Kbhfestudlejning Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Da jeg kom for at afhente det, jeg havde lejet, havde de ikke den ting på lager. Så jeg måtte køre igen uden. Samtidig trak de stadig pengene fra min konto, og førte dem først tilbage da jeg ringede... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte over nettet og alt var bare i orden, ordren klar da vi kom for at hente. Super service og ikke sidste gang vi lejer der.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para festas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Blandet oplevelse.

Venlig betjening i telefonen ved spørgsmål om tid for levering. Levering og afhentning upåklagelig!
Desværre var borde og stole ikke helt rengjorte og bar tydelig tegn på at have været anvendt til have-arrangement med græs på bordene og græs/jord på stolebenene. Derudover var der ikke “dupper” under en stor del af stolene, hvilket ville give betydelige ridser i vores gulv ved brug. Derfor endte vi med kun at bruge 12 af de 30 bestilte stole og fandt på alternativ løsning til resten.

4 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Intet svar på akut telefon

Jeg synes det var virkelig ærgerligt at I ikke tog telefonen, da jeg ringede for at få hjælp til at afhente min is. Fremgik ellers som et akut-nummer. Den anden kunde jeg mødte, der var i samme situation, kom heller ikke igennem til jer.
I stedet fik jeg at vide, da jeg skrev en mail om at jeg ikke var lykkedes med at hente isen, 'at det var da ærgerligt, at jeg hverken havde læst mail eller sms hvor informationerne stod'.
SMS havde jeg dog ikke modtaget - mailen beskrev det ganske korrekt.
Så jeg endte med ikke at bruge jeres is, men købte i stedet noget i Netta.

3 de setembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, grunden til at der ikke kom 5 stjerner på er:
- ingen SMS omkring aflevering. Det var ikke tydligt for mig at jeg bare skulle samme process igennem som da jeg hentede.
- ingen forklaring om at jeg bare skulle tage det jeg havde lejet. Det havde været rart at vide at jeg bare skulle tage fra lagret.

Men grundlæggende fungere det og jeg fandt jo ud af de småting jeg ikke var sikker på.

11 de agosto de 2021

Ualmindelig dårlig service

Må desværre nøjes med en enkelt stjerne og egentlig slet ingen stjerne hvis det var muligt.
Vi har INGEN service fået, tværtimod.
Vi lejer en slush-ice maskine fra torsdag til søndag. Vi afhenter, medarbejderen ser os sætte den ind i bilen, derfra sættes den ind på bordet hvor den skal stå under fødselsdagen. Først en time før kommer tager vi den i brug og opdager at der er knækket noget af det ene håndtag så det bare løber ud. Jeg ringer utallige gange, får sms-er om jeg kan skrive. Da jeg nævner en kompensation for en ubrugelig maskine bliver jeg ENDELIG ringet op, blot for at blive beskyldt for selv at have ødelagt den og at der ikke var nogen der kunne komme med en ny eller levere et nyt håndtag så kunne vi selv skifte det. Ergo INGEN service, blot beskyldning og lovning om at finde ud af noget og kontakte mig mandag dvs i mandags.
Jeg har INTET hørt hverken sms eller opringning.
Jeg mener stadig at jeg skal have halvdelen af pengene tilbage da vi kun kunne bruge den halve maskine 🤷 så nej absolut ingen stjerner herfra og absolut ikke et sted jeg vil henvise andre til!!

10 de julho de 2021
Opinião espontânea

Havefest

Skulle afholde havefest for 45 personer. Super god service og super fleksibilitet ift. levering/afhentning. Gode priser sammenlignet med konkurrenter.

6 de julho de 2021

Fin slush ice maskine

Fin slush ice maskine. Men de bestilte slush ice smage var udsolgt da jeg kom for at hente dem, trods bestillingen var gået igennem og betalt på nettet

5 de julho de 2021
logótipo da Kbhfestudlejning

Resposta da Kbhfestudlejning

Hej Julie
Beklager rigtigt meget at du måtte nøjes med en anden farve slushicesaft, vores leverandør var simpelthen løbet tør og kunne derfor ikke levere til os som ellers aftalt.

Håber du havde en god fest trods alt :)

mvh Kbhfestudlejning

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais