Ik heb met ons team de training Regie in de Zorg gevolgd bij Kenneth Smit, gegeven door Richard, en ik ben erg enthousiast. De training was leuk, inspirerend en gaf mij concrete handvatten. Ric... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Van Pieter 4 dagen vol enthousiasme training ervaren, veel doen en leren. Samen met de nodige praktijk voorbeelden een gevulde rugzak voor de toekomst!
René is een hele fijne trainer! Scherp en eerlijk en verdiept zich goed in de situatie van de klant. Waardoor het een gerichte training wordt, toegespitst op je eigen situatie!
Informações sobre a empresa
Kenneth Smit helpt professionals en organisaties om commercieel succes te realiseren door middel van resultaatgerichte sales- en managementtrainingen. Al meer dan 35 jaar ondersteunen wij bedrijven in het MKB en grootbedrijf met het versterken van commerciële slagkracht en leiderschapsvaardigheden. Onze trainingen zijn maatwerk en worden altijd klassikaal verzorgd door ervaren trainers uit de praktijk, vaak op locatie bij de klant of in een van onze trainingscentra. Wij geloven dat commercieel succes begint bij mensen. Daarom richten we ons op gedragsverandering, bewustwording en het toepassen van vaardigheden in de dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om het verhogen van conversie, het verbeteren van klantgerichtheid of het versterken van leiderschap binnen teams – Kenneth Smit biedt trainingen die écht impact maken. Naast klassikale programma’s zetten wij sterk in op blended learning, waarin digitale leeroplossingen en praktijkgerichte opdrachten zorgen voor verdieping en borging. Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op meetbaar resultaat. Met een landelijk netwerk van professionele franchisepartners en trainers zijn wij altijd dichtbij. Ontdek hoe Kenneth Smit ook jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.
Informações de contacto
Veemarktkade 8 Ingang J, 5222 AE, 's‑Hertogenbosch, Holanda
- 0402511337
- info@kennethsmit.com
- kennethsmit.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Zeer goede training gehad.
Van Pieter 4 dagen vol enthousiasme…
René is een fijne en scherpe trainer!
Goede training van Rene met vele…
Goede training van Rene met vele handvatten voor verdere groei. Bedankt!
Hele prettige training gehad van René!
Hele prettige training gehad van René!
Door de wel confronterende rollenspellen en onderbouwde theorie direct toepasbaar in mijn werk. Aanrader!
Duidelijke training die wordt vertaald…
Duidelijke training die wordt vertaald naar een passende situatie in de praktijk. Veel stappen kunnen maken door René
Direct toepasbaar
Direct toepasbaar, leerzaam, motiverend
Richard is een inspirerende, energieke en deskundige trainer. Kan iedereen veel van leren.
Ik heb met ons team de training Regie…
De training was leuk, inspirerend en gaf mij concrete handvatten. Richard was flexibel, speelde in op onze vragen en gebruikte praktijkvoorbeelden die mij nieuwe inzichten gaven.
Heel waardevol en zeker een aanrader!
Training met concrete handvaten
Goede training gehad van Stan! Door de afwisseling van theorie en praktijkoefeningen enkele goede handvaten gekregen om verder mee aan de slag te gaan. Stan creëerde daarnaast een fijne en veilige sfeer in de groep waarin ruimte was voor fouten en gezonde feedback.
Methodiek en Praktijk
Stan geeft een hele goed training met duidelijke en direct inzetbare handvatten. Daarnaast doet hij het op een erg leuke manier!
Zeer goede training
Zeer goede training. Wij zaten met een groep van 5 wat ik erg prettig vond. Stan gaf bruikbare tips mee die we gelijk in praktijk brachten waarbij je goed weer geactiveerd.
Super training gehad
Super training gehad! Hele goede ervaring.
Geweldige training
Bekwame trainer
Erg tevreden over de cursus…
Erg tevreden over de cursus accountmanagement van Stan. Duidelijk, praktisch en direct toepasbaar. Stan is een enthousiaste trainer die de groep goed betrekt. Zeker een aanrader.

Resposta da Kenneth Smit
Leerzame en fijne cursus van Stan.
Leerzame en fijne cursus van Stan.
Begonnen als kitten en vertrokken als leeuw.
Enorm interessante en leervolle…
Enorm interessante en leervolle opleiding.
De opbouw van de cursus zit goed in elkaar en de praktijk opdrachten passen goed bij de opleiding.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.