Kastoes Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb de omega 3 supplementen ontvangen die nog maar 1 maand houdbaar zijn. Tot op heden meerdere mails gestuurd en via sociale media berichten gestuurd, maar helaas geen respons. Er wordt geen oplos... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt blij verrast met de fatburners van Kastoes! Door een ongelukkige val twee maanden terug ging sporten even niet meer. Om mijn hongergevoel (dat vaak voortkwam uit verveling) tegen te gaan, besloot... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling besteld en betaald, maar er wordt niets geleverd. Gemaild, maar er word niet op gereageerd. Bagger bedrijf trap er niet in!

Classificada 5 em 5 estrelas

De supplementen van kastoesofficial hebben mij enorm geholpen bij het boeken van vooruitgang tijdens de trainingen. Dankzij de pre workout heb ik altijd zin om te trainen, omdat ik boordevol energie k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Kastoes is gespecialiseerd in het verkopen van voedingssupplementen. Alle Kastoes supplementen worden in de EU geproduceerd en zijn gecertificeerd aan GMP, HACCP en HALAL. Onze producten zijn samengesteld uit volledig natuurlijke vitaminen, mineralen en kruidenextracten, waarbij alleen hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid staat op nummer 1!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

155 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Geduld is een schone zaak.

Op 21-01-2024 heb ik de omega vis tabletten besteld. Na een mail te hebben geschreven heb ik het gelukkig binnen 2 dagen ontvangen. Bedankt voor de extraatje.

21 de janeiro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Heb nou nog niks ontvangen 5 dagen…

Heb nou nog niks ontvangen 5 dagen geleden besteld.
Melatonine gaat het om.
Gebeld en gemaild geen reactie

20 de setembro de 2023
logótipo da Kastoes

Resposta da Kastoes

Beste Remon,

Sorry voor de late reacties en tijdelijke afwezigheid via de mail en telefoon.
Mijn broertje, de eigenaar van Kastoes is recentelijk plotseling overleden.
Wij zitten in een verwerkingsproces en daarnaast zijn we bezig geweest om het bedrijf over te nemen met alle papierwerk en bureaucratie zoals we in NL gewend zijn.
Het is eindelijk gelukt, dus we kunnen vanaf nu alles weer opzetten en leveren zoals u van Kastoes gewend was.
Als het goed is heeft u de producten al ontvangen, nogmaals excuses voor de late reactie.
Indien u nog vragen heeft, kunt u mij bereiken op nummer 0641304285

Waseem Ahmed