Leia as opiniões dos outros
Ik kreeg een grootverpakking die nog maar max 3 weken houdbaar was terwijl ik gevraagd had om zo'n ver mogelijke datum. Dit ivm bepaald dieetvoorschrift. Hierover contact gehad. Ze luisterden naar mij... Ver mais
Via internet bij dit bedrijf gekomen. De prijsverschillen zijn groot maar ook zijn er goederen te vinden welke moeilijk verkrijgbaar zijn. Ik heb hier een bestelling gedaan en deze werd binnen 2... Ver mais
pakket was beschadigt. redelijk snel persoonlijk contact. duurde 2 -3 mailtjes nadat ik duidelijk had gemaakt dat ik er niks aan kon doen. een nieuw pakket gekregen. dank daarvoor. zo krijg je terug... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Grossista de bebidas alcoólicas
- Distribuidor de bebidas gaseificadas
- Loja de doces
- Grossista de café
- Grossista de chá
Sobre Kantinewinkel
Welkom bij Kantinewinkel.nl
Jouw betrouwbare partner voor voordelige kantinewaren!
Bij Kantinewinkel.nl staat jouw tevredenheid centraal. Ons toegewijde team staat altijd klaar voor al jouw kantinewensen. We bieden een uitgebreid assortiment producten die jouw assortiment compleet maken.
Of je nu zin hebt in een blikje fris, wilt genieten van een warme kop koffie, een nieuwe koffiemachine zoekt, een traktatie wilt samenstellen of gewoon iets lekkers wilt voor jezelf, bij Kantinewinkel hebben we precies wat je zoekt.
Frisdrank
Ons grote aanbod aan frisdrank omvat bekende merken zoals onder andere Coca-Cola, Fanta, Bundaberg, Schweppes en Lipton. Of je nu de voorkeur hebt voor flessen of blikjes, wij hebben het; meer dan 280 frisdranken! En ook de waterliefhebbers laten we niet in de steek, met topmerken als Spa, Chaudfontaine en Earth Water.
Koffie en thee
Liever een bakje koffie of thee? Ook dan zit je bij ons aan het juiste adres. We bieden tientallen soorten Douwe Egberts koffie, exclusieve bonen van Meesterschap en een assortiment fruitige, kruidige, Engelse thee van onder andere Pickwick en Tea of Life.
Koekjes
En laten we de heerlijke koekjes niet vergeten! Voor bij de koffie (of gewoon lekker tussendoor) hebben wij speculaasjes van Lots, gevulde koeken van BOOM, stroopwafels van Kanjers en Daelmans, Oreo's en nog véél meer.
Bij Kantinewinkel.nl streven we ernaar om jou hoogwaardige producten aan te bieden tegen voordelige prijzen. We begrijpen het belang van kwaliteit en betaalbaarheid, daarom bieden we zowel A-merken als verschillende B-merken aan. Zo kun je de producten kiezen die het beste passen bij jouw behoeften en budget.
Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om je te helpen. Heb je vragen, opmerkingen of advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We begeleiden je graag bij het selecteren en kopen van de juiste producten voor jouw bedrijfskantine.
Bij Kantinewinkel.nl geloven we in servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en het leveren van hoogwaardige producten. We streven ernaar om jouw vertrouwde partner te zijn voor al jouw kantinewensen. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment. Bestel vandaag nog en maak jouw bedrijfskantine compleet met de producten die je nodig hebt. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!
Informações de contacto
Industrieweg 15, 4501PM, Oostburg, Holanda
- 0117-454007
- info@kantinewinkel.nl
- kantinewinkel.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Statiegeld voor captain kombucha
Bedrijf vraagt statiegeld voor flessen die geen statiegeld zijn.
Na een week nog niks geleverd of gehoord
Op 02-11-2025 wat besteld en sindsdien niks meer gehoord… er staat op de website voor 16:00u besteld, zelfde dag bezorgd, maar dit is niet waar. Vermijd deze winkel en bespaar jezelf de moeite om achter je pakketje aan te moeten gaan.
Na een maand te hebben gewacht op mijn…
Na een maand te hebben gewacht op mijn bestelling, verschillende keren te hebben gebeld en heel wat loze beloftes, is mijn bestelling nooit niet toegekomen. Ze houden je letterlijk en figuurlijk aan het lijntje.
Afspraken worden niet nagekomen
Online besteld. Ze zeggen volgende werkdag te verzenden. Product was niet op voorraad. Week erna n belletje dat ze product binnen was en meteen verstuurd zou worden. Zou de dag erna geleverd worden. Dit was ook de dag dat ik het priduct nodig had. Afspraken niet nagekomen. Product pas 4 dagen erna mogen ontvangen. Wel goed verpakt, maar jammer dat ze niet waarmaken wat ze zeggen. ..
Langere levertijd en verkeerde product
Langere levertijd en vervolgens het verkeerde product ontvangen. Vervolgens moet je er zelf maar voor zorgen dat het verkeerde product weer retour komt, je krijgt wel een retourlabel. Wanneer het bestelde product wel komt, kunnen ze niet aangeven. Matige service.
Echt zeer tevreden
Libbey long drink glazen besteld. De prijs leek te mooi om waar te zijn. Overal kosten deze glazen rond de 50 euro voor 6 en hier 22 euro met levering voor 6. Ik dacht: als het mis gaat, jammer maar dan is het in ieder geval niet heel veel geld wat ik kwijt ben. Maar het ging niet mis! Glazen zijn exact dezelfde die ik al heb, alleen nu voor een veel betere prijs. Vorige week zondag besteld, vandaag ontvangen. Goed en netjes verpakt. Niks te klagen, zeer tevreden.
Echt waar perfekt
Bestelling geplaats op 19/12/24 en netjes afgeleverd op 23/12. Perfekt. Alles heel netjes en veilig verpakt dus geen opengesprongen snoepdozen of dergelijke. Een dikke aanrader voor je online bestellingen. Nu nog worstenbrood in het aanbod en wij bestellen er elke week! Prijzen zijn heel competitief. Wij gaan hier sowieso nog bestellen.
Nooit iets ontvangen
Bestelling zou binnen 2 dagen arriveren. Na een week een mail gestuurd. Geen reactie gekregen. Toen maar eens gebeld: bestelling zou er echt snel aankomen. Weer ruim een week later maar weer eens gebeld. Product bleek 'langere tijd' niet leverbaar. Dat had men uit zichzelf wel eens kunnen communiceren. Nu maar hopen dat mijn geld wel terugkomt.
Missende producten en slechte communicatie
Meerdere onderdelen van mijn bestelling niet gekregen. Hier 4 dagen later een mail over gestuurd, snel reactie. Echter was het wel een erg botte reactie. Ze gaven aan dat ze niet genoeg voorraad hadden en 'geen tijd' hadden om mij hierover te informeren en ik maar gewoon nog een paar dagen moet wachten. Contact opnemen is toch het eerste wat je doet als iets niet op voorraad is? Al met al een slechte manier van communiceren en klantenbinding.
Waar blijft mijn pakket?
Na een week nog niets ontvangen en het telefoonnummer is niet in gebruik. Wat nu?
Heb een reactie gehad en er zat een iets langere levertijd op mijn pakje. ( kan gebeuren)
Een berichtje daar over had mijn wantrouwen voorkomen!
Probleemloze bestelling en snel…
Probleemloze bestelling en snel geleverd.
Product...heerlijk.
Duidelijk site snelle levering
Slechte levering
Slechte levering, meer dan 10 dagen wachten op levering.
Waarom : produky niet voorradig bij bestellingen????!!
Ondanks dat het leveren erg lang duurt…
Ondanks dat het leveren erg lang duurt was het verder goed. Bij snellere levering zouden het 5 sterren zijn
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.