Jeg har altid været super glad for kaffen og abonnement, men på det seneste får jeg en anden kaffe en bestilt, fordi den bestilte er i restordre. Der bliver ikke skrevet og forklaret inden ej heller... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bio kapslerne "virker" desværre ikke til alle Nespresso maskiner. Vi har en ganske almindelig nespresso maskine, men det meste af kaffen og vandet løber ud inde i maskinen/på bordpladen. Efter a... Ver mais
A empresa respondeu
Altid friske økologiske nedbrydelige kaffekapsler i skuffen. Let at ændre sortiment og leverings dato hvis man ønsker det. Og vældig fin kundeservice . Har brugt kapslen i mange år og anbefalet den t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vores vision er at gøre kaffe indkøb nemmere for dig. Hos Kapslen.dk har vi skabt en unik abonnementsløsning, der sikrer, at du altid har dine favoritkaffekapsler ved hånden – uden at skulle tænke over det. Hos Kapslen.dk handler det ikke kun om kaffe. Vi ved, at mange af vores kunder elsker variation i deres drikkeoplevelser, og derfor har vi udvidet vores sortiment med et spændende udvalg af te og andre specialvarianter. Derudover tilbyder vi også en række spændende specialkapsler, som varm chokolade og kaffespecialiteter, der giver dig mulighed for at udforske nye smagsoplevelser. Med vores abonnement får du let adgang til hele sortimentet, og du kan til enhver tid opdatere din pakke med dine favoritdrikke.
Informações de contacto
Industrivej 12, 7430, Ikast, Dinamarca
- 40 35 65 45
- info@kapslen.dk
- kapslen.dk
Respondeu a 16% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Jeg har altid været super glad for…
Der bliver ikke skrevet og forklaret inden ej heller givet mulighed for selv at bestemme om man vil springe en levering over,eller hvilke kaffe man vil have i stedet for den der er i restordre
Dårlig service
Jeg har haft abonnement hos dem længe og enkelte gange er der sket en fejl i leveringen og de har været super søde og rettet den. Så skete det så igen og heg kontaktede dem 29 januar. De svarede pænt de ville sende de korrekte kapslen hurtigst muligt. 3 uger efter rykkede jeg så for kapslerne og ingen svar, rykkede igen og ingen svar. Virkelig skuffet over den ændring i servicen og at man så bare ignorere kunden virker for mig temmelig uprofessionelt. Så har valgt at opsige mit abonnement.
Altid friske økologiske nedbrydelige…
Har brugt kapslen i mange år og anbefalet den til mange andre..
Jeg har fået kaffekapsler over en…
Jeg har fået kaffekapsler over en længere periode fra Kapslen. Der er styr på ordrene og god kundeservice, hvis der skulle være noget. Kaffen er fin og det er et plus at de er bionedbrydelige.
Nemt at bestille og ændre indhold og…
Nemt at bestille og ændre indhold og dato for levering. Dejligt at det er biokabsler.
Det er umuligt at komme i kontakt med…
Det er umuligt at komme i kontakt med virksomheden både på mail og telefon.
Manglende levering
Jeg kan ikke andet end at give en stjerne pt. da jeg ikke har modtaget min seneste forsendelse og at jeg ikke får svar fra kundeservice da jeg har skrevet om min manglende levering. Jeg har ellers været glad for Biokapslen, men det er som at det hele er blevet ret ringe efter den nye hjemmeside (kapslen.dk) er kommet til.
Sublim service med et godt hjertet!
Sublim service med et godt hjertet!
Fair priser: Tjek!
Landets mest miljørigtige kapsler: Tjek!
Største udvalg af økologiske kapsler: Tjek!
PRØV DEM!!!!
Elendig kundeservice og bondefangeri
Sender besked om levering uden mulighed for at afbestille, da varerne stort set er afsendt 🥴
Skrev med det samme at jeg ikke ønskede sendingen- uden resultat!
Efterfølgende samtale- ‘det var ikke jeres problem’
Udmeldelse følger
Smagfuld kaffe!
Fungerer upåklageligt med abonnementet.
Kaffepakken leveres til døren med smagfulde & bionedbrydelige kapsler.Jeg får pakken med alle varianter inklusiv koffeinfri! Og elsker at hygge mig med en kop kaffe med oatly barista!
Der er kun at sige: prøv det!

Resposta da Kapslen
God kaffe, men besværgelig hjemmeside
Kaffen er virkelig god og kommer med DAO punktligt. Jeg har været glad for mit abonnement i flere år. Men hjemmesiden til ændringer i leveringerne er blevet virkelig besværgelig efter skiftet fra Biokapslen.

Lækker kaffe
Lækker kaffe, hele familien er enig. Tog dem med på Samsø og det var genialt.

Modtaget forkerte kapsler
Jeg har ikke fået de bestilte vare.
"Kapslen" undskylder sig med at de var udsolgt. Det kan selvfølgelig ske, man så kunne de da i det mindste spørge hvad man vil have i stedet.

God oplevelse
Nemt. Enkelt. God kaffe - fornøjelse at handle med.

Resposta da Kapslen
Biokapsler leveret direkte til døren
Biokapsler leveret direkte til døren – et stort plus. God kaffe. Godt udvalg.

God kvalitet, god service
God kvalitet, øko og bæredygtigt firma
God abonnement ordning
Man kan holde pause, ændre leverings datoen
Meget tilfreds

Resposta da Kapslen
Biokapsler slutter ikke tæt.
Kaffen i jeres biokapsler er udmærket, men selve kapslerne er elendige. Det er meget svært at lukke låget til kapslen og så slutter de ikke tæt i maskinen, kan kun bruge 3 kapslerne så er spildbakken under beholderen til brugte kapsler fuld, hvor jeg uden problemer kan bruge 8 alukapsler.
Kaffen i jeres alukapsler falder ikke lige i min smag. Så jeg kommer desværre ikke til at købe mere fra Jer.

Resposta da Kapslen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.