De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fået et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og så kom det resterende hur... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig venlig person i telefonen og hjælp til hvad jeg skulle købe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg står og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... Ver mais
Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der også tog tid til at svare på mine spørgsmål. Har købt produkt... Ver mais
Var i tvivl om en reservation på min bank. Kundeservice ringer op til mig og giver en udførlig forståelig forklaring. Se DET er Kundeservice i Verdensklasse. Anbefaler shoppen på det varmeste. Mvh.... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens førende producenter – direkte til din dør eller køb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: Imprægnering, vandtætning, coating og tagmembran, der holder i mange år. Værktøj & udstyr: Fra kemisprøjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengøring: Afrensning, rengøring og antigraffiti-løsninger, der gør arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendørs: Skadedyrsbekæmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske løsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, råd og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, så du får det bedste resultat.
Informações de contacto
Skårupvej 60, 9500, Hobro, Dinamarca
- +45 9854 6085
- info@kelax.dk
- kelax.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
god service
God rådgivning og hurtig levering
Hurtig og kvik ekspedition
Hurtig og kvik ekspedition. Kan anbefales 👍
Varen lever op til forventningerne
Super 1. oplevelse med Kelax.
Fik leveret 1 ton sand på den ønskede dato (som var 2 uger efter bestilling). Alt udført nemt og efter aftale, fra bestilling til fakturering.
Hurtig betjening og god service
Super service- gode produkter til…
Super service- gode produkter til prisen.
Carsten Andreasen
Fremragende service - hurtig levering
Fremragende service - hurtig levering!
Virkelig venlig medarbejder der hjalp…
Virkelig venlig medarbejder der hjalp telefonisk med at få ordren hurtigt igennem, så vi havde produktet indenfor 24t og kunne nå at få det inden en helligdag allerede 2 dage senere☀️🙏🏼
hurtig levering
hurtig levering af varer når man står og mangler noget.

Resposta da KELAX ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.