Fick ett bra erbjudande för några guldsmycken jag inte längre använder. Snabb postgång och handläggning med självförklarande service online. Även bra kontakt med kundtjänst om en detalj. Utbetalning f... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Solid process. Trustworthy. I have bought and sold many items over the years and never had a bad experience.
Varning! Jag var på Kapplans föra veckan och skulle värdera min bröllpsring och en ring som jag fick i arv av min svärmor. Det hela slutade med att jag gick därifrån utan ringa och med en en symbol... Ver mais
Hustrun köpte örhängen blå safir 2013. De har legat i en ask sen dess. Hon tog fram dem nyligen. Nu var de svarta. Var där idag och klagade. De var väldigt smutsiga sa kvinnan på Kaplans och tipsade h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Vi finns på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.
Informações de contacto
Biblioteksgatan 5, 111 46, Stockholm, Suécia
- kaplans.se
Mycket kunniga och otroligt vänliga!
Mycket kunniga och otroligt vänliga!
De som värderar är sakkunniga och vet vad värdet skall ligga! Kan verkligen rekommendera företaget!
Var inne på kaplans auktion 2020-12 och…
Var inne på kaplans auktion 2020-12 och lämnade in en klocka Rolex helguld tillsammans med säljaren. Uppgav våra namn samt identifierade oss med bank id. kaplans frågar vem ska få hämta ut klockan ? Då säger jag att det är jag som hämtar ut den. Får utskrivet mottagnings beviset där det står klart tydligt ENDAST JAG FÅR HÄMTA UT DEN. 1.5 vecka senare åker jag för att hämta ut min klocka då uppger personalen att klockan ej finns inne i deras kassaskåp. Och dom ber mig åka hem så länge så ska dom reda ut det. Slutet av dagen får jag ett samtal att klockan lämnats ut till killen som var med mig alltså köparen och det har skett ett fel men vi ska lösa det. 2 dagar efter får jag ett MEJL av deras advokat som skriver att från och med nu sköts all sorts kontakt via mig och att kaplan ej gjort något fel. DETTA ÄR DET VÄRSTA SOM HÄNT MIG. Att man ska behöva bli blåst och grundlurad av ett av Sveriges största auktions bolag som dessutom har ett bra rykte är ett skämt. Ni är bara äckliga som kastar er kund på detta sätt. Har kontaktat MEDIA SAMT SKA DETTA UPP TILL TINGSRÄTT!!! Vill någon ha bilder på hela processen och mottagnings beviset hör av er !! Ska sätta ett kryss på denna firma.
Felaktiga produktbeskrivningar
Jag gjorde mitt första köp hos Kaplans, en Diorscarf som enligt beskrivningen på hemsidan var 42x42 cm och i 100% siden. Vad jag fick hem var en näsduk på 33x33 cm, oklart om det är siden (bomull? det fanns ingen lapp kvar) och dessutom är o:et i Dior ifyllt vilket får mig att tveka på om den ens är äkta.
Jag mailade Kaplans om detta som gick med på att göra en retur. Jag fick säga till extra om att få en returfraktsedel. Nu har de tagit emot paketet (jag fick inget mail om det) och lagt upp varan på nytt på hemsidan, med den gamla beskrivningen där det står scarf 42x42 cm i 100% siden...
Tråkigt att det inte går att lita alls på informationen på hemsidan, det blir inga fler köp här!
Mycket trevligt bemötande och…
Mycket trevligt bemötande och fantastisk service!
Kunnig personal och trevligt bemötande!
Kunnig personal, bra urval i både butik och på auktioner av vackra smycken. Älskar Kaplans!
Very expensive shipping and for no…
Very expensive shipping and for no reason. End hour of auction it iz hard to find.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.