Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Serviço de informação horária e de temperatura

Escrito pela empresa

Hos KAYDI er vi på en mission for at ændre den måde, vi starter vores dag på. I en verden, hvor skærme fylder mere og mere, og hvor mange af os vågner til en strøm af notifikationer, stress og uro, vil vi skabe en forandring. Vi vil have telefonen ud af soveværelset og bringe mere ro, fokus og velvære ind i vores morgenrutiner. Vi tror på, at din morgen sætter tonen for hele din dag. Når du vågner naturligt, uden stress og forstyrrelser, har du langt bedre forudsætninger for at være produktiv, nærværende og i balance. Vi ønsker at inspirere mennesker til at tage kontrollen tilbage over deres morgener – væk fra skærme og distraktioner og i stedet med en bevidst start på dagen. KAYDI blev skabt ud fra en simpel, men kraftfuld erkendelse: Vores søvn og opvågning fortjener mere opmærksomhed. Vi vil ændre den kultur, hvor vi falder i søvn med en telefon i hånden og starter dagen med at blive overvældet af information. Det handler ikke kun om bedre søvn – det handler om en bedre hverdag. Vores vision er klar: Vi vil skabe en verden, hvor mennesker vågner med energi, ro og formål – hver eneste dag.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

30 de dezembro de 2025

Resposta da Kaydi

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Kaydi One - Super produkt

Kaydi One leverer en rigtig god oplevelse fra start til slut. Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen kom hurtigt og som lovet. Produktet lever fuldt op til forventningerne med god kvalitet og et gennemført design.

Kundeservice fortjener også ros. Hurtig respons, venlig tone og reel hjælp, da jeg havde et spørgsmål. Det giver tryghed og tillid som kunde.

15 de janeiro de 2026

Resposta da Kaydi

Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at både oplevelsen, produktet og kontakten med os har levet op til dine forventninger.

Gør morgenerne markant lettere

Utroligt dejligt produkt at bruge til at starte sin dag med. Lyset er meget behageligt, og jeg føler en klar forskel i mit energiniveau på de morgener, hvor jeg bruger lampen, sammenlignet med de morgener, hvor jeg ikke gør. Den er samtidig meget let at anvende, hvilket gør den nem at integrere i morgenrutinen. Jeg oplever, at jeg vågner mere naturligt og kommer hurtigere i gang med dagen. Kan klart anbefales – især i de mørke måneder.

20 de dezembro de 2025

Resposta da Kaydi

Tusind tak for din meget fine og personlige anmeldelse. Det glæder mig at høre, at lyset gør dine morgener lettere og hjælper dig i gang med dagen på en mere naturlig måde.

Netop i de mørke måneder er det vigtigt for os at skabe en rolig og behagelig start på dagen, så din oplevelse betyder meget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gør morgenerne markant lettere:)

Utroligt dejligt produkt at bruge til at starte sin dag med. Lyset er meget behageligt, og jeg føler en klar forskel i mit energiniveau på de morgener, hvor jeg bruger lampen, sammenlignet med de morgener, hvor jeg ikke gør. Den er samtidig meget let at anvende, hvilket gør den nem at integrere i morgenrutinen. Jeg oplever, at jeg vågner mere naturligt og kommer hurtigere i gang med dagen. Kan klart anbefales især i de mørke måneder.

4 de dezembro de 2025

Resposta da Kaydi

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at Kaydi One gør en mærkbar forskel i dine morgener og hjælper dig godt i gang med dagen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Stå op med lyset…

Stå op med lyset og slip for følelsen af ekstrem træthed samt trangen til at trykke på snooze-knappen! Kaydi One er det bedste jeg har gjort for mig selv og min træning! Ud over at den vækker mig langsomt og giver mig den bedste start på dagen, så får den mig også ned i gear og gør mig klar til en god nats søvn inden sengetid.
Soleklar anbefaling herfra!!

13 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Nøglen til en god morgen

Jeg er virkelig positiv overrasket over, hvor gode min morgener er blevet efter jeg har fået mit Kaydi One. Kan virkelig anbefales ! Lækkert, stilrent og brugervenligt produkt.

9 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En perfekt måde at vågne på

En perfekt måde at vågne på. Sol i ansigtet og fuglekvidder :-).
Det har givet ro at have fået mobilen ud af soveværelset.
Man er friskere og mere klar til en ny dag, med vækning fra Kaydi. Jeg er glad for mit nye vækkeur.
Min bedste anbefaling.
Lene

2 de maio de 2025

Jeg kan bestemt anbefale

Alarmen fra mobilen er skiftet ud med Kaydi, hvilket har fungeret rigtig godt.
Nu bliver der ikke længere snoozet om morgenen, hvilket giver mindre stressfyldte morgener, og jeg føler mig mere frisk, når uret ringer med sine fuglefløjt.
Udover at jeg bruger det som vækkeur, så bruger jeg det også som natlampe med det røde solnedgangsbelysning.
Kaydi er i øvrigt nem at betjene, og kan bestemt anbefales.

29 de abril de 2025

kan anbefales

Hej Kaydi,

Jeg er tilfreds med mit nye Kaydi One, det er dejligt at have fået mobilen ud af soveværelset. Der høre den nemlig ikke til.

Vh

Åge Olsen

4 de abril de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais