Kamera Express  Opiniões 8307

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne duidelijke webiste, waar ik snel de juiste informatie kon vinden en een goede keuze kon maken. Ik zocht een betaalbare en goede zoomlens voor mijn canon. Kameraexpress heeft niet alleen nieuwe,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne ervaring voor de derde keer een camera gekocht bij Kamera Express en ook deze keer weer goed geholpen. Er stond geen rij dus ik was snel aan de beurt, had nog wat vragen over welk toestel v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de Canon EOS R50 met de 18-45mm en 55-210mm lenzen aangeschaft als verjaardagscadeau, en deze camera heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wat direct opvalt is het compacte en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onwijs goed geholpen op locatie Den Bosch. Zelf heb ik weinig kennis van camera’s maar de mannen hebben rustig de tijd genomen al mijn vragen te beantwoorden. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies

Informação fornecida por diversas fontes externas

Voor de beeldmakers die werk van hun beeld willen maken hebben we alles in huis. Online én altijd dichtbij. Met alle liefde inspireren en stimuleren we je op het gebied van foto en video. Jouw kennis, enthousiasme en inspiratie, dat zijn wij. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. Kamera Express is er helemaal voor jou!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

8 mil opiniões

Respondeu a 46% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Zeer goede ervaring

Zeer goed voorgesprek met prima voorstellen. Camera en objectief uitgezocht en in de winkel een prima deal voorstel gekregen met inruil en een stukje korting. Kortom een prima algehele ervaring.

Kwaliteit en Service

Vandaag een Bushnell verrekijker aangeschaft op de Demo dag bij de Oostvaardersplassen.
Dit was een buitenkans om alle merken uit te proberen. Wat erg fijn was dat ze allemaal de tijd namen om je zo goed mogelijk voor te lichten wat tegenwoordig al heel bijzonder is. Ik ben erg blij met me aankoop en deze winkel is echt een aanrader.

11 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Klik, klaar… en verliefd op haar nieuwe camera!

We kochten onlangs een fotocamera bij Kamera Express en zijn ontzettend tevreden over de service. De medewerker nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en al onze vragen te beantwoorden. Dankzij die duidelijke en vriendelijke begeleiding voelden we ons meteen zeker genoeg om de camera ter plaatse aan te schaffen.

De camera was een cadeau voor de 30ste verjaardag van onze dochter, en het bleek een schot in de roos. Ze neemt hem overal mee naartoe en maakt nu prachtige foto’s van haar dochtertje van twee. Ze is superenthousiast en zei zelfs dat ze dit veel eerder had moeten doen.

Kortom: topservice én een heel gelukkige dochter. Een aanrader.

21 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Top advies, aardige gasten!

Hoewel ik voorbereid de winkel binnen kwam en precies wist wat ik wilde, ben ik toch een stuk wijzer, door tips & tricks, rondom de mogelijkheden van mijn nieuwe camera naar huis gereden! Top advies, aardige gasten, fijne ervaring!

Classificada 2 em 5 estrelas

EasyCover hoes

Ik heb een camera hoes besteld van het merk easycover. De hoes zou voor Sony A6000 t/m 64000 moeten zijn. Het hoesje past amper of is veel te groot. Zeker geen 32 euro waard 😠

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was wederom weer een super ervaring…

Het was wederom weer een super ervaring bij Kamera Express in Arnhem. Alle tijd werd er genomen bij de aanschaf van mijn camera. Verschillende vragen werden gesteld, zodat ik uiteindelijk een camera kreeg die bij mijn behoeftes paste. De verkoper is zeer professioneel en dacht ook mee. Ben super blij met de camera en ook met Kamera Express :-)

Alweer super geholpen.

Alweer super geholpen in de winkel in Breda. Uitstekend advies en tips. Geweldig dat het personeel zo meedenkt. Naar buiten gegaan met een betere camera dan waar ik oorspronkelijk voor kwam.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kamera express komen hun beloftes niet waar

Via email hebben we contact gehad over de verkoop van een camera en een prijs gekregen ervoor. Daar aangekomen konden ze de mail niet vinden, prijs wat we hadden afgesproken kwamen ze niet na terwijl alles in orde was. Daarbij ging er ook nog eens 10% vanaf omdat ze er winst op wilde maken, prima maar zet dat dan in de mail.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd prettig geholpen met goed advies

Na veel reviews te hebben gelezen over de fujifilm xt30III, deze camera bij Kamera Express in Capelle aan den IJssel gekocht. Een camera koop je tenslotte in een camera winkel. Fijn om de camera in de winkel eerst even te kunnen vasthouden en het gewicht incl. objectief te kunnen voelen. Blij met mijn aankoop en de altijd fijne winkelervaring bij Kamera Express.

