Een hele mooie donut kussen ontvangen
Een hele mooie donut kussen ontvangen. Snelle levering en precies zoals het plaatje. De poezen zijn er heel blij mee!
Alles voor je Kat vind je hier. Shop speeltjes, snacks, manden, kussen en meer in onze shop.
Ik ben zeer tevreden over deze shop, kreeg al snel de bevestiging van verzending dat het de volgende dag geleverd wordt
Deze webwinkel heeft een nieuwe eigenaar.
Nieuwe website, Nieuwe producten met duidelijke informatie.
Heb het CatFleece® kattenbedje zelf besteld en binnen 10 dagen geleverd gekregen.
1 ster is nog teveel voor dit 'bedrijf'!
Op 2/12/2019 bestelling gedaan, nog steeds niets gekregen. Geen reactie op messenger of mail... Ongelooflijk dat facebook deze advertentie toelaat!!! Nooit meer!
Op 14 oktober 2019 het product besteld en betaald, op 4 november 2019 een bevestiging van de bestelling, meerdere mails gestuurd wanneer de bestelling wordt geleverd, geen enkele reactie, tot vandaag 18 november 2019 de bestelling niet ontvangen
Ik heb mijn bestelling helemaal nooit ontvangen. Ruim 7 weken geleden besteld.
Nu aankoopbedrag terug gevraagd.
Jammer dat er niet meer aan gedaan word als je iets niet binnen krijgt. Ook zouden jullie de klanten met een klacht op de hoogte kunnen houden wat jullie er mee hebben gedaan, want dat gebeurt niet.
En negatieve feedback word op facebook gelijk verwijderd, erg kinderachtig vind ik dat.
Moeilijk om een review te geven over de producten van deze online shop vermits ik na bijna 4 weken wachten nog niets heb ontvangen. Over de service kan ik alvast zeggen dat ze ondermaats is. Op hun website staat dat de levering naar België 13 tot 16 dagen duurt maar na 4 weken heb ik nog steeds niets ontvangen. Op 1/11 is het pakket zogezegd verzonden. Dit wordt via DHL geleverd maar ik heb nog steeds geen tracking nummer ontvangen dus ik heb er geen benul van waar mijn pakket zich bevindt. Op de track and trace van hun website verandert de datum van levering constant. Ik heb een negatieve review geschreven op hun facebookpagina, waardoor ik ook nog eens werd geblokkeerd. De waarheid mag blijkbaar niet aan het licht komen van deze louche firma. Ik ben benieuwd of ik uberhaupt nog een pakket ga aankrijgen. Ik vrees er alvast voor ! Hier bestel ik alvast nooit meer !
Heel lang moeten wachten op mijn bestelling en dan komt ze nog uit china!en kwaliteit vind ik het ook niet echt,sorry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.