Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige schilderij die mij woonkamer een mooi tintje heeft gegeven, heel blij mee!! Bedankt Kanwall en een echte aanrader als je ook eigen designs wilt laten maken supervriendelijk en behulpzaam... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na 5 dagen heb ik mijn pakje nog steeds niet ontvangen. Ze gingen mij terug een pakje opsturen dat nog tijdig geleverd zou worden. Ik heb van hen niets meer vernomen. Ook geen antwoord op mijn vraag o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanwall is een jong bedrijf dat een enorm belang aan klantenservice hecht. Schilderijen werden netjes verpakt. Vragen worden spoedig opgevolgd, de baas staat bijna 24/24 paraat. Aan te raden!

Informações sobre a empresa

1. Loja de arte
  2. Arte e antiguidades
  3. Negociante de arte
  4. Decoração e Design de Interiores
  5. Museu de Arte Moderna
  6. Pintura

Kanwall ontwerpt en maakt luxury art voor iedereen met een visie op design. Voor de mensen die altijd zoeken naar nieuwe manieren van expressie. Voor de mensen die geen genoegen nemen met middelmatigheid en zich het liefst omringen met excellentie. Wij geloven in de kracht van kunst. Met een kunstwerk kan de mens zichzelf uitdrukken — kan men visies, ideeën, passies en inspiratiebronnen een plaats geven. Kunst kan vermaken, uitdagen, indruk maken en vervoeren. Het enige dat nodig is, is de kunst die bij je past. Wij staan garant voor een hoogwaardige productiekwaliteit, persoonlijke klantenservice en snelle levering. Elke bestelling die bij ons binnenkomt behandelen we dan ook met de grootst mogelijke zorg zodat het canvas straalt aan de muur.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

33 opiniões

Kanwall - perfecte service

10 de dezembro de 2021

Een aanrader!!

Geweldige doeken , mooi afgewerkt en snel geleverd, de klantenservice is uitstekend. Heb er 2 besteld en ben uitermate tevreden, de 2de naar eigen design.
Ik kan niet anders zeggen dan top!
Een echte aanrader als je voor kwaliteit en service gaat,

27 de julho de 2021

Het Versace Medusa schilderij ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👊🏼

Ik zou het zeker aanraden om er te bestellen, en ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Ik had er nog nooit besteld maar het leek wel goede kwaliteit en valt in het echt niet tegen. Het was zelfs boven verwachtingen, ook de klantenservice ben ik over te spreken, de vragen die ik had werden goed beantwoord en snelle reacties.
En vervolgens de verzending + levering
gingen ook vlot en vond alles professioneel, netjes hoe het was verpakt, als je een uniek en ander ontwerp / schilderij zou willen wat je nergens anders zou zien zou ik het zeker doen.

15 de julho de 2021

Zeer netjes

Bedankt voor de snelle bezorging, de kleuren springen er mooi uit.
Een mooie opvulling van mijn lege muur.

12 de maio de 2021

Prachtig !

Ik zocht een mooie schilderij voor mijn woonkamer, nadat ik contact had opgenomen met kanwall. Hebben ze mij hierbij geholpen, ze hebben zelfs een unieke design voor mij gemaakt! Top service

12 de maio de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.