Katdoktor Opiniões 15

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Havde ikke registreret vores kat

Havde ikke registreret vores kat. Gjorde hende opmærksom på det 2 gange. Men havde ikke tid. Prøvede at sige hun skulle ringe når hun havde tid. Men det ville hun ikke. Meget besynderligt når det ligesom en hendes job at få katten registreret. Havde også skrevet forkert årstal.

15 de julho de 2025

Et godt farvel til Smilla

For en måned siden - på et planlagt besøg med Smilla, fik jeg at vide, at hun var meget alvorligt syg. Pia fortalte mig om de tre muligheder der var, for at forlænge hendes liv - under 1/2 år, så da jeg havde fået tiden til at tænke mig om, blev vi enige om, at hun ikke skulle med mig hjem. Selvom det var svær beslutning, så er jeg i dag glad for, at der var tid og ro til, at jeg kunne tage beslutningen. Pia bliver ved med at være vores dyrlæge ( har lige hentet en internatkat) for så ved jeg, den er i de bedste hænder

22 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Sjældent har jeg oplevet en så god og…

Sjældent har jeg oplevet en så god og professionel dyrelæge.
Desværre var det tiden kommet for vores ældre hankat, Felix. Hos Pia blev vi taget i hånden igennem hele forløbet.
Pia tog bl.a tiden til at forklare det hele og gav os pladsen og tiden til at sige farvel til Felix.
Jeg kan varmt anbefale Katdoktor.👍

7 de agosto de 2024

Varm anbefaling af Katdoktor

Har igennem næsten 13 år haft Pia som dyrlæge til min kat Sinus. Hun er absolut den bedste dyrlæge i Aalborg, jeg har brugt til mine katte igennem snart 40 år. Yderst kompetent, vidende og tager sig god tid til at undersøge kat og berolige ejeren. Især har hun været enestående som dyrlæge og støtte, da jeg desværre skulle sige farvel til Sinus. Kan på det varmeste anbefale hende som dyrlæge.

13 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Tog til dyrlæge fordi min kat havde…

Tog til dyrlæge fordi min kat havde fået en mislyd på sin vejrtrækning. Det var gigt og overvægt jf. Pia/katdoktor. Behandlingen var smertestillende, vanddrivende og binyrebarkhormon i klinikken. Vi fik smertestillende med hjem. Min kat fik det bedre de næste dage, men i weekenden gik det hurtigt ned ad bakke igen. Havde en lang samtale med Pia, hvor hun holdt fast i at det var gigt og overvægt. Min kat fik mere smertestillende. Få dage efter var han død pga. væske i lungerne.

23 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste dyrlæge i Aalborg!

Utrolig dygtig og omsorgsfuld dyrlæge, som er der 110% for både katten og ejer.

Pia er ikke typen, der hellere vil udføre en dyr behandling for katten bare for pengenes skyld, tværtimod hun er utrolig kompetent på katte og deres adfærd, at hun ved hvornår det er nødvendigt at udføre dyrebehandlinger og hvornår det ikke er (modsat andre dyrlæger).

Pia er den dygtigste kattedyrlæge, som jeg til hver en tid vil anbefale først!

31 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Pia er den mest fantastiske dyrlæge

Pia er den mest fantastiske dyrlæge, jeg har mødt med mine forskellige katte. Hun er altid saglig, dygtig, rolig og empatisk, og har en helt utrolig varm og kompetent tilgang til både kattene og ejeren, uanset hvilke problematikker det drejer sig om. Især har jeg oplevet fantastisk stor støtte og omsorg omkring aflivning af to af mine katte gennem årene. Meget personligt og forstående, så man kan komme igennem det sammen. Stor taknemmelighed for det.

25 de outubro de 2021

Fantastisk kattekyndig dyrlæge!

Fantastisk kattekyndig dyrlæge, som gav vores Luna en rolig og tryg oplevelse ved at være hos dyrlæge. Pia tog sig god tid til at lytte til hele historien, og var super god til at respektere kattens grænser hele vejen igennem. Luna fik lov til at undersøge hele rummet, og gøre tingene til sin tid, hvilket gjorde at hun stressede mindst muligt. Katte har jo brug for at kende og tage ejerskab over deres omgivelser, så normalt vil en tur til dyrlæge, hvor man tages direkte ud af transportkassen og håndteres af en fremmed i et fremmed lokale være meget grænseoverskridende for en kat. Det var heldigvis IKKE tilfældet her, for Pia var så sød og meget tydeligt indforstået med kattens adfærd og behov. Kan virkelig på det varmeste anbefale Katdokor Pia, virkelig skøn oplevelse, og vi vil fremover komme her. Tusind tak!

4 de dezembro de 2020

Vi kan kun anbefale Katdoktor v. Pia Bisgaard

Pia er en fantastisk dyrlæge. Man føler sig altid 100% velkommen og taget sig af. Det er tydeligt at mærke, at hun er ekstremt erfaren, og at hun også selv elsker katte. Vores katte er helt rolige ved de ting hun gør, og man får en professionel rådgivning - også om de små hverdagsudfordringer, man som katteejer nu engang imellem har.

Vi var i tvivl om et af de problemer en af vores katte havde måske var grundet et større problem (fx sygdom), men i stedet for at anbefale dyre undersøgelser, anbefalede Pia en simpel foderændring, hvilket løste problemet. Det er tydeligt at mærke, at Katdoktor ikke drives som en pengemaskine, men at Pia i stedet er en jordnær, dygtig og kompetent dyrlæge. Vi håber på at komme der i mange år fremover.

28 de agosto de 2020

Fantastisk dyrlæge

Vi har brugt Pia som vores dyrlæge for vores 2 katte, og vi har meget sjældent mødt en så professionel og imødekommende dyrlæge.
Pia er i stand til både at behandle vores katte på bedst tænkelige vis, men har også altid tid til at svare på alle vores bekymrede spørgsmål. Hun udstråler viden og kompetence, og er helt opdateret på den nyeste viden.

Det giver en god tryghed at vide at der udelukkende kommer katte i hendes praksis, og vores katte har altid været fuldstændig tryg ved at komme der, og ved Pia som person.

20 de agosto de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk behandling og god pris

Jeg fik min hunkat steriliseret hos Pia, og jeg kunne ikke have ønsket eller forestillet mig en bedre behandling. Pia er utroligt dygtig og tager sig god tid til ethvert spørgsmål, man måtte have. Desuden er priserne meget rimelige. Katdoktor får den varmeste anbefaling af mig.

1 de maio de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg og min kat føler sig i trygge hænder

Det er et godt sted for mig og min kat at komme hos Pia. Der er stille og roligt. Ingen hunde og ikke for mange mennesker. Det gør at min kat nu ikke har de store problemer med at skulle til dyrlægen.
Pia har også tid til at tale med mig om de ting, som bekymre mig. Det er rigtig rart. Specielt når man har en "nyre-kat". Hun tager også de små ting alvorligt. Og jeg skulle hilse fra Tigris og sige, at hendes godbidder smager godt!

15 de agosto de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais