Rask levering og god service! Kattene mine elsker det nye kloretreet og det er nok den beste kvaliteten jeg har sett. Og vi har gått igjennom alt av kloretre fra alle forskjellige firmaer. Så 10/10,... Ver mais
A empresa respondeu
Super butikk. Tar bryet med å sende sms med valg av andre produkter når det man opprinnelig bestilte var utsolgt. Hurtig levering og en fornøyd senior pus som fikk mat og leke.
A empresa respondeu
Rask handel, og best på pris for det fôret jeg skulle ha. Produktet var imidlertid pakket inn i mye plast for transporten; ville muligens vært bedre i papp? (Slik jeg erfarer konkurrentene etterhvert... Ver mais
A empresa respondeu
Extremely good service, and prices. Ordered a baldrian-pillow for Christmas for my cat, and it was here faster than I could say "baldrian".. All in all a very nice little small business, which I wil... Ver mais
A empresa respondeu
Kattinorge, hele Norges kattebutikk. Vi leverer hurtig fra vårt lager i Trondheim. Alle kjente merkevarer, det meste til både innekatt, utstillingskatt og utstyr til spesifikke katteraser.
Haakon VII`s gate 12, 7041, Trondheim, Noruega
Katt i Norge har et godt utvalg til våres kjæledyr til hyggelige priser. Kan trygt anbefales.

Resposta da Katt i Norge
Extremely good service, and prices.
Ordered a baldrian-pillow for Christmas for my cat, and it was here faster than I could say "baldrian".. All in all a very nice little small business, which I will order lots and lots more from...

Resposta da Katt i Norge
Bestilte Royal Canin Ageing 12+ til katt. Fikk Ageing 11+ uten noe forklaring at 12+ ikke produseres mer. Kattene like ikke den vi fikk.
Godt utvalg med greie priser.
Ingenting utenom det normale, men helt trygg og grei i min erfaring.

Så 10/10, kommer definitivt til å handle mer hos dere 🥰

Resposta da Katt i Norge
Kjøpte kattedeo og katteposer, virker veldig bra og raske levering.

Resposta da Katt i Norge
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.