Kamseen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Deilig skrubb som gjør huden myk og god med en god duft! Første skrubben jeg fikk svarte ikke til forventningene og da jeg tok kontakt ordnet de rask opp og jeg fikk ny vare tilsendt!🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Best duft lys! Så bra at jeg fant den. Elsker hjemme parfyme men kunne ikke bruke duftlys før fordi følte at jeg manglet oksygen fort. Jeg lest at Kamseen har bare naturlige ingredienser og soja vok... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte to duftlys fra Kamseen, det tok ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk dem i postkassen. Lysene var godt pakker inn og kom med hver sin pose, de hadde små info skriv og advarsel klis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Først og fremst ett utrolig hyggelig møte med selger på julemesse. Lysene lukter fantastisk og ikke en reaksjon på de noe jeg alltid får av andre duftlys.. jeg bestilte flere lys på nett bare dager et... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de velas
  2. Fornecedor de fragrâncias e aromas

Escrito pela empresa

Kamseen AS is registered company in Norway. We make candles & deal in fragrance related products.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fornøyd med duften.

Super fornøyd med duften..
jeg har fått god hjelp av de som lager lysene med veiledning av lukt og migrene. Lysene brenner helt ned og ikke bare i midten.
Elsker dette merket.
Super service! Super lukt og lekkert design.

25 de maio de 2023

Resposta da Kamseen

Tusen Tusen Takk Gunn-Helen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Best candles you'll ever buy!

Slow burning, great scent but not overpowering, absolutely delicious! Perfect for any time of the year, but since one candle can bring an entire ambiance to even a large room, they are the epitome of a scene-setting holiday atmosphere. I had one JOY candle lit last Christmas and not only did it last for a week, (I lit it each morning and blew it out at night), but our entire home smelled like something delicious was in the oven.
Then I decided to try almost all Christmas Collection:-)
Amazing! Just as wonderful, setting its own unique wafting scent throughout our home.

I will tell you this, no matter what scent you may prefer, these are far and away the truest scents you can buy. There is absolutely no chemical background smell or cheap perfume stink. No soot, no smoke staining your ceilings or fabric in the room.
I give these products an honest 5 Stars because it really earns it.

By the way... my favorite candle is Bewitched :-)
I do get compliments, from friends and family, as to how wonderful my home smells.

28 de janeiro de 2023

Resposta da Kamseen

Thank You so much Maria for your feedback. :)

Ekte sitronduft!

Jeg hentet lys i dag, og det lukter himmelsk!
Aldri kjent en så god lukt av sitron av et lys før! Jeg er så fornøyd :-)

6 de maio de 2023

Hjertelig takk Ann-Therese

The best candle I have ever bought, Numero Uno

Smells goooood. Not overpowering.
The Lavender scented candle has a very pleasant scent that lingers as long as the candle is lit and spreads throughout the house.
The candle is very durable, it can last for hours burning and burns slowly.
Its like god send, its No.1 product which I have used in last 20 years .

I would totally recommend these candles to anyone looking for a last minute gift or even if you just love candles.

Garry Griffin
Dallas-USA

5 de maio de 2023

Resposta da Kamseen

Thank You so much Garry :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og helt fantastiske…

Rask levering og helt fantastiske dufter. Har kjøp 3 forskjellige over en tid, og alle er nydelige dufter som ikke "bedøver" meg.
Kamseen anbefales på det sterkeste

19 de abril de 2023

Hjertelig takk Karin

Anbefales

Fantastiske produkter, god service og rask levering. Anbefales!

25 de abril de 2023

Tusen Takk Glenn

Helt magiske duftlys!

Helt magiske duftlys!! Og ekstremt god kundeservice - de tar kontakt med deg hvis de mistenker at du har misforstått noe, så du slipper å få feil varer

4 de abril de 2023

Resposta da Kamseen

Hjertelig takk Lendita :)

Anbefales

Lysene lukter noe helt eget og helt annet enn andre duftlys - rett og slett nydelig😍 Det er også rask levering. Har kjøpt 3 ganger siden desember😃👌

26 de fevereiro de 2023

Hjertelig takk Nina :)

Anbefales

Rask og effektiv bestilling og levering. Veldig bra produkt!

20 de dezembro de 2022

Tusen takk Anne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais