Jeg bestiller & betaler i dag en minigraver, & aftaler i telefonen den skal leveres IDAG den 22/6 Han fortæller mig at den kan blive leveret i dag ved en 16 tiden, jeg ringer op omkring klokken 16... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjælpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i græsplænelufteren, som i øvrigt gjo... Ver mais
Havde bestilt 3 maskiner leveret til en søndag, den første kom allerede fredag, de 2 andre lørdag eftermiddag. Ham der leverede lørdag spottede de bunker af have affald jeg havde liggende, da vi bl.a.... Ver mais
Rigtig god service og tryg oplevelse Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kbhmaterieludlejning. Personalet var meget venlige, imødekommende og hjælpsomme, og jeg følte mig godt guidet hele... Ver mais
Udlejning af maskiner & materiel til billige priser
Hobrovej 51, 2610, Rødovre, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Jeg skulle låne en tæpperenser til at rense sæderne i min bil. Forhjulet på maskinen manglede, så den var umulig at håndtere, og dyserne i maskinen fungerede ikke, så det fossede ud med vand i sæderne, der var næsten umulige at få tørre igen. Jeg klagede både derude og på mail - intet hørt. Horribel service. Hold jer langt væk.

Resposta da KbhMaterieludlejning
Rigtig god oplevelse. Nem at bestille, bliver leveret i god tid, svarer sent om aften når man skriver en mail og så var Tristan meget flink og professionel da han hentede maskinen igen 👍
Alt udstyr blev leveret som aftalt og det var nemt at forlænge lejen, så opgaven kunne gøres færdig (tilmed med god kunderservice en lørdag aften).
Aftaler blev oveholdt, og det var nogle meget meget flotte toiletter.
Kun en lille ting. Jeg fik ikke besked, da de var at aflevere. Jeg ville gerne have haft en intro, måske skulle jeg have bestilt det??
En kunde vi skal arbejde for har bestilt en minigraver med planerskovl, den er leveret med grave skovlen monteret.
Da vi skal i gang lige nu har vi en kæmpe udfordring da værktøjet til at skifte skovl mangler og kunden betaler for den tid vi skal bruge på at skaffe værktøjet til det.
Det er ganske urimeligt og jeg mener den tid skal modregnes af jer i maskin udlejning.
rigtig god oplevelse, godt udstyr og måske ét lamineret A4-papir til betjening af maskine havde været at foredrage frem for 50siders manual ;)
LANGT FRA TILFREDS.. Maskinen virket.
liftet var ikke klar til brug ved modtagelse, så opgave blev ikke løst tiden løb fra opgaven.
og ingen penge retur el. noget
** SÅ NEJ TAK HER FRA :-( **
Ikke godt nok.
Desværre en mildest talt ringe oplevelse.
Vi valgte at leje en gulvvaskemaskine for en opgave for en kunde.
Det var stort set umuligt at få aftalt et leveringstidspunkt, hvilket resulteret i, at maskinen blev sat uden for i det fri hos vores kunde, uden at tage kontakt.
Maskinen vi fik leveret var møjbeskidt, slidt og ude af stand til at udføre den opgave, den skulle bruges til: vandtilførelsen var stoppet til, gummilisten til opsamling af vand var muggen og knækket og maskinen var generelt faldfærdig.
Dette firma har alt for travlt, elendig kundeservice og dårligt vedligeholdte maskiner.
Tarveligt
Det virkede bare.
Lift leveret, og var klar.
Lift blev hentet efterfølgende.
Ingen problemer.
Maskinen kom i god tid og både levering og afhentning blev nævnt i god tid :)
Velfungerende udstyr, nem afhentning og aflevering og generel god service.
Minigraver og jordloppe til indkørsel - leveret til tiden og maskinerne var i fin tilstand. Jeg er meget tilfreds
Det hele forløb som forventet og da nogle af tingene var lidt tunge fik jeg fin hjælp af en af medarbejderne til at bære det ud i bilen.
Hjemmeside fungerer, behagelige medarbejdere og man kan lege maskinen til en rimelig pris.
Det er dejlig nemt at bestille materiel via shoppen, dog er de lidt svære at få fat efterfølgende, uheldigt at der umiddelbart var produktions fejl på 2 helt nye Bosch mejsler som selvfølgelig knækkede på tidspunkter hvor der er lukket og dermed ikke mulighed for at bruge maskinen i lejeperioden.
Efterfølgende leje af minigraver med Nedbrydnings hammer må siges at være en fiasko, den havde ingen effekt trods ekstra dags leje og 8 timers forsøg på at fjerne 6 meter fundament uden held.
Så lidt uheldig oplevelse og alt for lidt udnyttelse af lejetiden og efterfølgende hyret nogle til at udføre arbejdet." Han klarede det så med håndholdt Hilti maksine" :-)
Bestilte en saxlift og modtog den bestilte lift, dog virkede liften ikke fuldt ud og kunne ikke køre op i den ønskede/oplyste højde.
Lift hylede ved kørsel opad ig skrev fejlkode i display, liften var senest efterset i 2022 og skulle have haft seneste eftersyn i marts 2023.
Da jeg ikke kunne bruge liften kontaktede jeg straks firmaet på tlf og mail og endte med at have den stående og fylde hele weekenden før den blev afhentet.
Efterfølgende har jeg kontaktet dem adskillige gange på mail og telefon for at få mine forudbetalte penge retur, men kan kun få fat i en medarbejder der henviser til hans chef som ikke er mulig at kontakte.
Nu skal jeg betale advokat for at skrive rykker - det er komplet åndsvagt over et beløb på 2.200kr.
Jeg kan desværre kun fraråde at bruge dette firma.
Bestilte maskine søndag eftermiddag og fik leveret mandag morgen 5:45. Det er godt gået og en super gravemaskine. Meget tilfreds
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.