik soortgelijke producten zoek ga ik hier zeker vaker bestellen.
Wat kun je nog toevoegen aan uitstekend?
Dik tevreden met de levering
Dik tevreden met de levering. Met een paar dagen in huis. Ik was benieuwd hoe die zak kalk per post aan zou komen, zonder enige schade aan de verpakking ontvangen, goede zorg aan de verpakking besteed.
Al met al zeer tevreden klant.
Snelle levering!
Alles in orde 🙂
Uitstekende service en snelle levering
Goede en vriendelijke service.
Doet en levert snel wat het beloofd.
Prima materialen en persoonlijk advies
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.