Jeg lavede en forkert bestilling og skulle have dette ændret. Jeg fik kontakt igennem telefon nummeret med det samme. Jeg fik ændring min fejl i løbet af sekunder og dagen efter fik jeg en min pakk... Ver mais
A empresa respondeu
Havde lavet en fejl i leveringen, som jeg først opdagede efter kl. 14. Thomas tager sagen i egen hånd og ringer rundt og nu, ikke engang 24 timer senere, er min pakke leveret. Måske burde man overv... Ver mais
A empresa respondeu
Mega fedt koncept! Helt perfekt med både masser af kanel men også pakkeløsninger med både masker og briller til. Var sent ude og bestilte i sidste øjeblik før det skulle bruges. Thomas gjorde det dejl... Ver mais
Jeg oplevede desværre en fejl i forbindelse med min afhentning, men jeg må virkelig sige, at kundeservicen var helt i top. Problemet blev håndteret hurtigt og professionelt, og medarbejderen var båd... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks billigste leverandør af kanel og udstyr til 25 års fødselsdag. Vi hjælper dig med at give fødselaren en uforglemmelig dag.
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18d St, 8000, Århus C, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Vi havde glemt at få købt kanel til en 25 års. Ringende til Thomas og fortæller situation, ingen problem du bestiller bare og henter det i en butik i Esbjerg. Super nemt og god service 🤙🏼

Resposta da Kanel25år
Ringede på dagen jeg skulle bruge kanel, en lørdag aften og kun hente kanelen frem til 21. Kanon service

Resposta da Kanel25år
Hurtig levering til de billigste priser.
Kundeservicen er også helt i top med imponerende respons tid!
Rigtig god oplevelse!
Jeg havde bestilt noget kanel som jeg desværre ikke nåede at afhente inden det blev sendt tilbage, hvor kundeservice fra Thomas var helt i top, og jeg derfor havde mulighed for at hente det i shoppen i Aarhus gennem aftale med ham. Det resulterer i at jeg kan nå at få hentet kanelen og min veninde kan blive fejret ordenligt.
Så kæmpe anbefaling herfra!!
Jeg har brugt Kanel25 flere gange og altid været meget tilfreds.
Prisen er bestemt i orden og servicen er altid helt i top.
Sidst jeg brugte dem ringede jeg til Thomas lige umiddelbart før jeg skulle bruge peberen. Jeg kunne selv køre forbi deres lokation i Rødekro, så på ingen tid var jeg på vej videre.
Fantastisk god service og de sødeste medarbejdere. Var sent ude med at få kanel hjem til en fødselsdag men drengene hos kanel25 klare jobbet uden problem!

Resposta da Kanel25år
Hurtig levering - og umiddelbart også den bedste pris på markedet (jeg fandt hvertfald ikke noget, som kunne måle sig med det tilbud jeg fik).
Tak for en god oplevelse - også fra fødselaren. :-)

Resposta da Kanel25år
5 gange jeg handler med Thomas! Mega flink og hjælpsom mand☺️ Har der været nogen udfordringer har vi hurtigt fundet en løsning☺️
Kan varmt anbefale dig at købe kanel her!!🤟🏻
Emil
Helt kanon service og mega behjælpelige. Kan kun anbefales

Resposta da Kanel25år
Alt spillede perfekt! Hurtig levering og god kundeservice🙌🏼
+ manden fik 10 kg kanel 😂😆🙌🏼

Resposta da Kanel25år
Min bestilling var desværre gået i stykker da den ankom, så jeg ringede til kundeservice med det samme og fik Thomas i røret og jeg fik simpelthen den bedste service! Jeg har lige modtaget min nye sending, med et helt nyt produkt - kun stor tilfredshed herfra både på produkt og service🤩

Resposta da Kanel25år
Nok det bedste sted jeg har handlet på nettet! De står altid klar på at hjælpe en og ekstremt søde og behagelige at snakke med.
En klar anbefaling her fra

Resposta da Kanel25år
Var presset en søndag eftermiddag hvor jeg skulle bruge kanelen om aftenen. Kunne købe og afhente samme dag i Esbjerg. Personlig og hurtig betjening på SMS’en. Klasse service.

Resposta da Kanel25år
Super nem og hurtig service som altid 🤩 Har handlet der et par gange og hver gang levering indenfor 24 timer det kalder jeg klasse arbejde! 🤩 Jeg vil altid anbefale kanel25år til alle der mangler ekstra krydderi til festen 🥳

Resposta da Kanel25år
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.