6 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wilde een nikon lens die net uit is…

Ik wilde een nikon lens die net uit is de nikon z 70200 f2.8 sII, die net leverbaar is. Was eerst niet leverbaar bij kamera express dus had hem elders besteld waar die wel op leverbaar stond. Maar dat klopte niet. Dus toen zag ik opeens op de website van kamera express dat hij op leverbaar stond.
Dus gebeld op dinsdag 7 april laat en op ze wilden hem naar het filiaal in Zwolle oosturen en kreeg 9 april al de mail dat hij binnen was. Dus gelijk getest en meegenomen. Personeel was zeer behulpzaam en kundig.

9 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

De prijs en kwaliteit is altijd top

De prijs en kwaliteit is altijd top. Ze verkopen nooit rotzooi en je vind bij hun voor alles altijd de goedkoopste prijs. Als videograaf bestel ik 90% van mijn gear bij hun. Ik geef 4 sterren en geen 5 omdat de levering niet zo snel is als een aantal jaar geleden. Duurt nu een paar werkdagen ipv dezelfde dag verzonden.

7 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn ervaring met Kamera Express is…teleurstellend!

Mijn ervaring met Kamera Express is zonder overdrijving schandalig en heeft geleid tot een volledig verlies van vertrouwen in dit bedrijf. Wat begon als een simpele aankoop van een DJI-drone, is uitgelopen op een extreem frustrerend en onnodig lang traject van meer dan vijf maanden waarin ik als klant totaal niet serieus ben genomen.

Vanaf het eerste moment dat het product gebreken vertoonde, werd ik structureel van het kastje naar de muur gestuurd. Kamera Express weigerde verantwoordelijkheid te nemen en schoof het probleem consequent af op de fabrikant. Dit terwijl zij als verkopende partij wettelijk verplicht zijn om het probleem op te lossen. Het gebrek aan eigenaarschap en kennis van consumentenrecht is ronduit zorgwekkend.

Na meerdere mislukte herstelpogingen — waarbij ik eindeloos heb moeten wachten zonder enig resultaat — was de maat vol. Kamera Express en de fabrikant hebben ruimschoots de tijd en kansen gehad om tot een oplossing te komen, maar hebben dit volledig laten liggen. Mijn daaropvolgende, volledig gerechtvaardigde verzoek tot ontbinding van de koop werd vervolgens op een botte, nonchalante en respectloze manier afgewezen door de klantenservice. Er was geen enkele serieuze inhoudelijke beoordeling, alleen ontwijkend gedrag.

Dit dwong mij om de zaak uit handen te geven aan mijn rechtsbijstand. Die hebben de situatie beoordeeld, mij volledig in het gelijk gesteld en de zaak vervolgens afgerond en afgehandeld. Je zou denken dat het daarmee klaar is.

Maar niets is minder waar.

Pas nádat de zaak al was afgerond, besloot Kamera Express ineens wél in beweging te komen. Ineens werden er eisen gesteld, documenten opnieuw opgevraagd en werd er gedaan alsof het dossier nog openstond. Dit is niet alleen absurd, maar getuigt ook van een totaal gebrek aan interne organisatie en respect voor de klant en het juridische proces.

Ondanks dat ik expliciet heb aangegeven dat ik mij volledig uit de kwestie had teruggetrokken en dat alle communicatie via mijn rechtsbijstand moest verlopen, bleef Kamera Express mij dagelijks bestoken met e-mails, instructies en verzoeken. Dit heb ik als uiterst opdringerig en ongepast ervaren.

De manier waarop Kamera Express deze situatie heeft behandeld is in mijn ogen onprofessioneel, klantonvriendelijk en ronduit frustrerend. Het structureel ontlopen van verantwoordelijkheid, het negeren van wettelijke consumentenrechten en het pas in actie komen wanneer er juridische druk ontstaat, zegt alles over hoe dit bedrijf met zijn klanten omgaat.

Voor mij is dit duidelijk: ik zal hier nooit meer iets kopen en raad anderen sterk aan om zeer kritisch te zijn voordat zij met dit bedrijf in zee gaan!

20 de março de 2026

Personeel & eerlijkheid

Personeel in de winkel in Den Bosch was erg vriendelijk. Door de juist kennis kunnen ze je goed en snel helpen. Door het eerlijke advies ben ik uiteindelijk voor een 2e hands camera (body) gegaan. Ook hiervoor geven ze de juiste service. Erg blij mee dus!

8 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Vriendelijk geholpen

Ik werd heel vriendelijk geholpen met mijn aankoop en voorzien van advies.
Het afrekenen was wat gedoe en moest ik zelf aangeven dat het bedrag niet klopte maar uiteindelijk is het goed en vriendelijk opgelost. Ik ben blij met mijn nieuwe camera!

6 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bij KameraExpress de small rigg set…

Bij KameraExpress de small rigg set gehaald voor mijn insta 360 x5. Bij het installeren is dit stuk gegaan op wat lijkt een kwetsbaar plekje. Als antwoord kreeg ik dat dit niet onder de garantie valt omdat schade is ontstaan door "niet normaal" gebruik.
Wat enigzinds bijzonder is, daar het product niet eens gebruikt is.
Erg makkelijk afschepen dit. En erg spijtig ook dat er zo kort door de bocht gedacht word

7 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.