Da jeg kom for at afhente det, jeg havde lejet, havde de ikke den ting på lager. Så jeg måtte køre igen uden. Samtidig trak de stadig pengene fra min konto, og førte dem først tilbage da jeg ringede... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Bestilte over nettet og alt var bare i orden, ordren klar da vi kom for at hente. Super service og ikke sidste gang vi lejer der.
Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Ver mais
Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Ver mais
Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland
Generatorvej 43, 2860, Søborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Nem fleksibel udlejning af fest grej til ret fornuftige priser. Udvalget i service er knap så stort, men så er der lidt mindre at skulle tage stilling til :-)
Fleksible flok, nemme at arbejde med og nem hjemmeside
Bestilte 2 tønder med isterninger. Billigste pris. Meget fleksibel afhentning. Næste gang jeg skal bruge isterninger bliver det fra KBHfestudlejning!
Super telte i god kvalitet. Alt forløb smertefrit. De har 100 pct mine anbefalinger.
Kan klart anbefales - alt fungerede. Vi lejede telt, køleskabe, kaffemaskine, kaffekander, lyskæder, stole og borde. Alt var i orden og levering og afhentning forløb uden problemer.
Virkelig en god oplevelse .. alt var som det skulle være 👍
Og pænt billigt 😉
Kbhfestudlejning har gennem hele vores samarbejde været søde til at imødekomme vores behov og taget sig tid til at snakke om gode løsninger. Helt klart god kundeservice.
Blev valgt, fordi de havde de fleste af de ting, vi skulle bruge og ikke adskilte sig synderligt prismæssigt fra konkurrenterne.
Slushice-maskinen var et decideret hit!
Hvad der ikke var et hit var, at den skulle bæres op på 5. sal, hvilket vi selv var nødt til at gøre (det kom dog ikke som en overraskelse). Det havde været fedt med en trappe-kravler-maskine!
Service minded. Hurtig og præcis afklaring og levering som aftalt.
Super oplevelse med Kbh festudlejning. Fleksible med afhentning og returnering, som kunne foretages præcis når det passede ind i mine planer. Alle ting var helt i top kvalitet, intet at udsætte der heller. Klar anbefaling herfra.
Vi brugte Kbh Festudlejning til vores bryllup og lejede nærmest alt hos dem – telt med gulv, borde og stole, service, lys etc.
Kbh Festudlejning var hele vejen igennem nemme at komme i kontakt med, imødekommende og prisen var fornuftig. Teltet blev sat op og taget ned uden problemer, og de ting der manglede kom de med samme dag.
Tingene var i fint stand.
Har anbefalet dem til min kollega, som også skal bruge til telt til sit bryllup, og vi var meget tilfredse.
Rigtig god service. Da vi var sent ude med vores bestilling. Fin kvalitet af ske og is.
Det var vores første gang som kunde hos KbhFestudlejning, fremover er de vores eneste og foretrukne leverandør til Fest.
Deres service går langt ud over hvad man kan forvente, kvaliteten er i TOP, og priserne er lavere end hos andre.
De største anbefalinger og ingen tvivl om pointgivningen - 5 stjerner herfra :)
Kbhfestudlejning er hurtig i deres besvarelser af mails, ordre og ændringer. Og de kom til tiden for at sætte teltet op. Et flot telt, gode stole at sidde på og et helt nyt køleskab. Vi lejede også tallerkner, glas og mange andre ting - og alt var pænt rengjort og alle pærerne i de kulørte lamper virkede også. Dejligt når man får noget der er i orden. Så vores fest havde alle rammerne til at gøre det super hyggeligt og festligt.
Med venlig hilsen Jeanett
Super service, gode produkter. Holder hvad de lover.
Super dejlig service. Fint porcelæn og god kvalitet af stole borde og telt og trægulv.
Flexible mængder og søde dygtige teltopsættere.
Alt klappede - Og en fornuftig pris.
Booker gerne igen til om 2 år.
Hurtig service med fleksibel mulighed for afhentning samt levering.
Super god oplevelse. Og flinke fyre der både leverede og afhentede efter festen.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.