Karauto Opiniões 20

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fremragende service.

Min ældre Audi A6 diesel havde motorproblemer med gul lampe og manglende trækkraft. Var to gange på andet værksted til ret omfattende reparation og man gav ikke garanti på reparationen,men anbefalede udskiftning. Dagen efter lyste lampen igen og en forestående tur til Frankrig stod til aflysning. Jeg henvendte mig til min nabo Karo, som straks tog bilen på værksted , fandt fejlen og udførte reparationen til rimelig pris. Siden da har bilen kørt cirka 20.000 km problemfrit og vi er fortsat faktisk meget glade for at køre i vores komfortable dieselbil og udskiftning til elbil er udsat.
Det er et halvt år siden og vores anden opel Astra som også fik motorproblemer blev ligeledes repareret hurtigt,professionelt og til rimelig pris. Begge biler bliver fremover serviceret hos Karo, som hermed får vore bedste anbefalinger.

12 de dezembro de 2025

Jeg kan varmt anbefale Kar Auto

Jeg har købt bil hos Kar Auto, og jeg er utrolig tilfreds med hele oplevelsen. Servicen var i top, og jeg fik ærlig og professionel rådgivning hele vejen igennem. Handlen gik nemt og problemfrit, og bilen lever helt op til mine forventninger. Personalet var imødekommende og sørgede for, at jeg følte mig tryg i processen. Jeg kan varmt anbefale Kar Auto til alle, der overvejer at købe bil.🚗👏

15 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Man skal IKKE købe en brugt bil hos…

Man skal IKKE købe en brugt bil hos ham. Vi har haft bilen lidt over er år og har kun haft problemer med bilen allerede efter 2 dage
Det er en diesel bil som til syne ledende har kørt med benzin i systemet så den er ødelagt.
Vi har ikke fået ordenlig hjælp af Karauto og han ville have betaling for den lille smule hjælp han gav de første 2 måneder.

19 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne give en varm anbefaling…

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Kar Auto Værksted, som har ydet en fremragende service for mig og min bil.

Fra starten af min oplevelse med værkstedet blev jeg mødt med en professionel og venlig betjening. Personalet var yderst imødekommende og lyttede tålmodigt til mine bekymringer og spørgsmål om bilens problemer. De gav mig en grundig og ærlig vurdering af, hvad der skulle udføres, og hvordan de ville løse det.

Jeg var også imponeret over værkstedets effektive arbejdsgang. Min bil blev taget ind til reparation prompte, og de holdt mig løbende opdateret om statussen under hele processen. Jeg følte mig i sikre hænder, da teknikerne tydeligvis udviste stor ekspertise og erfaring i deres arbejde.

Resultatet af værkstedets indsats var enestående! Min bil blev returneret til mig i perfekt stand, og jeg kunne hurtigt mærke en mærkbar forbedring. Reparationen blev udført med omhu og præcision, og jeg følte, at de virkelig tog sig af min bil som om det var deres egen.

Prisen for reparationen var også rimelig og overraskende konkurrencedygtig i forhold til andre værksteder, jeg har besøgt tidligere. Jeg følte virkelig, at jeg fik valuta for mine penge, og at jeg ikke blev overbehandlet eller opkrævet unødvendige gebyrer.

Alt i alt er jeg mere end tilfreds med min oplevelse hos Kar Auto Værksted. De har bevist deres evne til at levere fremragende service, kvalitet og pålidelighed. Derfor vil jeg uden tøven anbefale dem til alle, der har brug for professionel auto reparation eller vedligeholdelse.

Kan klart anbefales!

17 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil virkelig anbefale Karauto...

Jeg vil virkelig anbefale Karauto for å ta seg av din bil behov. De leverer utmerket kvalitet service til rimelige priser, og jeg har tillit til arbeidsmoralen deres. Unn deg selv god service, og gå til Karauto for en helhetlig og gjennomtenkt opplevelse.
Alt i alt synes jeg, at Karauto er et godt sted at få installeret en fartpilot, og jeg anbefaler det stærkt til andre. Deres kompetente personale og effektive installationsprocesser gør det til et godt både for tiden og for pengene. Jeg er sikker på, at jeg vil være tilfreds med en installationsjob fra Karauto i lang tid fremover.

26 de junho de 2023

Aldrig køb bil hos karauto

Aldrig køb bil hos karauto
Han giver usande oplysninger om bilens stand i annoncer.
Han sælger biler med fejl og mangler. Når vi under et døgn efter køb af bil opdager at bilen ikke lever op det der var lovet.
Er han ikke til at tale med.
Han er uvenlig og ikke til at lave aftaler med. Aldrig aldrig køb bil hos karauto er min anbefaling.

9 de fevereiro de 2021

Nej! Aldrig mere!!

Aldrig køb en bil ved karauto i Kolding!

Vi havde fundet den helt perfekte golf 4 1.9 tdi 115hk til mig, vi kommer over og kigger på den, og alt umiddelbart ser rigtig fint ud, udover alm slid, så vi køber selvfølgelig bilen og tager den med hjem, og herefter starter en kamp uden ende.
På vej hjem allerede stopper vi på motorvejen første gang da det ene hjul sad løst, nå fair nok, vi får sat det på igen, og da vi cirka rammer Lunderskov, så er det galt igen, denne gang skød den et trykrør af.
Vi triller stille til darum hvor det lige bliver sat på igen. Vi kontakter allerede 2 dage efter købet forhandler og siger at den bruger olie og vand, da jeg ber om at få kigget på dette på min garanti, nægter han at skal yde garanti. Jeg oplyser ham om at han ikke har solgt den engros eller uden garanti til CVR nummer. Igen nægter han.
Jeg tager kontakt til FDM og får deres advokat på. Der går ikke længe så skyder den trykrøret af igen. Nå vi skifter spænderingen og så har det holdt.
FDM går ind i sagen og fortæller ham at lovgivngen er sådan at man skal yde garanti. Efter lang tids hiv og slæb acceptere han dette.
Han får bilen mandag middag inden vi tager på ferie, så der var en uge til at kigge på det. Da jeg kontakter ham torsdag middag for at høre hvor langt han var, havde han ikke engang skiftet ekspansionbeholderen, og der begynder min tålmodighed at ende. Nå, jeg kontakter ham igen mandag, og spørger hvad status er, og han har lige fået toppen pillet af, så den kunne sendes afsted til planslibning. Super! Der sker noget!!
Da vi får bilen retur oplyser karauto at de ikke har tryktestet toppen, og en gang til ringer alle alarm klokker. Derudover er der kørt 300km i den. Jeg har bilen igen i 2 dage, inden jeg kontakter endnu engang for at fortælle bilen stadig bruger vand! Denne gang meget vand!
Jeg skulle så komme forbi ham så han kunne kigge på det, da jeg kommer frem bliver jeg mødt i porten, hvor han siger han ikke vil lave mere på den. Nå ja okay, hvad vil du så? Jo han prøver da at sælge mig en dyrer bil, og jeg siger nej tak. Jeg er ikke på kig efter en dyrer bil. Derefter skriver han at han vil finde en anden til mig.
Vi snakker sammen herhjemme og når frem til at vi ikke vil have anden bil fra ham, men at han bare skal tage den tilbage som FDMs advokat siger sådan er lovgivningen. Endnu engang starter en trædemølle i gang uden lige!!
Vi har pillet underlæben af da der skulle nye inderskærme på og samme tid ville vi skifte trækaksel, jeg gad ikke endnu en krig med ham om den.
Nå da advokaten kontakter karauto endnu en gang, beskylder han mig for at hele forkofangeren er rykket af og jeg skal betale maling for den? Undskyld hvad? Det er en underlæbe i bøjelig sort plastik?
Advokaten forsøger at forklare ham at det skal jeg ikke da jeg kan levere bilen i samme stand som den var da jeg købte den.
Karauto tager endnu engang en krig op, med at jeg har lavet buler i mit bundkar. Endnu engang må vi afvise dette, for da vi piller bundskjold af ser vi at den er der.
Endnu engang vælger karauto at skabe sig og kræve erstatning, som han ikke har ret til, da det er en ikke synlig fejl ved salg og giver sig først da vi siger at vi har overvågning hvor man kan høre og sige den har en bule samtidig med at vi piller bundskjoldet af!
Lige nu står han og skal slæbes en tur i retten fordi han står fast på at han ikke skal tilbage betale mig. Som advokaten siger, bare det at han skal indkaldes starter en ekstra regning for ham på 10.000, da sagen er klokke klar.

Vi har nu endelig efter meget hysteri fra ham af, afleveret bilen tilbage.
Allerede nu dagen efter tilbage levering påstår de at de Har lavet trækaksel, turbo, at bilen tager vand ind i føresiden samt at den bruger vand??
Bilen står stadig i mit navn, med begrundelse af at han skulle køre i den for at se hvordan det køre osv.
Idag kontakter han mig da jeg har snakket med dem som har skrevet på bilen, og fortalt at det umulig allerede kan være rettet og de pludselig sælger privat, alle alarmklokker ringer!! Han mener ikke det var hans pligt at tage den tilbage, men jeg må nok sige endnu engang er han den eneste forhandler i Danmark, som ikke skal følge lovgivningen!?

Jeg kan kun sige Hold jer væk!

9 de setembro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais