A empresa respondeu
Lever op til forventningerne. Nem at bruge, nem at polere efter, flot resultat. Kunne godt ønske en bedre påførings klud eller svamp. En mikrofiberklud er ikke nok til en behandling - der bør være to... Ver mais
A empresa respondeu
Har opdaget en uheldig effekt af bilvoksen, nemlig at hvis man har en mørk bil hvor der f.eks. er en del stenslag på for kofanger, eller små ridser, så kan bilvoksen fremhæve de små skader som hvide... Ver mais
A empresa respondeu
KENSEI er en dansk virksomhed, der udvikler og leverer innovative bilplejeprodukter tilpasset det nordiske klima. Med fokus på kvalitet og brugervenlighed stræber vi efter at sætte nye standarder inden for bilpleje og give vores kunder de bedste løsninger til at beskytte og vedligeholde deres biler.
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Det virker da lidt med det er ikke noget mirakel.

Resposta da KENSEI
Hurtig levering og fantastisk godt produkt nemt at arbejde med og flot resultat

Hurtig fremsendelse
Jeg glæder mig at prøve jeres produkt, på vores bil.
Jeg købte ceramisk coating wax kort før sommerferien, hvor den også blev påført på begge vores biler. Og det er helt vildt en effekt, det havde på bilerne. Nu godt 4 mdr. senere praler alt vandet af begge biler og lakken på bilerne er fortsat silkeblødt. Super lækker produkt. Jeg er en stor fan. Det skal siges, at vores biler har tidligere været ved professionelle firmaer, og resultatet er akkurat ens. Forskellen er, at man spare en del penge, når man selv påføre det.
Der er absolut ikke sidste gang, jeg bruger det.

Super produkt 👍
Min bil er utrolig nem at holde ren 👍
Så bare køb 😀
Pleje nu ik at blive købe noget der kommer som en reklame på Facebook men jeg er blevet positiv overraskelse over det produkt det låve ik mer end det holder men det viker os på en gammel autolak

Hurtig levering.
Jeres keramiske voks er supernem at arbejde med og påført en 5 år gammel sort bil ligner den en udstillingsmodel😄

Kan ingen forskel se
Og produktet er svært at tørre af
Spild af penge

Resposta da KENSEI
Et virkelig godt produkt til prisen. Det holder alt hvad der loves i forhold til påføring og kort tidseffekt. Mangler at se hvor længe det holder. Men her og nu, meget meget tilfreds 👍👍

Resposta da KENSEI
Voksede min 3 år gamle Tesla Y for ca. 3 uger siden, og det var virkelig let at arbejde med som oplyst inden køb. Bilen fik virkelig flot blank finish så min bil så ud som ny. Vaskede den så første gang efter voksbehandlingen i går, og blev meget positivt overrasket over hvor nemt snavs forsvandt samt hvordan vandet perler på bilens lak. Altså en voks der bestemt holder hvad den lover.

Resposta da KENSEI
Kunne jeg vedhæfte en video, så ville den fortælle det hele, min genbo er mega misundelig og har har fået lov til at prøve voksen, han har også fået et super godt resultat, selvom bilen ikke er vasket inden.

Resposta da KENSEI
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.