Op Kamer.nl vind je een groot aanbod van kamers, appartementen, studio's en huurwoningen in heel Nederland. Kamer.nl haalt het beste aanbod voor je uit verschillende bronnen! Ons platform verzamelt huurwoningen en kamers van verhuurders, huisgenoten, makelaars en andere platforms. We speuren zelfs social media af voor nieuw aanbod, zodat jij altijd toegang hebt tot de meest actuele opties. Of je nu op zoek bent naar een kamer of een huisgenoot, bij Kamer.nl vind je snel en eenvoudig de perfecte match!
Kleine Raamstraat 20, 9711CH, Groningen, Holanda
Respondeu a 54% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Won't help you with search for the apartment but will gladly steal your money. Don't trust them!
Oplichterij, betaalde service die je doorverbind naar een andere betaalde service.
€30 euro moeten betalen voor premium. Dan denk je eindelijk normaal te kunnen reageren op appartementen, wordt je WEER doorgestuurd naar websites waarvoor je moet betalen, om vervolgens weer te gaan betalen voor reactie.
Goed geld verdienen over de rug van mensen die in deze markt huurwoning zoeken!
Trap er niet in! Ik heb geen enkele woning kunnen bezichtigen of gegevens gekregen van een makelaar. Alleen maar van andere betaalde websites. 2 maanden lid geweest van deze geldklopperij!

Resposta da Kamer.nl
Erg misleidend. Je sluit een premium abonnement af om te reageren. Dan kan je zogenaamd een reactie plaasten. Er staat dan okk reactie verstuurd. Vervolgens krijg je een dag daarna een reactie van een andere site dat je bij hun ook nog een abonnement moet nemen met inschrijfkosten om je reactie daadwerkelijk te versturen. Wat een geldklopperij.

Resposta da Kamer.nl
This website is definitely a scam. Do not lose 30 euros on a “membership”.
Als je het aanbod bekijkt dan ga je akkoord met een maandelijkse afschrijving van €30,-.
Lees de kleine letters AUB!
Woningaanbod is schrijnend slecht!
Bevestigingsmail met ontbinding ontvangen en 1 dag later krijg ik een mail met het niet kunnen incasseren van de volgende termijn.
Via incassobureau €70,- betaald.
Needed a studio in The Hague.
Their platform collected listings from everywhere which saved me time. Highly recommend their service
Moving to Rotterdam was stressful. FYI the new design is super friendly on my mobile. I made a free account first en then upgraded for the full access. Literally found my new home within four weeks. A huge relief! De vernieuwde profielen zijn top.
I've noticed that some of the listings in Tilburg were already gone by the time I saw them
It's worth mentioning the support team though. Lieke hielp me mijn zoek alerts te tweaken. Ended up with a nice place after a few close calls.
€30 euro moeten betalen. Dan denk je eindelijk normaal te kunnen reageren op appartementen, wordt je WEER doorgestuurd naar websites waarvoor je moet betalen. Om dit keer wel ECHT op het appartement te reageren.

Resposta da Kamer.nl
Uiteindelijk is via dit platform een fijne kamer in Rotterdam door mij gevonden. Hoewel het iets langer duurde dan gehoopt ruim 4 weken, was het aanbod veel groter dan op andere plekken en konden berichten rechtstreeks worden gestuurd. Niet iedere verhuurder reageerde wat denk ik vooral aan de verhuurders zelf ligt, maar de meldingen van mijn betaalde abonnement hielpen wel om er snel bij te zijn als er iets nieuws verscheen.

Resposta da Kamer.nl
Hi, I used kamer.nl and ended up finding housing elsewhere but they were still very helpful, and thank you to Bart in customer services who helped sort out an issue I had quickly and easily !

Resposta da Kamer.nl
Zoekende in Groningen merkte ik een keer een hapering in de berichtenservice (verzenden duurde lang), maar Lieke heeft dat snel opgepakt. Daarna meerdere bezichtigingen en uiteindelijk een nette kamer gevonden. AI met aI prima ervaring.

Resposta da Kamer.nl
Appartement in Den Haag gevonden. Het betaalt abonnement gaf mij gepersonaliseerde zoekopdrachten en meldingen; handig als je overdag werkt. Prijs is niet laag, maar het leverde wel resultant op. Fijn dat je direct met verhuurders kunt schakelen zonder tussenpersoon.

Resposta da Kamer.nl
Room in Delft found in under two weeks. No issues to report; search → message → viewing → done. Would use again.

Positieve ervaring in Amsterdam:
duidelijke omschrijvingen, overzichtelijk aanbod en ik voelde me veilig door de garantie en de waarborg. Binnen drie weken een studio kunnen tekenen.

Resposta da Kamer.nl
Voor Tilburg werkte het platform verrassend goed. Dankzij het betaald abonnement kreeg ik meldinen die precies pasten bij mijn budget en gewensde buurt. Sommige advertenties zag ik ook elders, maar ik vond het juist fijn om alles samen te hebben en direct te reageren.

Resposta da Kamer.nl
Scam. You pay for a subscription to a website that redirects you to facebook posts and other platforms, most of which you need to pay more. Useless. They also denied the right of withdrawal, because "I responded to some adds".

Resposta da Kamer.nl
Op de site mij aangemeld omdat er stond dat ik 14 dagen bedenktijd had. Dus ik heb op vijf appartementen gereageerd. Na 10 minuten kreeg ik een e-mail van een ander bedrijf waar de woning geadverteerd stond om mij in te schrijven voor €20,- per maand bovenop de kosten van kamer.nl van €29,95. €59,95 per maand aan inschrijfgeld is een beetje teveel hé? Na de e-mail Kamer.nl gecontacteerd om mijn abonnement te stoppen en om mijn geld terug te vragen gezien de 14 dagen herroepingsrecht. De medewerker van de klantenservice reageerde met: "Je hebt op vijf huizen gereageerd, dus je moet 100% van het abonnementsgeld betalen!" Dit staat nergens op de website vermeld. Ik zou het wel erg op prijs stellen als dit netjes op de site vermeld staat want dit is misleidend!

Resposta da Kamer.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.